Wunia Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='RenW']A co ma sens??:roll:[/QUOTE] wszystko ma sens :D:D:D:D Quote
RenW Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Ellig'][I]Co ma sens? Może nic... Prosisz mnie: nie mów tak... Papier. Ołówek. Szkic. Góry. Nieboskłon. Szlak. Łza. Policzek. Krzyk. Obłok. Promień. Świt. Żołnierzy zwarty szyk. Wylanej wody litr. Czy to wszystko ma sens? Naprawdę myślę, że nie... Zalotny trzepot rzęs Mów co chcesz, ja swoje wiem....[/I][/QUOTE] Ładny wiersz.. Bardzo wymowny... Quote
Isadora7 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Wunia']Witam wszystkich :D:D:D Zadziałało dogo :D:D:D :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu: Dla Ellig espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: Dla Polubek szatan czarny :loveu: Jakies jeszcze indywidualne życzenia?????[/QUOTE] No pięknie aaa dla mnie? Quote
Ellig Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Isadora7']No pięknie aaa dla mnie?[/QUOTE] Ni ma bo zgubilas polubek :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='RenW'][B][B]Muszę wykorzystać ten wątek i podać stan finansów Marcinków.....Przepraszam Gapciu, przepraszam Wuniu.. [B][SIZE=4][COLOR=blue]Wpłaty:[/COLOR][/SIZE][/B] Ellig - 100,00 Obraczus87 - 25,00 Livka i Nikus - 20,00 Wunia - 50,00 RenW - 50,00 papryka - 15,00 a.piurek - 30,00 [SIZE=4]Razem: [COLOR=red] 290,00[/COLOR][/SIZE][/B][/B] [COLOR=navy][B][SIZE=4][COLOR=blue]Wydatki:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [B][SIZE=4][COLOR=red]54,00[/COLOR][/SIZE][/B] [B]- środki na odrobaczenie - [/B][B]obraczus87(przelew - 03.05.2010r.)[/B] [B][SIZE=4]Saldo[/SIZE][/B] [B]:[/B] [B][SIZE=5][COLOR=red]236,00[/COLOR][/SIZE][/B] [B]Darczyńcom ślicznie dziekujemy[/B]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] nie tak sie nie da musze wątek zalożyc bo to do kitu gapciowi tutaj zasmiecac ... Quote
a.piurek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='NiJaSe']nie tak sie nie da musze wątek zalożyc bo to do kitu gapciowi tutaj zasmiecac ...[/QUOTE] Trza by było, nawet zapraszałam na mój wątek, Emiśko się nie obrazi za pomoc innym z potrzebie. Ale tu na Gapciu to nie bardzo Quote
NiJaSe Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 jezaaaa niech mi ktos pomoze to jakos zredagowac , bo ja nie mam glowy wczoraj na cito kocice sterylizowalam ...i po raz kolejny sie okazalo ze moje koty to mutanty ...Azura lat 9 przez cala rodzine dziko broniona przed sterylka a ja sie glupia poddawalam az do wczoraj. Wczoraj dziewczyna mi sie niepodobala bo zrobila sie dla mnie dziwnie mila , przyszla na kolanka usiadla ,dala sie pomeczyc i wogole ach i och ...wzbudzilo to moje podejrzenia i poszlam do wetek z malpa z prosba natychmiastowej steryli ( nie pytajcie dlaczego bo nie wiem ,chyba jakis 7 zmysl). Poszla pod noz i co sie okazalo... miala takie ropomacicze ,ze wlasciwie to powinna byc w stanie agonalnym a ona nawet bolesna nie byla , nos mokry, jadla jak nawiedzona i wogole kondyncja jak u konia na derby. Po zabiegu wetki mi powiedzialy ,ze pierwszy raz cos takiego u kota widza , ropomacicze co pęcherz udawalo .... malo tego po dwoch godzinach od narkozy , jasnie pani malo kontenerka nie rozwalila , wywazyla dzrziwcz , wytoczyla sie z niego i przewalajac sie z prawa na lewo spuscila łomot wszytskim psom i kotom w domu a jak chcialam ja polozyc na łozko to przegryzla mi dloń na wylot. Dzisiaj jest jak nowo narodzona , furczy na wszytsko co sie rusza a dla powteordzenie uchrzanila mnie dla odmiany w palec. Nie moge jej antybiotyku podac , nie raz kotu podawalm lek tym razem nie ma opcji jej ta sterylka jakis nadludzki sil dodala ...masakra Quote
Wunia Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='NiJaSe']nie tak sie nie da musze wątek zalożyc bo to do kitu gapciowi tutaj zasmiecac ...[/QUOTE] nic na siłę ... mnie nie przeszkadza ... Gapciowi też nie ;) Quote
Ra_dunia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 dogo działa - niemożliwe... kurcze, ja z obrazka na obrazek coraz ładniejsza się robiłam :) kontynuujcie ciotki, kontynuujcie a jakbyście to jeszcze jakoś mogły przetransferować coby i tak się działo w rzeczywistości - to wdzięczna będę. A w ogóle skąd wiedziałyście, że ze mnie czarownica?? Kurcze, wydało się... no cóż. Wuniu - widzisz, bez Ciebie to i dogo zastrajkowało, i wątki szczyli pozamykali i kotka Nijase zamieniła się w... dobermana?? lwicę?? wampira?? I co się dziwić, że niektórzy weci mają pomysły, żeby jednak sterylki odradzać. Widać mają doświadczenie ;) Gapcio na zdjęciach nadal uwalony. Trza się zacząć składać na terapię bo to już chyba jakieś uzależnienie... albo nie... Quote
Isadora7 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Ellig']Ni ma bo zgubilas polubek :evil_lol:[/QUOTE] poproszę kawe znalazłam [B]polubka[/B] pewnie się zaraz objawi Quote
NiJaSe Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 no to ja moze nawiaze do praskich psiakow: mam zeskanowana umowe na sunie i malego jak ktos sobie zyczy to wysle na maile jutro wizyta w nowym domu u jenego z psiakow mam namiary na wszytskie domki ,ktore wziely psiaki - mialam dzisiaj z pracy podzwonic ,ale nie dalo rady bo bylam uchetana po łokcie , jutro nadrobie bo spokojniejszy dzien sie szykuje. Dzisiaj miala byc sterylka ,ale Marcin zaspal bo za bardzo w nocy skorzystal z czegos co swiat odmienia , zadzwonil do mnie caly przestraszony o 13 " o rany zaspalem ,ale juz ja pakuje i jade " , mowie "no jasne , ciekawe gdzie jedziesz , to umawiane sa takie imprezy" , uzylam jeszcze innych milych slow i w sumie Marcin podpowiedzil mi cos o czym ja w sumie tez moglam pomyslec otoz " kurde bo ja to tak jak sie na....m , nastepnym razem wez sunie ode mnie poprzedniego dnia do siebie na ta jedna noc" i kurde ma racje , moglam ja zabrac do siebie i moj chlop by ja dowiozl. Quote
NiJaSe Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Ra_dunia']dogo działa - niemożliwe... kurcze, ja z obrazka na obrazek coraz ładniejsza się robiłam :) kontynuujcie ciotki, kontynuujcie a jakbyście to jeszcze jakoś mogły przetransferować coby i tak się działo w rzeczywistości - to wdzięczna będę. A w ogóle skąd wiedziałyście, że ze mnie czarownica?? Kurcze, wydało się... no cóż. Wuniu - widzisz, bez Ciebie to i dogo zastrajkowało, i wątki szczyli pozamykali i kotka Nijase zamieniła się w... dobermana?? lwicę?? wampira?? I co się dziwić, że niektórzy weci mają pomysły, żeby jednak sterylki odradzać. Widać mają doświadczenie ;) Gapcio na zdjęciach nadal uwalony. Trza się zacząć składać na terapię bo to już chyba jakieś uzależnienie... albo nie...[/QUOTE] Ra-dunia hehe hmm tez jestes czarownica ? chcecie czarownice to macie , tylko ktos mi mietle podp.....ł [IMG]http://img294.imageshack.us/img294/9776/ajmo.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Isadora7']poproszę kawe znalazłam [B]polubka[/B] pewnie się zaraz objawi[/QUOTE] Zrobic espresso? [IMG]http://parenting.pl/galeria/data/500/espresso.jpg[/IMG] Quote
Isadora7 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [B]Zobaczcie czy nie uderzające podobieństwo do NiJaSe?[/B] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [IMG]http://republika.pl/blog_ju_4513220/6709170/tr/mts2_mistyblue4_655815_ww9.jpg[/IMG] [quote name='Ellig']Zrobic espresso? [/QUOTE] [B]Dziękuje i bardzo poproszę :):):):):)[/B] Quote
Ellig Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Bardzo prosze dla Ciebie i dla polubek...:) [IMG]http://luxurygods.pl/wp-content/uploads/2009/09/espresso.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Podobienstwo do NiJaSe to malo powiedziane....To jest NiJaSe w akcji..... Quote
Ra_dunia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Taaa... NiJaSe - Ty myślisz, że jak se nicka zmieniłaś, to już nikt Cię nie rozpozna? ;) Czarownicą się jest a nie bywa :) Quote
Wunia Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Isadora7'][B]Zobaczcie czy nie uderzające podobieństwo do NiJaSe?[/B] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Ło Matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Isadorka ... chyba po nocy będzie mi się ta czarownica śniła ... Quote
polubek Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 jestem już jestem byłam w szpitalu u siostrzenicy musiałam troszkę z nią posiedzieć bo mała a siostra ma jeszcze drugiego babla wunia ellig dziękuję za kawkę ta szpitalna to tfu szkoda gadać. co oni tam serwują? trociny jakieś czy co? :pissed: Quote
NiJaSe Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Wunia']Ło Matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Isadorka ... chyba po nocy będzie mi się ta czarownica śniła ...[/QUOTE] nie podobam Ci sie :(? Quote
Wunia Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='NiJaSe']nie podobam Ci sie :(?[/QUOTE] czarownice są rude i pyzate na twarzy i mają szmaragdowe oczy ... a nie takie mietły wychudzone jakieś .... Quote
Wunia Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='NiJaSe']wpadłam wlaśnie w kompleksy .....:/[/QUOTE] nie wierzę ... kompleksy??? Rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts