belka123 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 dobre wiesci na dobranoc, bylismy niedawno dac psiakowi kolacje, najpierw obszczekal, potem pomerdal ogonem i przybiegl, zupelnie inaczej niz wczoraj wieczorem, sam dwa razy tyrpnal moja reke nosem, zobaczyl ze zarelko idzie to mnie olal i pobiegl do moich miskow, dosyc blisko w koncu usiadl na drodze i tak patrzyli na siebie, po moich licznych nawolywaniach przybiegl i wzial sie za kolacje, ale zupelnie inne nastawienie niz wczoraj wieczorem, ja mam Belkę od konca wrzesnia, chodze tamtedy 3 razy dziennie, w zime czasami dwa i dopiero z poczatkiem lutego go widzialam wczesniej nie, chyba ze blakal sie w innej okolicy, ale duzo psiakow bylo, np. poltora roku temu przychodzil do nas codzienne sznaucerek miniaturka, codziennie dostawal jesc i na wieczor szedl az pewnego dnia przestal przychodzic, wszystko wskazuje ze w najblizszym czasie Gapcio pojedzie do hoteliku a w sumie na jego szczescie chyba u nas spadlo pare centymetrow sniegu i na wiosne sie nie znosi, dobranoc wszystkim Quote
belka123 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 dobre wiesci na dobranoc, bylismy niedawno dac psiakowi kolacje, najpierw obszczekal, potem pomerdal ogonem i przybiegl, zupelnie inaczej niz wczoraj wieczorem, sam dwa razy tyrpnal moja reke nosem, zobaczyl ze zarelko idzie to mnie olal i pobiegl do moich miskow, dosyc blisko w koncu usiadl na drodze i tak patrzyli na siebie, po moich licznych nawolywaniach przybiegl i wzial sie za kolacje, ale zupelnie inne nastawienie niz wczoraj wieczorem, ja mam Belkę od konca wrzesnia, chodze tamtedy 3 razy dziennie, w zime czasami dwa i dopiero z poczatkiem lutego go widzialam wczesniej nie, chyba ze blakal sie w innej okolicy, ale duzo psiakow bylo, np. poltora roku temu przychodzil do nas codzienne sznaucerek miniaturka, codziennie dostawal jesc i na wieczor szedl az pewnego dnia przestal przychodzic, wszystko wskazuje ze w najblizszym czasie Gapcio pojedzie do hoteliku a w sumie na jego szczescie chyba u nas spadlo pare centymetrow sniegu i na wiosne sie nie znosi, dobranoc wszystkim Quote
UBOCZE Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Gapcio - chłopak wdzięczny, miły... Gapcio marznąć nie ma siły... Czy wyciągniesz dziesiątaka Na ciepełko dla chłopaka? [FONT=Arial Black]Gapciowi wciąż brakuje miesięcznych deklaracji na hotelik... :-([/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/5310/ociaknaurodziny6193.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dogo mi nie chodzilo caly dzien...widze duzo sie tu dzialo :) Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [SIZE=3]Gapcio blaga o deklaracje :(:( , pies jest bezdomny.:shake::shake::shake::placz::placz::placz:[/SIZE] Quote
agata51 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dostałam nr konta. Dziękuję. Kaskę przeleję, jak Gapiński do hoteliku będzie się pakować. A jak ciąży ci skarbonka, zechciej, proszę, wesprzeć ONka. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-pilnie-potrzebny-dt-lub-ds/page5[/URL] Piękny, młody, żadna zmora - on też chciałby do jamora... Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='agata51'] A jak ciąży ci skarbonka, zechciej, proszę, wesprzeć ONka. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-pilnie-potrzebny-dt-lub-ds/page5[/URL] Piękny, młody, żadna zmora - on też chciałby do jamora...[/QUOTE] Cale dogo wiersze kleci Na dogo sami poeci W monitory wciaz wpatrzeni od wiosny tak do jesieni Psy im w glowach i w kieszeni mysla o psach jak szaleni Mowia o psach i rymuja Psami zycie faszeruja :):) Quote
Ingrid44 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Szarotka, padlam ze smiechu.:jumpie: Coraz lepsze i dluzsze wychodza ci te wierszyki.:klacz: Wujaszek Ubocze to ma prawdziwy talent.:grins: Quote
jamor Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [IMG]http://images42.fotosik.pl/180/e49e7f9beefa39f2.jpg[/IMG] podobny ????????????? Quote
jamor Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 i tu ................ [IMG]http://images46.fotosik.pl/267/11050fc2a1fc78e9med.jpg[/IMG] Quote
Ellig Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Bardzo podobny wyglada praktycznie tak samo .Ja oczywiscie tylko moge porownac zdjecia:) Quote
belka123 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bardzo podobny, a mnie zaraz trafi przez dogo, przyszly pierwsze pienizaki, wysylam maila do wuni zrobi rozliczenie w pierwszym poscie, Quote
belka123 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bardzo podobny, a mnie zaraz trafi przez dogo, przyszly pierwsze pienizaki, wysylam maila do wuni zrobi rozliczenie w pierwszym poscie, Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Witam wszystkich :) Przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale wczoraj późnym wieczorem dogo padło mi na amen, a dziś po prostu spałam ... zaraz uzupełnię post #1, przyszły wpłaty od [B]mmd[/B]-30,oo i [B]Ellig[/B]-60,oo :) Dziękuję bardzo :) Wujek [B]Ubocze[/B] i Ciocia [B]Szarotka[/B] i te ich wierszyki ... poprawiają humor od rana :) [B]Jamor[/B] - ten pies jest rzeczywiście jota w jotę :) będą braćmi :) Wujek Jamor kocha duże pluszaki, prawda? [B]Belka[/B] - dziękuję, że jesteś i czuwasz :) ukochaj swojego TZ za wsparcie logistyczne :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Pierwszy post uzupełniony, wierszyki też tam się znalazły, może w duecie zrobicie bazarek rymowankowy? Dziękuję wszystkim, że jesteście z Gapciem ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='asiulek-85']Poszło dla Gapcia :)[/QUOTE] Dziękuję :) Dlaczego nie działa multicytat:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Isadora7'][CENTER][B]Na razie takie banerki, coś jeszcze może pomyślę, podlinkowane oczywiście:[/QUOTE] Dziękuję bardzo za banerki :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Sylwia M.']Wysłałam :)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Zainspirowaliście mnie: Popatrz w oczy tego psiaka Na hotelik daj grosiaka Już ma dosyć bezdomności Potrzebuje ciut miłości Na sam szczyt więc go wynoszę Pomóż Gapciusiowi, proszę ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [B]Biafra[/B] - nie mogę wysłać do Ciebie PW z numerem konta :( Quote
wellington Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 @wunia Ile masz juz uzbieranych deklaracji ? Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 170,oo stałych, 40,oo jednorazowych + jedna od Irenaka, ale kwoty nie znam, oraz od Kundelkowej Skarbowki mamy 100,oo na transport ... mało ... :( ale jak na półtorej doby to i tak sukces :) Quote
Recommended Posts