Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobre wiesci na dobranoc,

bylismy niedawno dac psiakowi kolacje, najpierw obszczekal, potem pomerdal ogonem i przybiegl, zupelnie inaczej niz wczoraj wieczorem, sam dwa razy tyrpnal moja reke nosem, zobaczyl ze zarelko idzie to mnie olal i pobiegl do moich miskow, dosyc blisko w koncu usiadl na drodze i tak patrzyli na siebie, po moich licznych nawolywaniach przybiegl i wzial sie za kolacje, ale zupelnie inne nastawienie niz wczoraj wieczorem,

ja mam Belkę od konca wrzesnia, chodze tamtedy 3 razy dziennie, w zime czasami dwa i dopiero z poczatkiem lutego go widzialam wczesniej nie, chyba ze blakal sie w innej okolicy, ale duzo psiakow bylo,

np. poltora roku temu przychodzil do nas codzienne sznaucerek miniaturka, codziennie dostawal jesc i na wieczor szedl az pewnego dnia przestal przychodzic,

wszystko wskazuje ze w najblizszym czasie Gapcio pojedzie do hoteliku a w sumie na jego szczescie chyba u nas spadlo pare centymetrow sniegu i na wiosne sie nie znosi,

dobranoc wszystkim

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dobre wiesci na dobranoc,

bylismy niedawno dac psiakowi kolacje, najpierw obszczekal, potem pomerdal ogonem i przybiegl, zupelnie inaczej niz wczoraj wieczorem, sam dwa razy tyrpnal moja reke nosem, zobaczyl ze zarelko idzie to mnie olal i pobiegl do moich miskow, dosyc blisko w koncu usiadl na drodze i tak patrzyli na siebie, po moich licznych nawolywaniach przybiegl i wzial sie za kolacje, ale zupelnie inne nastawienie niz wczoraj wieczorem,

ja mam Belkę od konca wrzesnia, chodze tamtedy 3 razy dziennie, w zime czasami dwa i dopiero z poczatkiem lutego go widzialam wczesniej nie, chyba ze blakal sie w innej okolicy, ale duzo psiakow bylo,

np. poltora roku temu przychodzil do nas codzienne sznaucerek miniaturka, codziennie dostawal jesc i na wieczor szedl az pewnego dnia przestal przychodzic,

wszystko wskazuje ze w najblizszym czasie Gapcio pojedzie do hoteliku a w sumie na jego szczescie chyba u nas spadlo pare centymetrow sniegu i na wiosne sie nie znosi,

dobranoc wszystkim

Posted

Gapcio - chłopak wdzięczny, miły...
Gapcio marznąć nie ma siły...
Czy wyciągniesz dziesiątaka
Na ciepełko dla chłopaka?

[FONT=Arial Black]Gapciowi wciąż brakuje miesięcznych deklaracji na hotelik... :-([/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[IMG]http://img535.imageshack.us/img535/5310/ociaknaurodziny6193.jpg[/IMG]

Posted

Dostałam nr konta. Dziękuję. Kaskę przeleję, jak Gapiński do hoteliku będzie się pakować.

A jak ciąży ci skarbonka,
zechciej, proszę, wesprzeć ONka.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-pilnie-potrzebny-dt-lub-ds/page5[/URL]
Piękny, młody, żadna zmora -
on też chciałby do jamora...

Posted

[quote name='agata51']

A jak ciąży ci skarbonka,
zechciej, proszę, wesprzeć ONka.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-pilnie-potrzebny-dt-lub-ds/page5[/URL]
Piękny, młody, żadna zmora -
on też chciałby do jamora...[/QUOTE]

Cale dogo wiersze kleci
Na dogo sami poeci
W monitory wciaz wpatrzeni
od wiosny tak do jesieni
Psy im w glowach i w kieszeni
mysla o psach jak szaleni
Mowia o psach i rymuja
Psami zycie faszeruja
:):)

Posted

Witam wszystkich :) Przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale wczoraj późnym wieczorem dogo padło mi na amen, a dziś po prostu spałam ... zaraz uzupełnię post #1, przyszły wpłaty od [B]mmd[/B]-30,oo i [B]Ellig[/B]-60,oo :)
Dziękuję bardzo :)
Wujek [B]Ubocze[/B] i Ciocia [B]Szarotka[/B] i te ich wierszyki ... poprawiają humor od rana :)
[B]Jamor[/B] - ten pies jest rzeczywiście jota w jotę :) będą braćmi :) Wujek Jamor kocha duże pluszaki, prawda?
[B]Belka[/B] - dziękuję, że jesteś i czuwasz :) ukochaj swojego TZ za wsparcie logistyczne :)

Posted

Pierwszy post uzupełniony, wierszyki też tam się znalazły, może w duecie zrobicie bazarek rymowankowy?
Dziękuję wszystkim, że jesteście z Gapciem ...

Posted

[quote name='Isadora7'][CENTER][B]Na razie takie banerki, coś jeszcze może pomyślę, podlinkowane oczywiście:[/QUOTE]
Dziękuję bardzo za banerki :)

Posted

Zainspirowaliście mnie:

Popatrz w oczy tego psiaka
Na hotelik daj grosiaka
Już ma dosyć bezdomności
Potrzebuje ciut miłości
Na sam szczyt więc go wynoszę
Pomóż Gapciusiowi, proszę ...

Posted

170,oo stałych, 40,oo jednorazowych + jedna od Irenaka, ale kwoty nie znam, oraz od Kundelkowej Skarbowki mamy 100,oo na transport ... mało ... :( ale jak na półtorej doby to i tak sukces :)