Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='RenW'][B]Szarotka[/B], kiedy będziesz w Strzelcach Opolskich? Bo mam tam kogoś obskoczyć, to byśmy się spiknęły:cool3::beerchug::kaffee_2:[/QUOTE] To dopiero w lipcu albo w sierpniu, kupa czasu. Moze cos wymyslimy jak dojade :):) Quote
Sylwia M. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [B]Wuniu[/B] również ja ściskam [B]mmd [/B] Cosię tu dzieje?Już przyzwyczaiłam się do nowego DOGO, a tu znowu coś innego???? Nie lubię nowości, stara już jestem i się gubię, [B]ma zostać tak jak było !!![/B] (oczywiście, to nie do Was :) tylko takie moje przemyślenia). Quote
Sylwia M. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Coś to podejrzanie wygląda ?? U góry nad wpisem tyle miejsca?? Pewnie teraz, to wszędzie reklamy będą ?? Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Sylwia M.']Coś to podejrzanie wygląda ?? U góry nad wpisem tyle miejsca?? Pewnie teraz, to wszędzie reklamy będą ??[/QUOTE] pewnie tak....i tak dobrze, ze nas wpuscili dzisiaj:) Quote
Sylwia M. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']pewnie tak....i tak dobrze, ze nas wpuscili dzisiaj:)[/QUOTE] A DOGO nie działało? Bo ja tylko wcześnie rano byłam i teraz? Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Sylwia M.']A DOGO nie działało? Bo ja tylko wcześnie rano byłam i teraz?[/QUOTE] no mnie rano na ok 3 godzinki nie dzialalo....ale potem widzialam na innych watkach ze ludzie byli, wiec chyba tylko mnie nie chcialo wpuscic Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']To dopiero w lipcu albo w sierpniu, kupa czasu. Moze[B] cos wymyslimy[/B] jak dojade :):)[/QUOTE] Ee, nie taka zaś kupa..:evil_lol: I już mi się podoba..:cool3::diabloti: [quote name='Sylwia M.']A DOGO nie działało? Bo ja tylko wcześnie rano byłam i teraz?[/QUOTE] Nie działało. Wyskakiwał komunikat, że trwają prace serwisowe, i to co teraz oglądamy to chyba jego efekt:roll: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jak kupie bilet to dam znac:):) Dogo buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Jak kupie bilet to dam znac:):) Dogo buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/QUOTE] Kup w jedną stronę.:razz::p A skąd w ogóle pochodzisz? Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A co Wy na to dogo tak jazgacie, jest jakie jest, a dobrze, że łączność mamy:p:multi: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='RenW']Kup w jedną stronę.:razz::p A skąd w ogóle pochodzisz?[/QUOTE] Z Krakowa i tam glownie jade, ale mam pare miejsc w ktore tez musze zajrzec. Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Z Krakowa i tam glownie jade, ale mam pare miejsc w ktore tez musze zajrzec.[/QUOTE] Mmmmm.. ładnie:lol: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Wróciłam :D Ktoś za mną tęsknił? Ależ dzień szalony ... zamrażarka, kupa roboty a teraz dopiero co wróciłam od mojego doktora ... na 99% idę do szpitala 22.04. na około 14 dni ... Kto Was upilnuje w tych dniach ... :shake::shake: Quote
RenW Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']Wróciłam :D [B]Ktoś za mną tęsknił?[/B] Ależ dzień szalony ... zamrażarka, kupa roboty a teraz dopiero co wróciłam od mojego doktora ... na 99% idę do szpitala 22.04. na około 14 dni ... [B]Kto Was upilnuje w tych dniach[/B] ... :shake::shake:[/QUOTE] Mam nadzieję, że było to pytanie retoryczne?:mad::evil_lol: Nikt, bezhołowie będzie i już:shake: My są dorośli, chcieć się sami pilnować :eviltong::evil_lol: Poza tym, My figury drugoplanowe:diabloti: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 mamy z Polubek taki plan ... ona ma modem Play a ja kupię kartę, może zadziała, wtedy będę miała internet :D Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [B]Ciotki dogomaniaczki te z dłuższym stażem mam pytanie :[/B] Kiedyś już były te łapki i płomyczki, wiem, że łapki były "nadawane" od ilości postów, a te płomyki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
furciaczek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia'][B]Ciotki dogomaniaczki te z dłuższym stażem mam pytanie :[/B] Kiedyś już były te łapki i płomyczki, wiem, że łapki były "nadawane" od ilości postów, a te płomyki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Jak lapki sie skoncza to daja plomyczki...ciekawa jestem co wymysla po tych plomieniach hihih ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia'][B]Ciotki dogomaniaczki te z dłuższym stażem mam pytanie :[/B] Kiedyś już były te łapki i płomyczki, wiem, że łapki były "nadawane" od ilości postów, a te płomyki? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] płomyki sa chyba jak juz sie łapki skoncza:) tez od ilosci postów Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']płomyki sa chyba jak juz sie łapki skoncza:) tez od ilosci postów[/QUOTE] a już się przestraszyłam, że to ostrzeżenie ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']a już się przestraszyłam, że to ostrzeżenie ...[/QUOTE] :grin::grin::grin: Wuniu jestes jedyna:loveu: Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']:grin::grin::grin: Wuniu jestes jedyna:loveu:[/QUOTE] proszę się ze mnie nie nabijać, bo ja tyle naspamowałam już, że tylko czekałam na ostrzeżenie ;) Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 [quote name='furciaczek']Jak lapki sie skoncza to daja plomyczki...ciekawa jestem co wymysla po tych plomieniach hihih ;)[/QUOTE] wulkany :D:D:D:D:D Quote
furciaczek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Wunia']a już się przestraszyłam, że to ostrzeżenie ...[/QUOTE] Ostrzegaja przed spaleniem na stosie?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dzisiaj odwiedzam Gapcia jeszcze o ludzkiej porze. Cioteczki, co to sie porobilo z Dogo ? Czy ktos cos wie na ten temat ? Quote
Recommended Posts