Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Nawet nie zauważy różnicy, a chłopak w końcu cały rozum w jednym miejscu będzie miał ;) Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']Nawet nie zauważy różnicy, a chłopak w końcu cały rozum w jednym miejscu będzie miał ;)[/QUOTE] Masz rację, faceci zawsze tą częścią ciała myślą, determinuje im to całe życie, kumulacja w dolnej partii zachodzi, która musi znaleźć swoje ujście:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Sie facet wytonuje ;) Chiociaż Gapcio i tak spokojny jest, daleko mu do brykania ;) Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']Sie facet wytonuje ;) Chiociaż Gapcio i tak spokojny jest, daleko mu do brykania ;)[/QUOTE] Wiesz, z facetami to różnie bywa, czasem z wiekiem przychodzi nadmierna aktywność, co w przypadku mężczyzn nie jest wcale takie złe, a nawet powiem więcej - jest super:diabloti:, w świecie udomowionych psów jednak bywa to bardzo dokuczliwe:D:D:D Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wunia, dostałaś już obrazy od [B]Lileczki[/B] ? Ja dostałam dzisiaj. Mówię Ci, są przepiękne !!!:multi::multi: Na tym, o który tak zaciekle walczyłyśmy - a sprawa zakończyła się precedensem - zamieszczona jest krótka dedykacja:p:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Bry... spóźnione wielce ale się audytowałam z iso... teraz jestem audytnięta i padnięta. Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 O a jak sie to robi ?? Nie moge znalezc watku Kamela i Faxa tak spadl :(:( Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='RenW']Wunia, dostałaś już obrazy od [B]Lileczki[/B] ? Ja dostałam dzisiaj. Mówię Ci, są przepiękne !!!:multi::multi: Na tym, o który tak zaciekle walczyłyśmy - a sprawa zakończyła się precedensem - zamieszczona jest krótka dedykacja:p:evil_lol:[/QUOTE] doszły obrazki, są śliczne, ale bez dedykacji :shake::shake: Quote
Sylwia M. Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Cześć, jestem tu, chociaż siedzę cichutko, nie wiem co mam napisać? [B]mmd[/B] bardzo Ci współczuję. Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']doszły obrazki, są śliczne, ale bez dedykacji :shake::shake:[/QUOTE] :glaszcze:...:calus: Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A coz to taka cisza u Gapindera ?????????????/ Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ja byłam zajęta, bardzo zajęta ;) Ale już do Gapcia wróciłam ;) Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='RenW']:glaszcze:...:calus:[/QUOTE] Dzięki Ren ... widocznie nie zasłużyłam na dedykację :shake::shake::shake::-( Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A ja nie wiem co.. coś wybita z pantałyku jestem:roll: Zastanawiałam się dzisiaj, czy ten wątek nie będzie się tak teraz wlókł, zbyt mocne tempo było narzucone:evil_lol::D:D Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 nie, myślę, że nie, zaraz będziemy się Gapciem zajmować, bo w piątek podróż zaczyna do spa ;) Trochę wyrwę miałam, a gdzie gospodarza brak, tam jakość dobytku upada, więc postaram się nadrobić, przynajmniej w najbliższych dniach ;) Quote
Isadora7 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']Dzięki Ren ... widocznie nie zasłużyłam na dedykację :shake::shake::shake::-([/QUOTE] Ja ci mogę napisać dedykacje, już pomyslę nad tym :) Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='Isadora7']Ja ci mogę napisać dedykacje, już pomyslę nad tym :)[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: będę miała dedykację od Cioci Isadorki :multi::multi::multi::multi: Słonko zaświeciło :multi::multi::multi: Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']Dzięki Ren ... widocznie nie zasłużyłam na dedykację :shake::shake::shake::-([/QUOTE] Eee, nie przejmuj się, nie traktowałabym tego w kategoriach zasług..:shake: [quote name='Isadora7']Ja ci mogę napisać dedykacje, już pomyslę nad tym :)[/QUOTE] No widzisz, [B]Isadora[/B] smarnie Ci...;) Poza tym nie zapominaj, że uwzględniłam Cię w wierszyku i przedstawiłam w samych superlatywach, a praktycznie Cię nie znałam.:eviltong::razz: Widać, postawiłam na właściwego "konia":p:diabloti: Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A poza tym niepotrzebnie o tym wspominałam:nerwy::wallbash: Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nastąpiła stagnacja bo nie ma wyznaczonych tematów dnia i Gapcio ma stabilną sytuacją. Nie dzieje się nic nowego...:roll: Przy kastracji nastąpi reaktywacja:evil_lol::evil_lol: [B]Wunia[/B], mobilizuj ekipę streszczeniami dnia.. ale o czym tu pisać, no chyba tylko o tym, że Ciotki kolejno stawiały się na poranną ka(Wunię).:evil_lol::diabloti: Zacznij serwować coś mocniejszego, to zobaczysz ilu ludzi się zbiegnie:diabloti: Quote
wenia41 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 No Wuniu trochę mnie tu nie było, a tu już 440 stronka leci. Brawo, brawo !!!!!! Pozdrowionka dla Gapcia !!!! Quote
Recommended Posts