Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']Nawet nie zauważy różnicy, a chłopak w końcu cały rozum w jednym miejscu będzie miał ;)[/QUOTE]
Masz rację, faceci zawsze tą częścią ciała myślą, determinuje im to całe życie, kumulacja w dolnej partii zachodzi, która musi znaleźć swoje ujście:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Sie facet wytonuje ;) Chiociaż Gapcio i tak spokojny jest, daleko mu do brykania ;)[/QUOTE]
Wiesz, z facetami to różnie bywa, czasem z wiekiem przychodzi nadmierna aktywność, co w przypadku mężczyzn nie jest wcale takie złe, a nawet powiem więcej - jest super:diabloti:, w świecie udomowionych psów jednak bywa to bardzo dokuczliwe:D:D:D

Posted

Wunia, dostałaś już obrazy od [B]Lileczki[/B] ? Ja dostałam dzisiaj. Mówię Ci, są przepiękne !!!:multi::multi: Na tym, o który tak zaciekle walczyłyśmy - a sprawa zakończyła się precedensem - zamieszczona jest krótka dedykacja:p:evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Wunia, dostałaś już obrazy od [B]Lileczki[/B] ? Ja dostałam dzisiaj. Mówię Ci, są przepiękne !!!:multi::multi: Na tym, o który tak zaciekle walczyłyśmy - a sprawa zakończyła się precedensem - zamieszczona jest krótka dedykacja:p:evil_lol:[/QUOTE]
doszły obrazki, są śliczne, ale bez dedykacji :shake::shake:

Posted

A ja nie wiem co.. coś wybita z pantałyku jestem:roll:
Zastanawiałam się dzisiaj, czy ten wątek nie będzie się tak teraz wlókł, zbyt mocne tempo było narzucone:evil_lol::D:D

Posted

nie, myślę, że nie, zaraz będziemy się Gapciem zajmować, bo w piątek podróż zaczyna do spa ;)
Trochę wyrwę miałam, a gdzie gospodarza brak, tam jakość dobytku upada, więc postaram się nadrobić, przynajmniej w najbliższych dniach ;)

Posted

[quote name='Isadora7']Ja ci mogę napisać dedykacje, już pomyslę nad tym :)[/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi: będę miała dedykację od Cioci Isadorki :multi::multi::multi::multi: Słonko zaświeciło :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Wunia']Dzięki Ren ... widocznie nie zasłużyłam na dedykację :shake::shake::shake::-([/QUOTE]
Eee, nie przejmuj się, nie traktowałabym tego w kategoriach zasług..:shake:

[quote name='Isadora7']Ja ci mogę napisać dedykacje, już pomyslę nad tym :)[/QUOTE]
No widzisz, [B]Isadora[/B] smarnie Ci...;) Poza tym nie zapominaj, że uwzględniłam Cię w wierszyku i przedstawiłam w samych superlatywach, a praktycznie Cię nie znałam.:eviltong::razz: Widać, postawiłam na właściwego "konia":p:diabloti:

Posted

Nastąpiła stagnacja bo nie ma wyznaczonych tematów dnia i Gapcio ma stabilną sytuacją. Nie dzieje się nic nowego...:roll: Przy kastracji nastąpi reaktywacja:evil_lol::evil_lol:
[B]Wunia[/B], mobilizuj ekipę streszczeniami dnia.. ale o czym tu pisać, no chyba tylko o tym, że Ciotki kolejno stawiały się na poranną ka(Wunię).:evil_lol::diabloti: Zacznij serwować coś mocniejszego, to zobaczysz ilu ludzi się zbiegnie:diabloti: