Biafra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Biafra']Super, że znalazł się jakiś kąt dla niego :multi: Do góry piesku, deklaracje potrzebne! Moje psy niestety zadłużone po uszy gdzie się da :-(, mogę jedynie 10 zł jednorazowo dorzucić :oops: Poproszę o dane do wpłaty na pw.[/QUOTE] Edit : I błagam wytnijcie to "kaukaz" w tytule :evil_lol: Nawet na mixa się nie naciągnie :loveu: Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Nemko']Dobre wiadomosci Wunia...Pomozemy Gapciowi, niech chlopak szybko jedzie do dt...:) Cos wymyslimy....HmmmTez ma byc takie wybieraanie sobie pól??? Tylko tym razem zrobie elektroniczne dyplomy, bo rzeczywiscie bez sensu jest wysylanie tego pocztą[/QUOTE] Dziękuję Nemko na kolanach ... Twój "straszny" bazarek to był hit nad hitami :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Biafra']Edit : I błagam wytnijcie to "kaukaz" w tytule :evil_lol: Nawet na mixa się nie naciągnie :loveu:[/QUOTE] Dziękuję Biafra za jednorazową deklarację :D naprawdę nawet na mixa nie? Quote
jola od jadzi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wuniu, jestem, napisz, proszę, w czym mogłabym pomóc... Quote
jola od jadzi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie wiem, czy jest to możliwe ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że Gapcio( jeśli to ten pies, którego widziała wtedy znajoma) koczuje w okolicach Rosanowa już od wakacji... Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 na pewno będzie konieczne profesjonalne "odłowienie" pluszaka do transportu, i tu prośba o pomoc do Ciebie Joluś ... Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 od wakacji ... to i tak dobrze sobie radzi ... :( Quote
asiulek-85 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wunia jesteś wspaniała, tyle tu ludzi się pojawiło :) Quote
jola od jadzi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']na pewno będzie konieczne profesjonalne "odłowienie" pluszaka do transportu, i tu prośba o pomoc do Ciebie Joluś ...[/QUOTE] Nie ma sprawy, odłowimy Gapcia, tylko muszę wiedzieć o terminie kilka dni wcześniej Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [B]w sprawie konta[/B] proszę o jeszcze moment cierpliwości, czekamy na uruchomienie, konto założył dla Gapcia Belkowy TZ, uruchomione ma być dziś lub w poniedziałek ... ach te weekendy ... szkoda, że psiaki ich nie mają ... będę wysyłała PW natychmiast jak tylko wszystko zadziała :) Quote
Ellig Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wunia, jestem i bylam:) Ja moge wesprzec Gapcia jeszcze raz karma, chyba ,ze Jamor ma swoje zwyczaje:) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 zobaczymy, na razie "podskoczyłam" ze szczęścia, że miejsce dla Gapcia się "znalazło" :razz: negocjacje będę prowadziła, chyba bym sobą nie była :cool3: Quote
Ellig Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']zobaczymy, na razie "podskoczyłam" ze szczęścia, że miejsce dla Gapcia się "znalazło" :razz: negocjacje będę prowadziła, chyba bym sobą nie była :cool3:[/QUOTE] Wunia miejsce ...CUDOWNE!!!!!:multi: I to jeszcze pod Warszawa :cool3: Quote
zuzlikowa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Choć bardzo koam kaukaziki, to jednak, podobnie jak biafra, proszę by nie podawać Gapcia z tym wskazaniem...raz,że nie bardzo kaukaza przypomina...dwa, to rasa zdecydowanie niektórych przerażająca i odstraszająca, a jeśli nie jest kaukazem, nie ma potrzeby odstraszać innych zainteresowanych. Oj,jak dobrze byłoby mieć już chgłopaka bezpiecznego u jamora...dobrze doczytałam? Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 tak, dobrze, dobrze, do Jamora pojedzie jak tylko się da najszybciej ... po kategorycznym sprzeciwie Biafry wyrzuciłam kaukaza z tytułu ... Quote
Piromanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jestem na zaproszenie Wuni. Jamor to bardzo, bardzo dobre rozwiązanie. Tylko brakuje deklaracji. Potrzeba nam 450 zł miesięcznie. Ja ze swojej strony mogę pomóc w ogłoszeniach. I Allegro mogę zrobić. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Dzięki Piromanko, dzięki wielkie, każda literka w sprawie Gapcia jest na wagę złota :) Nemko jak się troszeczkę ogarnie, to obiecała bazarek odjazdowy zrobić :) ma patent na naprawdę rewelacyjny bazarek :) No i na deklaracje czekamy ... Quote
zuzlikowa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [B]TO I JA DO PRÓŚB O DEKLARACJE SIĘ PRZYŁĄCZAM...[/B] ...niech Gapcio szybko się u jamora ogarnia i do domku stałego leci!!! Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='zuzlikowa'][B]TO I JA DO PRÓŚB O DEKLARACJE SIĘ PRZYŁĄCZAM...[/B][/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Ellig Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Deklaruje 5 zl miesiecznie, platne na rok z gory plus na razie karma na 2 miesiace:) Quote
agata51 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Ellig']Deklaruje 5 zl miesiecznie, platne na rok z gory plus na razie karma na 2 miesiace:)[/QUOTE] Rok z góry :-o Toż to cudo w miesiąc domek znajdzie ;) Jak on nie kaukaz to kto? Po prostu misior? Wszystko jedno, piękny, skubany, jest! Quote
Ellig Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']Dziękuję Ellig Aniele :D[/QUOTE] Dla takiego pluszaka.....Bidaka to nie wiele....ale jaki on bedzie wspanialy , wychowany po pobycie u Jamora :loveu: Ludziska beda sie o niego bic :mad: [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/8675/ociaknaurodziny6318.jpg[/IMG] Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='agata51']Jak on nie kaukaz to kto? Po prostu misior? Wszystko jedno, piękny, skubany, jest![/QUOTE] chudy kaukazowaty :) a cechy charakteru kaukazowate też ma :D Quote
Recommended Posts