Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Biafra']Super, że znalazł się jakiś kąt dla niego :multi:
Do góry piesku, deklaracje potrzebne!

Moje psy niestety zadłużone po uszy gdzie się da :-(, mogę jedynie 10 zł jednorazowo dorzucić :oops:
Poproszę o dane do wpłaty na pw.[/QUOTE]

Edit :
I błagam wytnijcie to "kaukaz" w tytule :evil_lol:
Nawet na mixa się nie naciągnie :loveu:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Nemko']Dobre wiadomosci Wunia...Pomozemy Gapciowi, niech chlopak szybko jedzie do dt...:) Cos wymyslimy....HmmmTez ma byc takie wybieraanie sobie pól??? Tylko tym razem zrobie elektroniczne dyplomy, bo rzeczywiscie bez sensu jest wysylanie tego pocztą[/QUOTE]
Dziękuję Nemko na kolanach ... Twój "straszny" bazarek to był hit nad hitami :)

Posted

[quote name='Biafra']Edit :
I błagam wytnijcie to "kaukaz" w tytule :evil_lol:
Nawet na mixa się nie naciągnie :loveu:[/QUOTE]
Dziękuję Biafra za jednorazową deklarację :D naprawdę nawet na mixa nie?

Posted

[quote name='Wunia']na pewno będzie konieczne profesjonalne "odłowienie" pluszaka do transportu, i tu prośba o pomoc do Ciebie Joluś ...[/QUOTE]
Nie ma sprawy, odłowimy Gapcia, tylko muszę wiedzieć o terminie kilka dni wcześniej

Posted

[B]w sprawie konta[/B] proszę o jeszcze moment cierpliwości, czekamy na uruchomienie, konto założył dla Gapcia Belkowy TZ, uruchomione ma być dziś lub w poniedziałek ... ach te weekendy ... szkoda, że psiaki ich nie mają ...
będę wysyłała PW natychmiast jak tylko wszystko zadziała :)

Posted

zobaczymy, na razie "podskoczyłam" ze szczęścia, że miejsce dla Gapcia się "znalazło" :razz: negocjacje będę prowadziła, chyba bym sobą nie była :cool3:

Posted

[quote name='Wunia']zobaczymy, na razie "podskoczyłam" ze szczęścia, że miejsce dla Gapcia się "znalazło" :razz: negocjacje będę prowadziła, chyba bym sobą nie była :cool3:[/QUOTE]
Wunia miejsce ...CUDOWNE!!!!!:multi:
I to jeszcze pod Warszawa :cool3:

Posted

Choć bardzo koam kaukaziki, to jednak, podobnie jak biafra, proszę by nie podawać Gapcia z tym wskazaniem...raz,że nie bardzo kaukaza przypomina...dwa, to rasa zdecydowanie niektórych przerażająca i odstraszająca, a jeśli nie jest kaukazem, nie ma potrzeby odstraszać innych zainteresowanych.

Oj,jak dobrze byłoby mieć już chgłopaka bezpiecznego u jamora...dobrze doczytałam?

Posted

tak, dobrze, dobrze, do Jamora pojedzie jak tylko się da najszybciej ... po kategorycznym sprzeciwie Biafry wyrzuciłam kaukaza z tytułu ...

Posted

Jestem na zaproszenie Wuni.
Jamor to bardzo, bardzo dobre rozwiązanie.
Tylko brakuje deklaracji. Potrzeba nam 450 zł miesięcznie.
Ja ze swojej strony mogę pomóc w ogłoszeniach. I Allegro mogę zrobić.

Posted

Dzięki Piromanko, dzięki wielkie, każda literka w sprawie Gapcia jest na wagę złota :)
Nemko jak się troszeczkę ogarnie, to obiecała bazarek odjazdowy zrobić :) ma patent na naprawdę rewelacyjny bazarek :)
No i na deklaracje czekamy ...

Posted

[quote name='Ellig']Deklaruje 5 zl miesiecznie, platne na rok z gory plus na razie karma na 2 miesiace:)[/QUOTE]

Rok z góry :-o Toż to cudo w miesiąc domek znajdzie ;)

Jak on nie kaukaz to kto? Po prostu misior? Wszystko jedno, piękny, skubany, jest!

Posted

[quote name='Wunia']Dziękuję Ellig Aniele :D[/QUOTE]
Dla takiego pluszaka.....Bidaka to nie wiele....ale jaki on bedzie wspanialy , wychowany po pobycie u Jamora :loveu:
Ludziska beda sie o niego bic :mad:

[IMG]http://img717.imageshack.us/img717/8675/ociaknaurodziny6318.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='agata51']Jak on nie kaukaz to kto? Po prostu misior? Wszystko jedno, piękny, skubany, jest![/QUOTE]
chudy kaukazowaty :) a cechy charakteru kaukazowate też ma :D