Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='belka123']obejrzalam sobie cala galerie zdjec Gapcia, sie chlopak prezentuje pierwsza klasa :d[/QUOTE]
Tez tak uważam :) Wart był wszelkich wysiłków ;)

Posted

[quote name='belka123']Wuniu rozliczenie na mailu[/QUOTE]
Dzięki, zaraz uzupełniam ;)
[quote name='belka123']zajrzalam sobie na pierwsza strone rozliczen i widze ze nie wszyscy deklarujacy powplacali[/QUOTE]
Do wszystkich poszły niezapominajki ;)
[quote name='belka123']chyba gadam do siebie, to nie jest dobry objaw[/QUOTE]
Tak bywa, nie martw się ;)

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][B]Streszczenie:[/B]

[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]06.04.[/B] Na nocnej zmianie była [B]Szarotka i ja, Ciocia RenW i Ingrid[/B] przed świtem jednak dobiły do warty. Przed kawą [B]Sylwia i Ra_dunia[/B] się stawiły, potem była ka(Wunia) i omawiane były[B] foty[/B] Gapcia i temat: jak można nazwać psią kupę. Potem było o [B]gosposiach, o szczylkach, o parytetach, o synergiach w naturze[/B] i o tym jaki i dla kogo ten dzień był. [B]Belka rekuprato[/B]r nam proponowała, a następnie o [B]aplikatorach[/B] różnorakich temat się rozwinął. [B]Szarotka[/B] serwowała sałatę, kiełki i ziarenka wszelakiego koloru i pokroju. O budowlankę Ciotki z wieczora zahaczyły i na jutro [B]Dzień Budowlany[/B] ogłosiły, była też literatura, bazarki i gdzie siły do pomocy skierować. [B]Belka [/B]nocne rozmowy ze sobą przeprowadziła i sama do siebie pogadała. Gapcia oddaję nocnej zmianie. [/FONT]

Posted

info z wątku hoteliku wujka Jamora ;)
[I]
[B]MOja prosba : jesli chcecie abym jakies ze stanu psy zabierał na wycieczki plenerowe to prosze o zabezpieczenie srodków przeciwkleszczowych. na mojej posesji nie spotkalem sie na razie, ale w lesie masakra. Gapcio zabezpieczony [/B]
[/I]
Dla Cioteczek i Wujaszków, którzy cosik przegapili, to informuję, iż wysłałam Gapciowi spot FrontLine przeciwko pchełom, kleszczom i innym gadom ;)

Posted

[quote name='furciaczek']Przybylam na nocna zmiane :)[/QUOTE]
:multi::multi::multi: ja się cieszę :multi::multi::multi: Cześć Furciaczku :loveu::loveu::loveu:

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj jak wcześnie kaWunia zaserwowana :) Dziękować, dziękować.
Słoneczne pozdrowienia z Poznania. Choć rano samochód musiałam skrobać. Mam nadzieję, że to już ostatni raz na najbliższe parę miesięcy.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Dzisiaj jak wcześnie kaWunia zaserwowana :) Dziękować, dziękować.
Słoneczne pozdrowienia z Poznania. Choć rano samochód musiałam skrobać. Mam nadzieję, że to już ostatni raz na najbliższe parę miesięcy.[/QUOTE]

iii dobrze jadąc do pracy marzyłam o ka(Wuni)