mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='belka123']juz znalazlam, wygodnie chcialam linka do odpowiedniej strony[/QUOTE] To się nazywa wygodnictwo ;) Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 zajrzalam sobie na pierwsza strone rozliczen i widze ze nie wszyscy deklarujacy powplacali Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 chyba gadam do siebie, to nie jest dobry objaw Quote
belka123 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 obejrzalam sobie cala galerie zdjec Gapcia, sie chlopak prezentuje pierwsza klasa :d Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='belka123']obejrzalam sobie cala galerie zdjec Gapcia, sie chlopak prezentuje pierwsza klasa :d[/QUOTE] Tez tak uważam :) Wart był wszelkich wysiłków ;) Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='belka123']Wuniu rozliczenie na mailu[/QUOTE] Dzięki, zaraz uzupełniam ;) [quote name='belka123']zajrzalam sobie na pierwsza strone rozliczen i widze ze nie wszyscy deklarujacy powplacali[/QUOTE] Do wszystkich poszły niezapominajki ;) [quote name='belka123']chyba gadam do siebie, to nie jest dobry objaw[/QUOTE] Tak bywa, nie martw się ;) Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Zaraz streszczenie wrzucam ;) A gdzie nocna zmiana? Quote
Isadora7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Zaraz streszczenie wrzucam ;) A gdzie nocna zmiana?[/QUOTE] Jak to gdzie? Na streszczenie czeka Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][B]Streszczenie:[/B] [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]06.04.[/B] Na nocnej zmianie była [B]Szarotka i ja, Ciocia RenW i Ingrid[/B] przed świtem jednak dobiły do warty. Przed kawą [B]Sylwia i Ra_dunia[/B] się stawiły, potem była ka(Wunia) i omawiane były[B] foty[/B] Gapcia i temat: jak można nazwać psią kupę. Potem było o [B]gosposiach, o szczylkach, o parytetach, o synergiach w naturze[/B] i o tym jaki i dla kogo ten dzień był. [B]Belka rekuprato[/B]r nam proponowała, a następnie o [B]aplikatorach[/B] różnorakich temat się rozwinął. [B]Szarotka[/B] serwowała sałatę, kiełki i ziarenka wszelakiego koloru i pokroju. O budowlankę Ciotki z wieczora zahaczyły i na jutro [B]Dzień Budowlany[/B] ogłosiły, była też literatura, bazarki i gdzie siły do pomocy skierować. [B]Belka [/B]nocne rozmowy ze sobą przeprowadziła i sama do siebie pogadała. Gapcia oddaję nocnej zmianie. [/FONT] Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Isadora7']Jak to gdzie? Na streszczenie czeka[/QUOTE] Mówisz i masz :D:D Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 info z wątku hoteliku wujka Jamora ;) [I] [B]MOja prosba : jesli chcecie abym jakies ze stanu psy zabierał na wycieczki plenerowe to prosze o zabezpieczenie srodków przeciwkleszczowych. na mojej posesji nie spotkalem sie na razie, ale w lesie masakra. Gapcio zabezpieczony [/B] [/I] Dla Cioteczek i Wujaszków, którzy cosik przegapili, to informuję, iż wysłałam Gapciowi spot FrontLine przeciwko pchełom, kleszczom i innym gadom ;) Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='furciaczek']Przybylam na nocna zmiane :)[/QUOTE] :multi::multi::multi: ja się cieszę :multi::multi::multi: Cześć Furciaczku :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 To skoro Furciaczek sie odmeldowała i Isadorka w cieniu czuwa, to ja się na spoczynek oddalam ... to ja :hand: bo :sleep2::sleep2: ... Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No wiesz opuscilas nas tak bez pozegnania :):) Quote
Ingrid44 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Caly dzien mnie nie bylo i ciotki 15 stron nagadaly. Przeczytalam prawie wszystko i musze powiedziec ze bardzo grzecznie dzisiaj bylo:cool3::cool3::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No niestety :):) duch w narodzie ginie :):) porzadnasci im sie zachciewa :):) Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cos tutaj za cicho dzisiaj. Chyba ciotki lecza kaca:evil_lol::cool3::eviltong: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dzisiaj jak wcześnie kaWunia zaserwowana :) Dziękować, dziękować. Słoneczne pozdrowienia z Poznania. Choć rano samochód musiałam skrobać. Mam nadzieję, że to już ostatni raz na najbliższe parę miesięcy. Quote
Isadora7 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Ra_dunia']Dzisiaj jak wcześnie kaWunia zaserwowana :) Dziękować, dziękować. Słoneczne pozdrowienia z Poznania. Choć rano samochód musiałam skrobać. Mam nadzieję, że to już ostatni raz na najbliższe parę miesięcy.[/QUOTE] iii dobrze jadąc do pracy marzyłam o ka(Wuni) Quote
Ellig Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dziekuja za ka(Wunie), dzisiaj pochmurno ale cieplo 6 stopni C:p Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 a u mnie (o dziwo :crazyeye:) słonko przez okienko zagląda :multi: Quote
Recommended Posts