Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sylwia M.']Teraz, to i ja zaczynam czytać streszczenia, czasu mało :) A tu o seksie było i nie doczytałam, szkoda :)[/QUOTE]
E, tam, ja wnioskuję, że o myciu okien:)

Posted

[quote name='Sylwia M.']Teraz, to i ja zaczynam czytać streszczenia, czasu mało :) A tu o seksie było i nie doczytałam, szkoda :)[/QUOTE]

Noo, temat się pięknie rozwijał, ale go Ciotki ucięły w zarodku..:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig']Juz za chwileczke juz za momencik....Wunia wpadnie pogadac:)

Dziewczyny zmykam....Dziekuje!:)
Pa....[/QUOTE]
Jak Wunia ma być to zrywka:) Czymże podpadłas?

Posted

[quote name='Ellig']Wykorzystalam Jarka :evil_lol:
zmiatam......[/QUOTE]
Takiego Wunia nie ma na stanie... to jakiś pozadomowy musi być [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

Posted

[quote name='mmd']Takiego Wunia nie ma na stanie... to jakiś pozadomowy musi być [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]

Rodzina nabyta:)

Posted

[quote name='mmd']Takiego Wunia nie ma na stanie... to jakiś pozadomowy musi być [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]
Oj, coś Wunia skrywa przed nami..:razz::crazyeye:

[quote name='Ellig'][B]Wykorzystalam Jarka[/B] :evil_lol:
zmiatam......[/QUOTE]
Nieładnie Cioteczko, nieładnie..:nono::no-no-no::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Noo, temat się pięknie rozwijał, ale go Ciotki ucięły w zarodku..:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

nadal nie widze sygnaturki od otego sie zaczelo, znowu zajmujesz sie mezem?? :diaboli:

Posted

[quote name='belka123']nadal nie widze sygnaturki od otego sie zaczelo, znowu zajmujesz sie mezem?? :diaboli:[/QUOTE]

Tak, bo jutro z rana wyjeżdża...:shake: smutnam...:-(:-(wszyscy będą w gronie rodzinnym świętować, ja niby też, ale bez męża...:-(:placz:

Posted

[quote name='RenW']Tak, bo jutro z rana wyjeżdża...:shake: smutnam...:-(:-(wszyscy będą w gronie rodzinnym świętować, ja niby też, ale bez męża...:-(:placz:[/QUOTE]

:lmaa::x to wylaczaj kompa i sie mezem zajmuj,

Posted

w tych miejscach gdzie były kwitnące zmiany skórne wszystko na razie ładnie przysycha. capiło ale zyt bardzo jak na takie zmiany skorne, wiec przeleciałem mu zęby. NIc. zajzrałem do dupy, nic. zajrzałem do uszu - a tam kibel. normalnie pies to dawno by płakał,nosił leb nisko i trzeopal uszami, a gapcio chyba juz zwyczjany bólu bo nie mozliwe aby taki stan go nie bolał. wale sie w piers bo pierwszego dnia powinienem mu zrobic przeglad. piatek po południu a vet popłynał ale porzyczyłem od kolesia tube masci na zapalenia. gapcio wszelskie zabiegi znosi super. stęla ale sie nie szarpie. kilka dni i wyglancuje mu te słuchawki.