Ellig Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Hej Dziewczyny dziekuje!Wy juz wiecie za co:modla: Quote
Ellig Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Teraz musze isc i jeszcze dom ogarnac, postaram sie jeszcze zajrzec jak nie:mdleje: Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A ja na momencik muszę iść placki chłopakom smażyć, bo trochę zjedli o 16.00, a teraz chcą dalej:) Ciemniaczane te placki. Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Ellig']Hej Dziewczyny dziekuje!Wy juz wiecie za co:modla:[/QUOTE] A ja nie wiem .......... Quote
Sylwia M. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Teraz, to i ja zaczynam czytać streszczenia, czasu mało :) A tu o seksie było i nie doczytałam, szkoda :) Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']A ja nie wiem ..........[/QUOTE] Ja też nie wiem;) Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Sylwia M.']Teraz, to i ja zaczynam czytać streszczenia, czasu mało :) A tu o seksie było i nie doczytałam, szkoda :)[/QUOTE] E, tam, ja wnioskuję, że o myciu okien:) Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Sylwia M.']Teraz, to i ja zaczynam czytać streszczenia, czasu mało :) A tu o seksie było i nie doczytałam, szkoda :)[/QUOTE] Noo, temat się pięknie rozwijał, ale go Ciotki ucięły w zarodku..:diabloti::evil_lol: Quote
Ellig Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Juz za chwileczke juz za momencik....Wunia wpadnie pogadac:) Dziewczyny zmykam....Dziekuje!:) Pa.... Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Ellig']Juz za chwileczke juz za momencik....Wunia wpadnie pogadac:) Dziewczyny zmykam....Dziekuje!:) Pa....[/QUOTE] Jak Wunia ma być to zrywka:) Czymże podpadłas? Quote
Ellig Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mmd']Jak Wunia ma być to zrywka:) Czymże podpadłas?[/QUOTE] Wykorzystalam Jarka :evil_lol: zmiatam...... Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Ellig']Wykorzystalam Jarka :evil_lol: zmiatam......[/QUOTE] Takiego Wunia nie ma na stanie... to jakiś pozadomowy musi być [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
Ellig Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mmd']Takiego Wunia nie ma na stanie... to jakiś pozadomowy musi być [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Rodzina nabyta:) Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Cholera, cos mi z netem robia i co chwile zrywa polaczenie...a mialam ogloszenia robic ;/ Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mmd']Takiego Wunia nie ma na stanie... to jakiś pozadomowy musi być [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Oj, coś Wunia skrywa przed nami..:razz::crazyeye: [quote name='Ellig'][B]Wykorzystalam Jarka[/B] :evil_lol: zmiatam......[/QUOTE] Nieładnie Cioteczko, nieładnie..:nono::no-no-no::evil_lol: Quote
belka123 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='RenW']Noo, temat się pięknie rozwijał, ale go Ciotki ucięły w zarodku..:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] nadal nie widze sygnaturki od otego sie zaczelo, znowu zajmujesz sie mezem?? :diaboli: Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='belka123']nadal nie widze sygnaturki od otego sie zaczelo, znowu zajmujesz sie mezem?? :diaboli:[/QUOTE] Tak, bo jutro z rana wyjeżdża...:shake: smutnam...:-(:-(wszyscy będą w gronie rodzinnym świętować, ja niby też, ale bez męża...:-(:placz: Quote
belka123 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='RenW']Tak, bo jutro z rana wyjeżdża...:shake: smutnam...:-(:-(wszyscy będą w gronie rodzinnym świętować, ja niby też, ale bez męża...:-(:placz:[/QUOTE] :lmaa::x to wylaczaj kompa i sie mezem zajmuj, Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='belka123']:lmaa::x to wylaczaj kompa i sie mezem zajmuj,[/QUOTE] Ma się rozumieć..:wallbash: i...:scared: Quote
jamor Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 w tych miejscach gdzie były kwitnące zmiany skórne wszystko na razie ładnie przysycha. capiło ale zyt bardzo jak na takie zmiany skorne, wiec przeleciałem mu zęby. NIc. zajzrałem do dupy, nic. zajrzałem do uszu - a tam kibel. normalnie pies to dawno by płakał,nosił leb nisko i trzeopal uszami, a gapcio chyba juz zwyczjany bólu bo nie mozliwe aby taki stan go nie bolał. wale sie w piers bo pierwszego dnia powinienem mu zrobic przeglad. piatek po południu a vet popłynał ale porzyczyłem od kolesia tube masci na zapalenia. gapcio wszelskie zabiegi znosi super. stęla ale sie nie szarpie. kilka dni i wyglancuje mu te słuchawki. Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To sobie Jamor pozagladal w ramach swiat :) Biedny Gapcio z uszkami :( Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Mam nadzieje ze szybko uda sie doprowadzic te uszka do porzadku :) Quote
Ingrid44 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Musialy go bolec te uszka :( Dobrze ze Jamor zajrzal , teraz bedzie lepiej . Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Gapcio to twardziel, da radę, jak już stwierdzone to tylko lepiej może być ;) Quote
Recommended Posts