Isadora7 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Ingrid44']Jestem i ja na nocnej zmianie :) :) :)[/QUOTE] nooooooooo właśnie Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu: Dzień Dobry :loveu: Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ka(Wunia) podana, a ja spadam po zakupy :roll: Odezwę się jak wrócę :hand: Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Info od Wujka Jamora: [B] [I]UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/I][/B][I] dzowniłem teraz do vet. uzgodniłem 4 miejsca na kastracje. 15 kwiecien , godz 6.00 melduje się z psami. nie mogę Wam powiedziec co było kartą przetargową w ustalaniu ceny ( bo dzieci wątek czytają ) ale jest tak : kastracja - 250 zł szt pobyt psa po zabiegu - 30 zł doba mozliwe ze odbiore psy po drugiej dobie lub po 4 dobie- zalezne od gojenia sie miejsca po cieciu[/I] ... Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='RenW']Bezwstydne Ciotki..:evil_lol: a jakie ciekawe.:diabloti::crazyeye: To samo robię z mężem co i Wy!:eviltong::diabloti:[/QUOTE] Okna myjecie po nocy? Toż to perwersja jest:) Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Zabieram ka(Wunię) i też mykam na zakupy.:scared::hand: Rety jaką ja mam długa listę...:czytaj: Quote
wojtuś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 :loveu:Życzę Radosnych, Słonecznych i Przemiło spędzonych Świąt dla Wszystkich Gapciowych Ciotek i Wujków:loveu: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 U nas to dzisiaj jest wieeeeeeelkie swieto i zadnych zakupow na szczescie sie robic nie da :):) Quote
Ellig Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wzajemnie wszystkiego najlepszego:krolik:Cioteczki i Wujkowie badzcie szczesliwi.:p [IMG]http://images41.fotosik.pl/274/5e8dfe3a3db48616.jpg[/IMG] Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='furciaczek']Szal zakupowy zapanowal:evil_lol:[/QUOTE] No, cisza na dogo, aż dzwoni:) Nie lubię kolejek, to sobie zamówiłam przez internet i jutro przyjedzie do domciu:) Ciotka, "nasza" suczynka miała odzew po naszej nocnej pracy, DS już się sprawdza:) Żeby było śmieszniej, w bardzo dogomaniackim bloku:) Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mmd']No, cisza na dogo, aż dzwoni:) Nie lubię kolejek, to sobie zamówiłam przez internet i jutro przyjedzie do domciu:) Ciotka, "nasza" suczynka miała odzew po naszej nocnej pracy, DS już się sprawdza:) Żeby było śmieszniej, w bardzo dogomaniackim bloku:)[/QUOTE] Super!! A Nane o ktorej wczoraj wspominalam ludzie chca....wyslac w transporterku pociagiem z Poznania do Zamoscia....zastanawiam sie czy oni sa w ogole normalni.... Quote
Ellig Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mmd']No, cisza na dogo, aż dzwoni:) Nie lubię kolejek, to sobie zamówiłam przez internet i jutro przyjedzie do domciu:) Ciotka, "nasza" suczynka miała odzew po naszej nocnej pracy, DS już się sprawdza:) Żeby było śmieszniej, w bardzo dogomaniackim bloku:)[/QUOTE] mmd, powiedz cos wiecej bo jakos wypadlam z rytmu przez to pieczenie ciast:) Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='furciaczek']Super!! A Nane o ktorej wczoraj wspominalam ludzie chca....wyslac w transporterku pociagiem z Poznania do Zamoscia....zastanawiam sie czy oni sa w ogole normalni....[/QUOTE] Na pewno nie są... [quote name='Ellig']mmd, powiedz cos wiecej bo jakos wypadlam z rytmu przez to pieczenie ciast:)[/QUOTE] To Wunia musi streścić:) Ale czekam jak na szpilkach. Później napiszę więcej. Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='furciaczek']Super!! A Nane o ktorej wczoraj wspominalam ludzie chca....wyslac w transporterku pociagiem z Poznania do Zamoscia....zastanawiam sie czy oni sa w ogole normalni....[/QUOTE] Kurde, ale jaja..niestety nie świąteczne:shake: Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A wątek tej "przesyłki" niedoszłej mogę poprosić? Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Jestem ;) No proszę, jacy wszyscy grzeczni w ten Wielki Piątek ;) Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To ja juz sobie ide bo obeszlam cale dogo chyba ze dwa razy :):) Quote
RenW Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']To ja juz sobie ide bo obeszlam cale dogo chyba ze dwa razy :):)[/QUOTE] Zostań Ciotka, obejdź sobie trzeci raz.:razz::lol::lol: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='RenW']Zostań Ciotka, obejdź sobie trzeci raz.:razz::lol::lol:[/QUOTE] Wiesz jaka u nas piekna pogoda; jak lato, ide na dwor. Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A u nas jak jesień... Dzisiaj obejść całe dogo pięć razy to nie problem, cisza i spokój... choć mi się szykują pracowite święta... już mam zaanansowaną nową sprawę:( - z tych beznadziejnych. Quote
belka123 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 u mnie tez jesienna, mokro caly czas pada i szaro :( Quote
Recommended Posts