Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu:
Dzień Dobry :loveu:

Posted

Info od Wujka Jamora:
[B]
[I]UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/I][/B][I]

dzowniłem teraz do vet. uzgodniłem 4 miejsca na kastracje. 15 kwiecien , godz 6.00 melduje się z psami. nie mogę Wam powiedziec co było kartą przetargową w ustalaniu ceny ( bo dzieci wątek czytają ) ale jest tak :
kastracja - 250 zł szt
pobyt psa po zabiegu - 30 zł doba
mozliwe ze odbiore psy po drugiej dobie lub po 4 dobie- zalezne od gojenia sie miejsca po cieciu[/I] ...

Posted

[quote name='RenW']Bezwstydne Ciotki..:evil_lol: a jakie ciekawe.:diabloti::crazyeye: To samo robię z mężem co i Wy!:eviltong::diabloti:[/QUOTE]
Okna myjecie po nocy? Toż to perwersja jest:)

Posted

Wzajemnie wszystkiego najlepszego:krolik:Cioteczki i Wujkowie badzcie szczesliwi.:p

[IMG]http://images41.fotosik.pl/274/5e8dfe3a3db48616.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='furciaczek']Szal zakupowy zapanowal:evil_lol:[/QUOTE]
No, cisza na dogo, aż dzwoni:)
Nie lubię kolejek, to sobie zamówiłam przez internet i jutro przyjedzie do domciu:)
Ciotka, "nasza" suczynka miała odzew po naszej nocnej pracy, DS już się sprawdza:) Żeby było śmieszniej, w bardzo dogomaniackim bloku:)

Posted

[quote name='mmd']No, cisza na dogo, aż dzwoni:)
Nie lubię kolejek, to sobie zamówiłam przez internet i jutro przyjedzie do domciu:)
Ciotka, "nasza" suczynka miała odzew po naszej nocnej pracy, DS już się sprawdza:) Żeby było śmieszniej, w bardzo dogomaniackim bloku:)[/QUOTE]

Super!!
A Nane o ktorej wczoraj wspominalam ludzie chca....wyslac w transporterku pociagiem z Poznania do Zamoscia....zastanawiam sie czy oni sa w ogole normalni....

Posted

[quote name='mmd']No, cisza na dogo, aż dzwoni:)
Ciotka, "nasza" suczynka miała odzew po naszej nocnej pracy, DS już się sprawdza:) Żeby było śmieszniej, w bardzo dogomaniackim bloku:)[/QUOTE]

mmd, powiedz cos wiecej bo jakos wypadlam z rytmu przez to pieczenie ciast:)

Posted

[quote name='furciaczek']Super!!
A Nane o ktorej wczoraj wspominalam ludzie chca....wyslac w transporterku pociagiem z Poznania do Zamoscia....zastanawiam sie czy oni sa w ogole normalni....[/QUOTE]
Na pewno nie są...

[quote name='Ellig']mmd, powiedz cos wiecej bo jakos wypadlam z rytmu przez to pieczenie ciast:)[/QUOTE]
To Wunia musi streścić:) Ale czekam jak na szpilkach. Później napiszę więcej.

Posted

[quote name='furciaczek']Super!!
A Nane o ktorej wczoraj wspominalam ludzie chca....wyslac w transporterku pociagiem z Poznania do Zamoscia....zastanawiam sie czy oni sa w ogole normalni....[/QUOTE]

Kurde, ale jaja..niestety nie świąteczne:shake:

Posted

[quote name='Szarotka']To ja juz sobie ide bo obeszlam cale dogo chyba ze dwa razy :):)[/QUOTE]
Zostań Ciotka, obejdź sobie trzeci raz.:razz::lol::lol:

Posted

A u nas jak jesień...
Dzisiaj obejść całe dogo pięć razy to nie problem, cisza i spokój...
choć mi się szykują pracowite święta... już mam zaanansowaną nową sprawę:( - z tych beznadziejnych.