Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Jeju nie moge sie zabrac, wiem co napisac, ale jestem lepsza do gadania :):)[/QUOTE]
Jak już się zabierzesz to pójdzie do przodu ;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy
:morning: a ta dla mnie ...
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
Wunia i Vici witają wszystkich po obłędnej nocy ;)

Posted

[quote name='Ellig']Hej, dziekuje za kawe....A to maluch nie grzeczny...:)[/QUOTE]
Maluch słodziak ;) Tylko ponad wszystko potrzebuje bliskości ...

Posted

[quote name='Wunia']Maluch słodziak ;) Tylko ponad wszystko potrzebuje bliskości ...[/QUOTE]
No tak, bidulek moze trzeba dac jemu "misia":glaszcze:

Posted

[quote name='Ellig']No tak, bidulek moze trzeba dac jemu "misia":glaszcze:[/QUOTE]
no, może ... tylko boję się, że przy rozprawianiu się z misiem troszkę go skonsumuje :D:D:D

Posted

Ciotki i Wujkowie wrzucajcie mi wszystkie posiadane linki do szczyli, bo ludzie do mnie piszą i przystają na obejrzenie linków i innych szczeniąt.
Dlaczego akurat ja ? :(:(:(
Całe dogo szczyli :( a chcą szczyla z mojej ręki?? Nie rozumiem ...

Posted

[quote name='asiulek-85']Witam
Melduje zrobienie przelewu za kwiecień dla Gapciowego :) :) :)
Pozdrawiam[/QUOTE]
Dzięki Asiulek ;) Buziak do Ciebie leci :)

Posted

[quote name='Wunia']Ciotki i Wujkowie wrzucajcie mi wszystkie posiadane linki do szczyli, bo ludzie do mnie piszą i przystają na obejrzenie linków i innych szczeniąt.
Całe dogo szczyli :( a chcą szczyla z mojej ręki?? Nie rozumiem ...[/QUOTE]

wzbudzasz zaufania i poza tym skoro juz tyle maluchow zalazlo dom to przemawia to dalej :)

tylko ja nadal czekam na Twoj licencjat ;P

Posted

[quote name='Wunia']Ciotki i Wujkowie wrzucajcie mi wszystkie posiadane linki do szczyli, bo ludzie do mnie piszą i przystają na obejrzenie linków i innych szczeniąt.
Całe dogo szczyli :( a chcą szczyla z mojej ręki?? Nie rozumiem ...[/QUOTE]
Może masz właściwą rękę:)
Dajesz Wunia, dajesz... Sprzątaj dogomanię ze szczyli:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmd']Może masz właściwą rękę:)
Dajesz Wunia, dajesz... Sprzątaj dogomanię ze szczyli:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Idzie następny, ten z Twojego maila, jeszcze przed świętami do Katowic, Pani płaci wykup ze schronu i transport :D

Posted

[quote name='Wunia']no, może ... tylko boję się, że przy rozprawianiu się z misiem troszkę go skonsumuje :D:D:D[/QUOTE]

Ciotka, nie żałuj dziecku.:eviltong::mad:

Posted

[quote name='mmd']Może masz właściwą rękę:)
Dajesz Wunia, dajesz... Sprzątaj dogomanię ze szczyli:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ale to się pięknie porobiło :-D :-D
Wunia a gdzie mamy Ci wrzucać wątki szczyli, na skrzynkę - czy może założysz osobny wątek dla całego Dogo np. "Szczeniaki do adopcji - Linki do wątków" ;-);-)

Posted

[quote name='wojtuś']Ale to się pięknie porobiło :-D :-D
Wunia a gdzie mamy Ci wrzucać wątki szczyli, na skrzynkę - czy może założysz osobny wątek dla całego Dogo np. "Szczeniaki do adopcji - Linki do wątków" ;-);-)[/QUOTE]
No, aż na taką skalę to się nie rzucam ;) Ale pomyślę, nie mówię, że nie :)
Wątki szczyli na maila [email][email protected][/email] ;)