Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Szarotka']Jeju nie moge sie zabrac, wiem co napisac, ale jestem lepsza do gadania :):)[/QUOTE] Jak już się zabierzesz to pójdzie do przodu ;) Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']Jak już się zabierzesz to pójdzie do przodu ;)[/QUOTE] Tyle tez wiem, ale mam opory :):) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 to ja uciekam z dogo ... psi dzidzius śpi, to ja też skorzystam :) Pa, pa ... Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Widze ze Szarotka juz tu urzeduje wiec sie melduje na warte :) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :morning: a ta dla mnie ... Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Wunia i Vici witają wszystkich po obłędnej nocy ;) Quote
Ellig Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Hej, dziekuje za kawe....A to maluch nie grzeczny...:) Quote
Isadora7 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Kawa z rana jak śmietana, a ka(wunia) to nektar wyśmienity, a wiec pijta... pijta kobity :) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Ellig']Hej, dziekuje za kawe....A to maluch nie grzeczny...:)[/QUOTE] Maluch słodziak ;) Tylko ponad wszystko potrzebuje bliskości ... Quote
Ellig Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']Maluch słodziak ;) Tylko ponad wszystko potrzebuje bliskości ...[/QUOTE] No tak, bidulek moze trzeba dac jemu "misia":glaszcze: Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Ellig']No tak, bidulek moze trzeba dac jemu "misia":glaszcze:[/QUOTE] no, może ... tylko boję się, że przy rozprawianiu się z misiem troszkę go skonsumuje :D:D:D Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Ciotki i Wujkowie wrzucajcie mi wszystkie posiadane linki do szczyli, bo ludzie do mnie piszą i przystają na obejrzenie linków i innych szczeniąt. Dlaczego akurat ja ? :(:(:( Całe dogo szczyli :( a chcą szczyla z mojej ręki?? Nie rozumiem ... Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Znaczy się masz moc! Twoje ręce czynią cuda! Wunia - zaklinacz domków szczylkowych :D Dziękuję za kaWunie ;) Quote
asiulek-85 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Witam Melduje zrobienie przelewu za kwiecień dla Gapciowego :) :) :) Pozdrawiam Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='asiulek-85']Witam Melduje zrobienie przelewu za kwiecień dla Gapciowego :) :) :) Pozdrawiam[/QUOTE] Dzięki Asiulek ;) Buziak do Ciebie leci :) Quote
belka123 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']Ciotki i Wujkowie wrzucajcie mi wszystkie posiadane linki do szczyli, bo ludzie do mnie piszą i przystają na obejrzenie linków i innych szczeniąt. Dlaczego akurat ja ? :(:(:( Całe dogo szczyli :( a chcą szczyla z mojej ręki?? Nie rozumiem ...[/QUOTE] wzbudzasz zaufania i poza tym skoro juz tyle maluchow zalazlo dom to przemawia to dalej :) tylko ja nadal czekam na Twoj licencjat ;P Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']Ciotki i Wujkowie wrzucajcie mi wszystkie posiadane linki do szczyli, bo ludzie do mnie piszą i przystają na obejrzenie linków i innych szczeniąt. Dlaczego akurat ja ? :(:(:( Całe dogo szczyli :( a chcą szczyla z mojej ręki?? Nie rozumiem ...[/QUOTE] Może masz właściwą rękę:) Dajesz Wunia, dajesz... Sprzątaj dogomanię ze szczyli:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='mmd']Może masz właściwą rękę:) Dajesz Wunia, dajesz... Sprzątaj dogomanię ze szczyli:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Idzie następny, ten z Twojego maila, jeszcze przed świętami do Katowic, Pani płaci wykup ze schronu i transport :D Quote
RenW Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ależ tu jest tempo..:crazyeye: Kilka godzin niebycia i już kilka stron zaległych urasta..:shake:Muszę się cofnąć.:roll: Quote
RenW Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']no, może ... tylko boję się, że przy rozprawianiu się z misiem troszkę go skonsumuje :D:D:D[/QUOTE] Ciotka, nie żałuj dziecku.:eviltong::mad: Quote
wojtuś Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='mmd']Może masz właściwą rękę:) Dajesz Wunia, dajesz... Sprzątaj dogomanię ze szczyli:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ale to się pięknie porobiło :-D :-D Wunia a gdzie mamy Ci wrzucać wątki szczyli, na skrzynkę - czy może założysz osobny wątek dla całego Dogo np. "Szczeniaki do adopcji - Linki do wątków" ;-);-) Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']Idzie następny, ten z Twojego maila, jeszcze przed świętami do Katowic, Pani płaci wykup ze schronu i transport :D[/QUOTE] wow Wunia dajesz czadu:D:D:D: Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ja juz wczesniej wstawilam watek do szczeniaczkow :):) Buziaczki dla Gapcia, musze pracowac ........... Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='wojtuś']Ale to się pięknie porobiło :-D :-D Wunia a gdzie mamy Ci wrzucać wątki szczyli, na skrzynkę - czy może założysz osobny wątek dla całego Dogo np. "Szczeniaki do adopcji - Linki do wątków" ;-);-)[/QUOTE] No, aż na taką skalę to się nie rzucam ;) Ale pomyślę, nie mówię, że nie :) Wątki szczyli na maila [email][email protected][/email] ;) Quote
Recommended Posts