Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu:
Zaraz produkuję zaległe streszczenie ;)

Posted

[quote name='furciaczek']O jestem pierwsza:loveu:
Na ka(Wunie) wpadlam przed sterylka swoich kociatych....stresssa mam wiec bede upierdliwa do wieczora:lol:[/QUOTE]
A ja druga..:loveu:Reszta śpi.:roll::crazyeye:

Posted

[quote name='Wunia']:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu:
Zaraz produkuję zaległe streszczenie ;)[/QUOTE]
Dzieki ,tyle wczoraj sie dobrego wydarzylo:)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Bry :)
AAAA!!!! MAM 53 strony do nadrobienia!!! AAAAA!!!!
Ale tytuł nie zmieniony, znaczy się Gapcio jeszcze nie w DS ;)[/QUOTE]
Gapcio skórkę sobie dolecza i na bóstwo się robi :D

Posted

[quote name='Szarotka']Ciebie nie musialam namawiac :):) to masz same plusy. Jestem ciekawa co zrobie z Wunia i reszta:mad::mad::mad::razz::razz::razz:[/QUOTE]
Bylam za nim postraszylas :evil_lol:

Posted

[quote name='mmd']Dzień cudów:)
Lucio z mojego banerka ma domek:)
Ellig mu kibicowała, też się ucieszy, ale super!!!![/QUOTE]

Rozmawialam z I. jak go wiozla do nowego domu do Pani Lidki, ale jeszcze jadna bida wczoraj znalazla dom, sunia Jagusia, udalo mi sie zalatwic dla niej sterylizacje na 8 kwietnia i hopsa do domku.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Bry :)
AAAA!!!! MAM 53 strony do nadrobienia!!! AAAAA!!!!
Ale tytuł nie zmieniony, znaczy się Gapcio jeszcze nie w DS ;)[/QUOTE]

O, przybyła Ra_dunia !:lol: I tyle zaległości ma..:shake::-o

Posted

[quote name='Wunia']Szczyl w środę jedzie do DS :D:D:D Jaki biedny ... szczęśliwy :D[/QUOTE]

Jak jedzie do domu.. to tak.:D:D
Wunia bezdzietna zostanie.:eviltong::D:D

Posted

Skończyłam nadrabiać... Normalnie bić mnie chcieli :placz: a ja przecież pisemne usprawiedliwienie wysłałam :evil_lol: Dobrze chociaż, że widzę, że wszyscy mniej więcej w tej samej grupie wagowo wzrostowej... :roll: Najpierw pomyślałam, że w sumie jakby mnie [B]Furciaczek[/B] obiła to może bym chociaż jakoś z tego wyszła, ale doczytałam jakiego ona psa nosiła... i doszłam do wniosku, że już lepiej niech kto inny mi :mad:
U Gapcia widzę wszystko ok :) chłopak się rozkręca :) :loveu:

Posted

Dajcie jakieś streszczenie z ostatnich dni:cool3:, byłam bez dostępu do netu, bazarek przepadł:placz:, a czytania wątku nawet nie próbuję nadrobić, bo czasu za mało:shake:, pewnie było wesoło, ale cóż, życie weryfikuje muszę obyć się streszczeniem:eviltong:

Posted

a mnie chcieli bic? bo ja tez ostatnio rzadko,

a poniewaz u Gapcia sa dni tematyczne do rozmowy to ja oglszam dzien matematyczny

jak co drugi wtorek mam jutro kolokwium z procesow stochastycznych a dokladniej matematyka aktuarialna i model ryzyka lacznego, czy ktos moze chce podebatowac, bo mam duuuuuuuzo pytan

Posted

[quote name='Ra_dunia'][B]Agada[/B] - ja Ciebie nie chcę martwić, ale Ciebie też chcieli bić ;) za nieobecność... ;)[/QUOTE]

Nikt tu nikogo nie chciał bić :mad:, nie zniknęłyście bez powodu, macie usprawiedliwione.:p:evil_lol: