Ingrid44 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No to jak jest Szarotka na warcie to ja sie zmywam . Dobranoc :) Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 O jestem pierwsza:loveu: Na ka(Wunie) wpadlam przed sterylka swoich kociatych....stresssa mam wiec bede upierdliwa do wieczora:lol: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu: Zaraz produkuję zaległe streszczenie ;) Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='furciaczek']O jestem pierwsza:loveu: Na ka(Wunie) wpadlam przed sterylka swoich kociatych....stresssa mam wiec bede upierdliwa do wieczora:lol:[/QUOTE] A ja druga..:loveu:Reszta śpi.:roll::crazyeye: Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='RenW']A ja druga..:loveu:Reszta śpi.:roll::crazyeye:[/QUOTE] Egzequo z Wunią.:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='RenW']Egzequo z Wunią.:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no tak, no tak :D Ja od rana ze szczylem wojowałam :D Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Bry :) AAAA!!!! MAM 53 strony do nadrobienia!!! AAAAA!!!! Ale tytuł nie zmieniony, znaczy się Gapcio jeszcze nie w DS ;) Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu: Zaraz produkuję zaległe streszczenie ;)[/QUOTE] Dzieki ,tyle wczoraj sie dobrego wydarzylo:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Ra_dunia']Bry :) AAAA!!!! MAM 53 strony do nadrobienia!!! AAAAA!!!! Ale tytuł nie zmieniony, znaczy się Gapcio jeszcze nie w DS ;)[/QUOTE] Gapcio skórkę sobie dolecza i na bóstwo się robi :D Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Szarotka']Ciebie nie musialam namawiac :):) to masz same plusy. Jestem ciekawa co zrobie z Wunia i reszta:mad::mad::mad::razz::razz::razz:[/QUOTE] Bylam za nim postraszylas :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='Ellig']Bylam za nim postraszylas :evil_lol:[/QUOTE] Ellig Aniele, Ty jesteś wszędzie :D Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='mmd']Dzień cudów:) Lucio z mojego banerka ma domek:) Ellig mu kibicowała, też się ucieszy, ale super!!!![/QUOTE] Rozmawialam z I. jak go wiozla do nowego domu do Pani Lidki, ale jeszcze jadna bida wczoraj znalazla dom, sunia Jagusia, udalo mi sie zalatwic dla niej sterylizacje na 8 kwietnia i hopsa do domku. Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 :confused:[quote name='Wunia']Ellig Aniele, Ty jesteś wszędzie :D[/QUOTE] Wuniu, wiesz latam to tu to tam...:razz: Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Ra_dunia']Bry :) AAAA!!!! MAM 53 strony do nadrobienia!!! AAAAA!!!! Ale tytuł nie zmieniony, znaczy się Gapcio jeszcze nie w DS ;)[/QUOTE] O, przybyła Ra_dunia !:lol: I tyle zaległości ma..:shake::-o Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']no tak, no tak :D Ja od rana [B]ze szczylem wojowałam[/B] :D[/QUOTE] Biedny szczyl.:-D:-D:-D Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='RenW']Biedny szczyl.:-D:-D:-D[/QUOTE] Szczyl w środę jedzie do DS :D:D:D Jaki biedny ... szczęśliwy :D Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']Szczyl w środę jedzie do DS :D:D:D Jaki biedny ... szczęśliwy :D[/QUOTE] Jak jedzie do domu.. to tak.:D:D Wunia bezdzietna zostanie.:eviltong::D:D Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Skończyłam nadrabiać... Normalnie bić mnie chcieli :placz: a ja przecież pisemne usprawiedliwienie wysłałam :evil_lol: Dobrze chociaż, że widzę, że wszyscy mniej więcej w tej samej grupie wagowo wzrostowej... :roll: Najpierw pomyślałam, że w sumie jakby mnie [B]Furciaczek[/B] obiła to może bym chociaż jakoś z tego wyszła, ale doczytałam jakiego ona psa nosiła... i doszłam do wniosku, że już lepiej niech kto inny mi :mad: U Gapcia widzę wszystko ok :) chłopak się rozkręca :) :loveu: Quote
agada Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dajcie jakieś streszczenie z ostatnich dni:cool3:, byłam bez dostępu do netu, bazarek przepadł:placz:, a czytania wątku nawet nie próbuję nadrobić, bo czasu za mało:shake:, pewnie było wesoło, ale cóż, życie weryfikuje muszę obyć się streszczeniem:eviltong: Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [B]Agada[/B] - ja Ciebie nie chcę martwić, ale Ciebie też chcieli bić ;) za nieobecność... ;) Quote
Sylwia M. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dzięki [B]Wuniu [/B]za kawę, wypijam i uciekam:) Quote
belka123 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a mnie chcieli bic? bo ja tez ostatnio rzadko, a poniewaz u Gapcia sa dni tematyczne do rozmowy to ja oglszam dzien matematyczny jak co drugi wtorek mam jutro kolokwium z procesow stochastycznych a dokladniej matematyka aktuarialna i model ryzyka lacznego, czy ktos moze chce podebatowac, bo mam duuuuuuuzo pytan Quote
belka123 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a inaczej mowiac: :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: Quote
RenW Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Ra_dunia'][B]Agada[/B] - ja Ciebie nie chcę martwić, ale Ciebie też chcieli bić ;) za nieobecność... ;)[/QUOTE] Nikt tu nikogo nie chciał bić :mad:, nie zniknęłyście bez powodu, macie usprawiedliwione.:p:evil_lol: Quote
Recommended Posts