marta0731 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ciekawe co by zrobił jakby go do marketu wpuścić ;););) Podejrzewam, że by sobie poradził, mądra psinka :) Quote
Natussiaa Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 super wiesci,dobrze ze Nochalek w domku :) Quote
kora78 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Uploaded with ImageShack.us przepraszam, naprawde nie ma sensu fot wklejac, bo dlugo trwa, bo pojemosc maja duza, a pies jest zawsze z daleka, jak biega po lesie w sniegu. niewiele widac. musicie mi uwierzyc,ze je mam i wyglada, ze Aris jest szzesliwy :) Uploaded with ImageShack.us Quote
marta0731 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jak nie ma sensu? Ja go widzę:eviltong: Quote
kora78 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 www.dogomania.pl/threads/198266-Serduszkowy-Bazarek-dla-Belli-suni-która-w-życiu-zbyt-wiele-przeszła.-Do-25.12.2010 zapraszam na bazarek serduszkowy dla naszej suni w hotelu, ktora wciaz ma cos pod gorke wciaz problmy, jedno zalatwimy to juz drugi problem wychodzi. teraz znow trzeba do weta isc :( Quote
kora78 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dostałam maila od państwami fotki ariska przy dzidziusiu :lol: Pózniej wkleje fotki. Aris jest już z nami ponad półtora roku, ma się znakomicie i jest nie do poznania. Myśle, że udało mu sie zapomniec o schronisku bo jest wesoły i szcześliwy. Bardzo zaangażowal się w pilnowanie mojej trzy miesięcznej corki. Gdy tylko zapłacze on jest pierwszy przy niej - śmiejemy się że to taka nasza opiekunka na pełen etat. Poza tym Arisek czuje się dobrze i dobrze wygląda postaram sie przesłac pare zdjęć Ariska. Aris był najlepszym psem jakiego mogłam dostac od losu i naprawdę nie wiem jak ktoś mógł się jego pozbyc kiedyś i jakim nie fartem mógł tak długo być w schronisku. Tego psa jak się pozna to nieda sie nie polubić. Mam nadzieje, że Aruś bo tak pieszczotliwie go nazywamy będzie z nami jeszcze przez wiele lat. Quote
marta0731 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 WOW:multi::multi::multi: Na zdjęcia nie mogę się doczekać! Quote
kora78 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
marta0731 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jak się słodko wpatruje w dzidzię :) Taki spokój z tego zdjęcia emanuje................. Quote
Natussiaa Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 ciesze się Nochalku że tak dobrze u ciebie :) Quote
Onaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Niesamowite. A pewnie jak ktoś patrzył na psiaczka za kratami schroniska to myślał że on tylko do budy do pilnowania domu się nadaje. A tu taka delikatność. Jak dobrze że trafił na takich wspaniałych kochających ludzi! Quote
kora78 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 "[FONT=Verdana]Ma się dobrze, choć narazie leczymy go na zapalenie stawow, weterynarz mówi że chyba na stare lata zaczyna mu wychodzić lezenie na betonie przez tyle czasu w schronisku. Arisek jest najlepszym kumplem naszego dziecka. Pilnuje nasza Roksanę cały czas i jest bardzo cierpliwy do niej. Troszeczkę mu się przybrało przez te ponad dwa lata z nami bo jest po kastracji no i się troszke zaokrąglił ale wygląda dobrze nie jest za gruby. w lecie bylismy wszyscy znowu na wczasach nad jeziorem więć był w [/FONT] [FONT=Verdana]swoim żywiole. A teraz leniuchuje jak typowy kanapowiec na swoim posłaniu lub od czasu do czasu na łózko jak nikt nie widzi. Jutro zrobie aktualną fotke ariskowi to prześlę."[/FONT] Quote
Onaa Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Fajnie wiedzieć że u psiaka jest wszystko dobrze :)). Quote
marta0731 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Z chęcią znów obejrzę fotki tego wieeeelkiego nocha :D A jak ma problemy ze stawami, to chyba dieta by się przydała, ale to tak ciężko psu odmówić... To nie dziecko, że "da się" ;) wytłumaczyć:razz: Quote
kora78 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 [FONT=Verdana]Chciałam napisać parę słów o moim Arisku, żeby było wiadomo, że nadal ma się dobrze i jest cały i zdrowy. [/FONT] [FONT=Verdana]Obecnie jest na karmie specjalistycznej na wątrobę bo parę miesięcy temu miał kłopoty z układem pokarmowym bo jak się okazało ma uczulenie na kurczaka więc całkowicie drób został wyeliminowany z jadłospisu naszego wielkoluda. dostaje puszki i suchą karmę z royal canin. Aris czuje się świetnie dogadują się jakoś razem z moją dwuletnią córką, na zasadzie ona by mu wszystko oddała bo takie maślane oczy potrafi robić za ciastko biszkoptowe. Ogólnie nigdy nie żałowałam, że mamy Arisa bo pies jest [/FONT] [FONT=Verdana]naprawdę świetny. Jutro prześle parę zdjęć jak pójdziemy na spacer to zrobię aktualne jak wygląda.[/FONT] Quote
Recommended Posts