Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 10 months later...
Posted

Dostałam maila od państwami fotki ariska przy dzidziusiu :lol: Pózniej wkleje fotki.

Aris jest już z nami ponad półtora roku, ma się znakomicie i jest nie do poznania. Myśle, że udało mu sie zapomniec o schronisku bo jest wesoły i szcześliwy. Bardzo zaangażowal się w pilnowanie mojej trzy miesięcznej corki. Gdy tylko zapłacze on jest pierwszy przy niej - śmiejemy się że to taka nasza opiekunka na pełen etat. Poza tym Arisek czuje się dobrze i dobrze wygląda postaram sie przesłac pare zdjęć Ariska. Aris był najlepszym psem jakiego mogłam dostac od losu i naprawdę nie wiem jak
ktoś mógł się
jego pozbyc kiedyś i jakim nie fartem mógł tak długo być w schronisku. Tego psa jak się pozna to nieda sie nie polubić. Mam nadzieje, że Aruś bo tak pieszczotliwie go nazywamy będzie z nami jeszcze przez wiele lat.

Posted

Niesamowite.

A pewnie jak ktoś patrzył na psiaczka za kratami schroniska to myślał że on tylko do budy do pilnowania domu się nadaje.

A tu taka delikatność.

Jak dobrze że trafił na takich wspaniałych kochających ludzi!

• 11 months later...
Posted

"[FONT=Verdana]Ma się dobrze, choć narazie leczymy go na zapalenie stawow, weterynarz mówi że chyba na stare lata zaczyna mu wychodzić lezenie na betonie przez tyle czasu w schronisku. Arisek jest najlepszym kumplem naszego dziecka. Pilnuje nasza Roksanę cały czas i jest bardzo cierpliwy do niej. Troszeczkę mu się przybrało przez te ponad dwa lata z nami bo jest po kastracji no i się troszke zaokrąglił ale wygląda dobrze nie jest za gruby. w lecie bylismy wszyscy znowu na wczasach nad jeziorem więć był w [/FONT]
[FONT=Verdana]swoim żywiole. A teraz leniuchuje jak typowy kanapowiec na swoim posłaniu lub od czasu do czasu na łózko jak nikt nie widzi. Jutro zrobie aktualną fotke ariskowi to prześlę."[/FONT]

Posted

Z chęcią znów obejrzę fotki tego wieeeelkiego nocha :D

A jak ma problemy ze stawami, to chyba dieta by się przydała, ale to tak ciężko psu odmówić... To nie dziecko, że "da się" ;) wytłumaczyć:razz:

• 1 year later...
Posted

[FONT=Verdana]Chciałam napisać parę słów o moim Arisku, żeby było wiadomo, że nadal ma się dobrze i jest cały i zdrowy. [/FONT]
[FONT=Verdana]Obecnie jest na karmie specjalistycznej na wątrobę bo parę miesięcy temu miał kłopoty z układem pokarmowym bo jak się okazało ma uczulenie na kurczaka więc całkowicie drób został wyeliminowany z jadłospisu naszego wielkoluda. dostaje puszki i suchą karmę z royal canin. Aris czuje się świetnie dogadują się jakoś razem z moją dwuletnią córką, na zasadzie ona by mu wszystko oddała bo takie maślane oczy potrafi robić za ciastko biszkoptowe. Ogólnie nigdy nie żałowałam, że mamy Arisa bo pies jest [/FONT]
[FONT=Verdana]naprawdę świetny. Jutro prześle parę zdjęć jak pójdziemy na spacer to zrobię aktualne jak wygląda.[/FONT]