Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i mam smska:

Aris zadomowił się już na całęgo. Spi na swoim posłąnku, a jak chce spać z nami to przyciąga sobie swoją kanapę do nas. Już nie ma takich smutnych oczu.

Jeździ autem ze swoim pańtwem bardzo chętnie, biegnie zawsze szybko do samochodu. Wszędzie go ze sobą zabierają.

No to Arisek ma fajowskie życie, prawda?? Udało się :)))
3 lata za kratami.....

• 2 weeks later...
Posted

3 dni temu dostałam takiego smsa bez zaproszenia nawet :)
Aris zadomowił się już na całęgo. zjada chetnie swoja karme sucha i ryz z kurczakiem, juz jest po leczeniu. dostaje jeszcze tylko wapno (na tą różową skóę w pachwinach). no i w końcu zaczyna spokonie spać. no i bardzo sie cieszy, jak wracamy do domu. a jezdzic autem to poprostu uwielbia,sam ciagnie nas do samochodu

fajowo, co nie?

• 3 weeks later...
Posted

dostałąm 2 dni temu smsa z nowego domku Nochala
treść wkleję niebawem
ogólniwe- wszystko super, pies wspaniały, tylko je karme dla alegrików, bo różowy brzuch miała podłoże alergiczne i teraz już wszystko jest ok

Posted

"śpi na płytkach na przedpokoju, bo juz mu jest gorąco. dostaje specjalna karme sucha od weterynarza, bo okazalo sie, ze to jego drapanie to uczuleniena te karme ze sklepow. a teraz juz mu nie jest odkad ją je. brzuszek pelen, bo codziennie ma kurczaka z ryzem. spokojny, daje lape oraz nauczyl sie juz podstawowych komend. jednym slowem duzy misiek :)".

fotki mam przecież sprzed miesiąca jakoś. nie ma ich tu na wątku? kiedyś je wkleję, ale chyba marta dawałą?