Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

referencje mam złe i dobre, zależy kto je wystawia;-) nie każdy mnie lubi;-) mogę zrobić filmik mojego pieska, mieszkania itd. napewno nic psu u mnie się nie stanie, mam małe mieszkanko i jednego psa, nigdy nie puszczam go luzem, jest zdrowy, zadbany i w środe będzie wykastrowany. DT bezpłatny oczywiście, bo wiem, że takiego szukacie

Posted

Iwona77 napisał(a):
referencje mam złe i dobre, zależy kto je wystawia;-) nie każdy mnie lubi;-) mogę zrobić filmik mojego pieska, mieszkania itd. napewno nic psu u mnie się nie stanie, mam małe mieszkanko i jednego psa, nigdy nie puszczam go luzem, jest zdrowy, zadbany i w środe będzie wykastrowany. DT bezpłatny oczywiście, bo wiem, że takiego szukacie

To zupełnie zrozumiałe - może w takim razie przedstaw te dobre;-)

Posted

Iwona77 napisał(a):

to super:)))))))) to co dziewczyny szukamy chyba teraz transportu dla malego?????

Posted

no to pewnie szybko znajdzie nowy domek:-) a jest w dodatku ładny:-) na pw podam nr telefonu bo nie zawsze mam dostęp do dogomanii. Deklaruje sie też, że będe regularnie wtawiać filmiki pieska byście się nie musieli o niego bać i nie oddam nigdzie bez waszej zgody, wiadomo!

Posted

facet ceni sie nastepujaco: 40 zl za 100 km (trasa), 45 zl za 100 km (miasto), od nas czyli ze Skierniewice jest ok 250 km w jedna strone czyli w obie 500 km razem, plus jeszcze 140 km dodatkowo (trasa lodz - skierniewice i z powrotem) to by wyszlo jakies 250zl (liczac po stawce 40 zl/100 km), moj maz sie zadeklarowal ze za 200 zl moze tez jechac z psiakiem, jak mamy inna tansza opcje to prosze o propozycje

Posted

Ja od Transportu znam Pati-c
http://www.dogomania.pl/threads/131533-OferujAE-transport
Patrycja jeździ dużo. Można jej zapytać.

i Szczepona
http://www.dogomania.pl/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzakA-w-okolice-Katowic-caA-a-Polska-za-zwrot-kosztA-w-paliwa

Szczepan jest ze śląska, był u mnie po pieska 2 tygodnie temu za 100zł. w Radomsku.

Zapytam jeszcze kogoś z Krakowa, kto często organizuje transporty.

Spróbuję się jeszcze zorientować.

Posted

wiem ze duzo ale niestety nic taniego nie znalazlam:/ to i tak taniej niz ten facet zaproponowal:/ no nic szukamy dalej... i najgorsze ze zero deklaracji... jakby bylo pewne ze zbierzemy deklaracje wzielabym malego i przetryzmala te kilka dni ale poki co nie moge tego zrobic boboje sie ze to bedzie trwalo wiecznosc a maly dlugo nie moze u mnie zostac:/

Posted

dziekuje wszystkim za pomoc... temido napisalam pw do tych dwoch osob i czekamy:/ hmm... 100zl od z Radomska... tyle ze od nas troszke Radomska jest my jechalismy po Zuzke ok 2 godziny... no nic szukamy dalej i prosimy o deklaracje na transport... Natalio moglabys zawrzec w tytule watku ze zbieramy na transport skierniewice (pod łodzią) - chorzow