agnezs Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Trzymam kciuki za maluszka, ja niestety nie dam rady go przetrzymać. Mam 3 tymczasy. Quote
Iwona77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 referencje mam złe i dobre, zależy kto je wystawia;-) nie każdy mnie lubi;-) mogę zrobić filmik mojego pieska, mieszkania itd. napewno nic psu u mnie się nie stanie, mam małe mieszkanko i jednego psa, nigdy nie puszczam go luzem, jest zdrowy, zadbany i w środe będzie wykastrowany. DT bezpłatny oczywiście, bo wiem, że takiego szukacie Quote
malibo57 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Iwona77 napisał(a):referencje mam złe i dobre, zależy kto je wystawia;-) nie każdy mnie lubi;-) mogę zrobić filmik mojego pieska, mieszkania itd. napewno nic psu u mnie się nie stanie, mam małe mieszkanko i jednego psa, nigdy nie puszczam go luzem, jest zdrowy, zadbany i w środe będzie wykastrowany. DT bezpłatny oczywiście, bo wiem, że takiego szukacie To zupełnie zrozumiałe - może w takim razie przedstaw te dobre;-) Quote
papryka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Iwona77 napisał(a):referencje mam złe i dobre, zależy kto je wystawia;-) nie każdy mnie lubi;-) mogę zrobić filmik mojego pieska, mieszkania itd. napewno nic psu u mnie się nie stanie, mam małe mieszkanko i jednego psa, nigdy nie puszczam go luzem, jest zdrowy, zadbany i w środe będzie wykastrowany. DT bezpłatny oczywiście, bo wiem, że takiego szukacie to super:)))))))) to co dziewczyny szukamy chyba teraz transportu dla malego????? Quote
papryka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 mamy kogos z samochodem???? a moze jest jakis transport na dniach na pd Polski????? Quote
Iwona77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 mam coś takiego w domu http://www.youtube.com/watch?v=wCe4UDNbhko, tylko teraz jest wielkości wilczura;-) nudzi mu się więc jak piesek jest ruchliwy to się będą razem bawić:-) może znajdziecie coś bliżej jak nie dajcie znać i wezme pieska, hotel przez dłuższy czas może kosztować majątek:-( Quote
papryka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Iwona77 - tak psiak jest malybo pytalas na PW o to:) nawet do tej polowy lydki to nie dosiega:) Quote
papryka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 chrzanów to chyba jakos kolo krakowa tak??? Quote
Iwona77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 no to pewnie szybko znajdzie nowy domek:-) a jest w dodatku ładny:-) na pw podam nr telefonu bo nie zawsze mam dostęp do dogomanii. Deklaruje sie też, że będe regularnie wtawiać filmiki pieska byście się nie musieli o niego bać i nie oddam nigdzie bez waszej zgody, wiadomo! Quote
papryka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179317-OferujAE-transport-za-zwrot-kosztA-w-paliwa dziewczyny znalazlam cos takiego transport za zwrot kosztow oczywiscie ale z lodzi, wiec spokojnie do Skierniewice mogl;by posiaka podjechac... co myslicie??????? chyba ze macie kogos innego... Quote
papryka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 facet ceni sie nastepujaco: 40 zl za 100 km (trasa), 45 zl za 100 km (miasto), od nas czyli ze Skierniewice jest ok 250 km w jedna strone czyli w obie 500 km razem, plus jeszcze 140 km dodatkowo (trasa lodz - skierniewice i z powrotem) to by wyszlo jakies 250zl (liczac po stawce 40 zl/100 km), moj maz sie zadeklarowal ze za 200 zl moze tez jechac z psiakiem, jak mamy inna tansza opcje to prosze o propozycje Quote
zuzka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Taki szkrab pewnie szybko znajdzie domek , Natalia piękny pakiecik ogłoszeniowy mu zrobiła . Quote
papryka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jeslibysmy uzbierali te 200 zl na transport psiaka to w sobote bysmy przywiezli do Ciebie Iwona77 malucha... Quote
Iwona77 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 200 zł to dużo:-( a nie ma nikogo kto by przy okazji go zabrał?:-( szkoda pieniędzy. Może załóż nowy wątek, że poszukiwany taki transport? Quote
zuzka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zmieńcie tytuł wątku że szukacie transportu dla Kajtula np--Jest DT dla Kajtka potrzebny transport ze Skierniewic do Chrzanowa Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przyszlam bo dostalam pw.. Moge tylko sekundowac, bo juz jestem oblozona. Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czy ten maly dalej tkwie pod tym balknem ?? Quote
ewatonieja Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 chyba trzeba napisać do Pro Animals może oni znaja kogoś kto jezdzi na trasie albo sami maja biznes w naszej okolicy Quote
Temida Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja od Transportu znam Pati-c http://www.dogomania.pl/threads/131533-OferujAE-transport Patrycja jeździ dużo. Można jej zapytać. i Szczepona http://www.dogomania.pl/threads/136862-Oferta-transportu-zwierzakA-w-okolice-Katowic-caA-a-Polska-za-zwrot-kosztA-w-paliwa Szczepan jest ze śląska, był u mnie po pieska 2 tygodnie temu za 100zł. w Radomsku. Zapytam jeszcze kogoś z Krakowa, kto często organizuje transporty. Spróbuję się jeszcze zorientować. Quote
papryka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 wiem ze duzo ale niestety nic taniego nie znalazlam:/ to i tak taniej niz ten facet zaproponowal:/ no nic szukamy dalej... i najgorsze ze zero deklaracji... jakby bylo pewne ze zbierzemy deklaracje wzielabym malego i przetryzmala te kilka dni ale poki co nie moge tego zrobic boboje sie ze to bedzie trwalo wiecznosc a maly dlugo nie moze u mnie zostac:/ Quote
papryka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dziekuje wszystkim za pomoc... temido napisalam pw do tych dwoch osob i czekamy:/ hmm... 100zl od z Radomska... tyle ze od nas troszke Radomska jest my jechalismy po Zuzke ok 2 godziny... no nic szukamy dalej i prosimy o deklaracje na transport... Natalio moglabys zawrzec w tytule watku ze zbieramy na transport skierniewice (pod łodzią) - chorzow Quote
Recommended Posts