Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekujemy liczy sie kazda zlotowka:) tak domek mamy - dzieki Iwona77 bezplatny tymczas:) nom niby duzo ale i tak najtansza opcja poki co innej nie mamy:/ tak jak pisalam pati krzyknela 450 zl a szczepon 250 zl:/ chyba ze znajdzie sie jeszcze jeden psiak w tamtym kierunku wtedy by sie koszty rozlozyly...

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba napisać jakiś tekst do ogłoszeń. Jakiś ładny, wzruszający. Allegro zrobić.
Jeśliby zgłosił się domek w Krakowie to dziewczyny z doświadczeniem sprawdzą.

Posted

jak w miedzy czasie bedziemy mialy tanszy transport to oczywiscie z niego skorzystamy alepoki co nic tanszego nie ma:/ to co moze byc moj nr konta??? nikt nie ma nic przeciwko?

Posted

Słuchajcie, jakby ktoś dostarczył psa do Dąbrowy Górniczej (z Łodzi bezpośerdni pociąg chyba - bo ktoś tu wspominał o pociągach) lub ew. Katowic, to ja we wtorek, środę za tydzień mogę go zawieźć na miejsce, do Chrzanowa. Wcześniej wyjeżdżam, więc nie da rady.

Posted

Będziemy jechał Adam-papatkiole- 05 marca z Łodzi do Gryfowa Śląskiego.k. Legnicy i z powrotem po Ozzego, za zwrot za paliwo, jeżeli pasuje termin, to możemy sie podzielic kosztami i załatwic te dwa trransporty razem

Posted

papryka napisał(a):
ja kontaktowalam sie z papatikole i napisal mi stawke 40 zl za 100 km (trasa) i 43 - 45 zl za 100 km(miasto)

No to wyjdzie trochę wiecej-pewnie koło 310 zł.
My nie możemy wczesniej, bo Ozzy jedzie na transport do Niemiec.