fistaszek1985 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 to się spotkamy ;) Kto jeszcze jedzie na drugi turnus ? Quote
Szerkanka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 jezeli to jest oboz nastawiony na agility to z molosem nie za bardzo jechac co? Quote
Rafola Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ej jest jakaś internetowa strona obozu? Ja bym się za rok może wybrała :) Quote
Moniasek Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Szerkanka']jezeli to jest oboz nastawiony na agility to z molosem nie za bardzo jechac co?[/QUOTE] Akurat obozy z cyklu Fabryka Talentów nie są nastawione na jeden rodzaj aktywności z psem a właśnie na to aby każdy pies mógł spróbować różnych sportów i zabaw i znaleźć w czym ma talent :) Będzie posłuszeństwo, agility, tropienie, taniec z psem, lonżering, sporty wodne (dog splash i dummy z wody) i wiele innych. Więc każdy pies znajdzie coś dla siebie :) W ubiegłym roku agility "próbował" na naszym obozie na przykład leonberger ;) Jeżeli ktoś chce tylko spróbować o co chodzi z agility i czy jego psu się to spodoba, tudzież rekreacyjnie sobie poskakać to na naszym obozie jak najbardziej tego dokona. Lecz jak ktos ma ambicje startować w zawodach i podciągnąć swoją technikę to polecam obóz letni organizowany przez Fort. Tak samo nasze zawody na koniec obozu (zawody z konkurencjami z przymrużeniem oka :) ) zawsze biorą pod uwagę różnorodność rasową na obozie i każdy w czymś może zdobyć punkty. Strona obozów [URL="http://canissapiens.pl"]www.canissapiens.pl[/URL] . Zapraszam też na stronę naszej szkoły na facebooku, tam jest duza galeria zdjęć z poprzednich obozów. Quote
Milka__ Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 No i wróciliśmy. :) Było przecudownie!! Wszystkim dziękuję za wspaniałą zabawę! :) Czekamy na powtórkę! :) Quote
Coffee&Nera Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 I jak po obozie? Planuje w przyszłym roku - miejsce, cena, ludzie, szkoleniowcy - wszystko mi pasuje no i wiek mam odpowiedni (+18) czekam tylko na jakieś relacje :) Quote
Moniasek Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Zapraszamy do fotorelacji z obozów na naszej stronie na facebooku [url]http://www.facebook.com/pages/Gdansk-Warszawa/Canis-Sapiens-Szkola-dla-Psow/276345476002?v=photos&ref=mf[/url] Quote
fistaszek1985 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='Coffee&Nera']I jak po obozie? Planuje w przyszłym roku - miejsce, cena, ludzie, szkoleniowcy - wszystko mi pasuje no i wiek mam odpowiedni (+18) czekam tylko na jakieś relacje :)[/QUOTE] Po obozie super :D , miejsce przeurocze, naprawdę o lepsze byłoby trudno, cenowo nie mam porównania więc się nie wypowiem, towarzystwo bardzo miłe, świetna atmosfera na zajęciach i podczas trawania obozu, szkoleniowców też mogę spokojnie polecić :) Na następny letni obóz też się raczej wybieram :) Quote
Moniasek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Na następny rok mamy zarezerwowaną w Sikorkach całą naszą część, więc w tych naszych domkach będą sami psiarze :) Quote
MakeBelieve Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja może wybieram się z koleżanką i starszą koleżanką jako opiekunka- istnieje taka możliwość? :) Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kiedy będą jakies informacje na temat obozu? Quote
Moniasek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Na początku roku (do końca lutego napewno może wcześniej). To co już mogę powiedzieć o obozach letnich. Obozy odbędą się w Sikorkach [url]www.sikorki.com[/url] , tam gdzie w ub roku. Będzie kolejna edycja FAbryki Talentów w sierpniu oraz kolejna obozu dla VIII grupy. W czerwcu oraz we wrześniu znów planujemy zrobić obóz tropieniowo-obediencowy. Ale to nie wszystko co planujemy na następny rok ;) Tak jak w ubiegłym roku, obozy będą tygodniowe. Zapraszam do subskrybcji naszego newslettera, tam będą najszybciej wszystkie informacje. Zapisać można się poprzez naszą stronę - na głównej stronie, po lewej jest moduł do subskrybcji. Quote
Moniasek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Serdecznie zapraszamy na obozy w 2011 roku. W tym roku przygotowałyśmy kilka terminów wakacyjnych, jak również obóz w czerwcu i we wrześniu. "Obedience i praca węchowa" dwa turnusy: 22-26 czerwca oraz 7-11 września - zapraszamy wszystkich miłośników psów sportów, aktywnych właścicieli aktywnych psów i każdego, kto nie wyobraża sobie urlopu bez wspólnej pracy z psem :smile: "Tropienie i praca w wodzie" 9-16 lipca - to obóz specjalnie dla psów gr. VII (wyżły, setery, itd.) oraz gr. VIII (retrievery, spaniele, psy dowodne, itd.) FCI; "Fabryka Talentów dla Początkujących" - dwa turnusy: 16-23 lipca oraz 6-13 sierpnia - obóz dla każdego psa i właściciela. Dużo ruchu, zabawy w wodzie, tropienie i obedience; "Fabryka Talentów dla Zaawansowanych" 13-20 sierpnia - obóz dla doświadczonych adeptów klikania, głównie absolwentów "Fabryki dla początkujących" oraz naszych kursów szkoleniowych - ale nie tylko, chętnie widzimy wszystkie osoby, które mają doświadczenie w szkoleniu pozytywnym :smile: Zapraszamy na naszą stronę [URL="http://www.canissapiens.pl/"]www.canissapiens.pl[/URL], gdzie podane są wszystkie szczegółowe informacje wraz z kilkoma zdjęciami :smile: Natomiast zdjęcia z poprzednich obozów można obejrzeć na naszym profilu na Facebooku: [URL="http://www.facebook.com/#%21/pages/Canis-Sapiens-Szkola-dla-Psow/276345476002"]http://www.facebook.com/#!/pages/Canis-Sapiens-Szkola-dla-Psow/276345476002[/URL] Obóz odbywa się w tym samym ośrodku co w ubiegłym roku nad jeziorem w województwie kujawsko-pomorskim. Quote
Moniasek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dostałam kilka zapytań na priv o miejsca, więc informuję, że jeszcze mamy po kilka wolnych miejsc na każdym z obozów. Quote
Ppx Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja zapraszam na podkarpacki zlocik. ;) Decyzje trzeba szybko, podjąć, gdyż zaczyna się już 1 lipca. :) Więcej info na [url]www.chien.laa.pl[/url] :diabloti:. Quote
Moniasek Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A ja wciąż zapraszam chętnych na obóz lipcowy dla retrieverów, obóz lipcowy Fabryka Talentów i obóz sierpniowy Fabryka Talentów. Na pierwszy obóz mamy nową atrakcyjną cenę :) Na każdym z tych obozów mamy jeden wolny domek, więc można wybrać się całą rodzinką a dla grup piesków mamy zniżki. Wszystkie zajęcia pod okiem doświadczonych instruktorów. Quote
Eta_carinae Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 A ja się chciałam spytać, czy to ograniczenie wiekowe na obóz Fabryki Talentów jest taką żelazną regułą, czy mogłabym jechać mając 15 lat, bez opiekuna - tylko ze zgodą? Quote
Moniasek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 jest taka możliwość, ale najpierw musiałabym porozmawiać telefonicznie z rodzicem a poza tym rodzice muszą przywieźć osobiście do ośrodka. Zwolnił nam się jeden pokój w domku na obóz, który teraz w sobotę się zaczyna (promocyjna cena :)) i mamy wolny domek na obóz kolejny (od 13 sierpnia) Quote
Eta_carinae Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nie jestem zainteresowana w tym roku niestety, gdyż byłam już na obozie z psem organizowanym przez Wandrus, no i rodzice stwierdzili, że mi wystarczy - w ciągu roku jeszcze szkolenia i w ogóle. Ale za rok miałam jechać na dwa turnusy z Wandrusem - jednak zainteresowała mnie Wasza oferta. Cieszę się, że byłaby taka możliwość, ponieważ obecnie mam 14 lat, a 15 skończę dopiero w marcu. Mam młodą suczkę owczarka niemieckiego - raczej nie stwarza problemów ;) . Quote
Dymkowa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Gdyby ktoś chciał do nas dołączyć nawet na część obozu to zapraszamy. Jest jeden pokój wolny :) Oczywiście za odpowiednio niską cenę plus duży upust ;) Quote
Recommended Posts