idusiek Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 dzieki Ekiana !~Buziaki dla Staśki ;) Quote
idusiek Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 yoko100- super ,czekamy na bazarek Quote
idusiek Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 super, dzieki wielkie w imieniu Chrupcia histeryka Quote
Ekiana Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='idusiek']dzieki Ekiana !~Buziaki dla Staśki ;)[/QUOTE] Nie ma sprawy, Stachna też pozdrawia ;) Quote
Aldrumka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 przelałam 30 zł, a z tym bazarkiem to raczej bym podesłała fanty lub fotki jeśli wygodniej Quote
LadyBell Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 jak tak obliczyłam wstępnie to jak na razie przez 2 dni zbierania zadeklarowana* jest kwota: min. 575 zł!! TO PONAD POŁOWA! DAMY RADĘ! Chrupeczku trzymaj się! *( cegiełki alegro, bazarek Idy, deklaracje dogomaniaków z pierwszego posta) Quote
idusiek Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 to podeślij mi foty, wystawię a Ty powysyłasz? ok?:) dzieki za grosiki! Quote
Nikus Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='LadyBell']jak tak obliczyłam wstępnie to jak na razie przez 2 dni zbierania zadeklarowana* jest kwota: min. 575 zł!! TO PONAD POŁOWA! DAMY RADĘ! Chrupeczku trzymaj się! *( cegiełki alegro, bazarek Idy, deklaracje dogomaniaków z pierwszego posta)[/QUOTE] też to podliczałem :) pewnie,że damy radę:) tym bardziej,że nie wszystkie(moja też:cool3:) deklaracje są podane w zł.:diabloti: Będzie dobrze:razz: Quote
agusiazet Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Paczka spakowana, jutro zostanie wysłana. Mam nadzieję, że rzeczy się sprzedadzą i jakoś pomogę Chrupkowi, bo kocham już jednego histeryka, mojego własnego, więc tak z rozpędu można i dwóch! Quote
yoko100 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 bazarek dla Chrupkaco sie sprzeda bedzie na dlug [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180130-RA-A-noA-ci-na-ciuchy-ramka-itp-itd-CHRUPKA-do-23-02-2010?p=14133453#post14133453[/URL] Jesli mozecie to pomozcie porozsylac bo nie mam zabardzo czasu Quote
Nikus Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Idusiek zobacz na stronę allegro:crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::multi: damy radę kurcze jak się cieszę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to już teraz napiszę...pod koniec marca ta moja wpłata to będzie 50 zł....:) Quote
idusiek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 tak, siedziałam i wysyłałam maile do wszystkich, których znam -na allegro przede wszystkim pomogli nam wirtualni opiekunowe i znajomi naszych ostrowskich psiaków ;) Kamień z serca - przynajmniej w przypadku 1 na 32 psy ...:( Quote
Nikus Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ja też porozsyłam to allegro do znajomych z poza dogo:) Quote
Akrum Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Chrupek - będzie dobrze, zobacz jak cioteczki się starają i walczą,żeby były pieniążki za twoją operację :) Quote
idusiek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 taaaaaaaa, mail do DT: [FONT=Consolas][SIZE=3]"No Chrupcio dziś wpierdzielil..... całą miskę Benedykta ( prawie bernardyna!) , bo Benek to się do jedzenia zabiera , jak jeż do seksu , no i mały zjadł , ale cóż ....liczy się refleks ;) "[/SIZE][/FONT] [FONT=Consolas][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]proporcje chłopaków:[/B][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/1348/chrupek002.jpg[/IMG] Quote
Ekiana Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='idusiek']taaaaaaaa, mail do DT: [FONT=Consolas][SIZE=3]"No Chrupcio dziś wpierdzielil..... całą miskę Benedykta ( prawie bernardyna!) , bo Benek to się do jedzenia zabiera , jak jeż do seksu , no i mały zjadł , ale cóż ....liczy się refleks ;) "[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][B]proporcje chłopaków:[/B][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/1348/chrupek002.jpg[/IMG][/QUOTE] Strasznie mi się spodobało określenie "jak jeż do seksu" :) Moja Stasia oczywiście ma podobnie :) z jedzeniem :) Natknęłam się w ciekawej książce na informację o potencjalnej przyczynie tego zjawiska (z tego co widzę wcale nie odosobnionego wśród poszkodowanych psów). Otóż tak: [B][COLOR=DarkRed]"Istnieje też jeszcze inna paradoksalna zależność między pragnieniem głodu i niezaspokojeniem potrzeby pokarmowej. Określony sposób utrudniania zdobycia pokarmu może działać jako kara i tym samym powodować niechęć, a co najmniej rezygnację z pokarmu. Przypomina o tym Janusz Reykowski w swojej książce pt. "Z zagadnie psychologii motywacji" (1970). Cytuje on badania rosyjskiego psychologa zwierząt Nikołaja Wojtonisa, który zauważył, że gdy eksperymentator "droczył" się z niedźwiedziami i lisem, pokazując im pokarm, a następnie chowając, to zwierzęta te rezygnowały z jedzenia nawet wtedy gdy miały ten pokarm pod nosem. Lis na przykład siadał do pokarmu tyłem, tak jakby się obrażał."[/COLOR][/B] Cyt. za Kazimierz Obuchowski w książce pt. "Galaktyka Potrzeb - psychologia dążeń ludzkich" str. 124. (wydanie II z 2000r. Zysk i Spółka) - dopisałam te szczegóły bo czasem nie chce się kupować całej książki, a można co nieco doczytać w Empiku ;) Quote
lucySxy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 prawdziwy maluszek! Przy tym Benku jest taki malutki! Quote
obraczus87 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 idusiek - i Ty mi jeszcze mów, że nie umiesz zebrac kasy dla psow :) kochana bardzo sie ciesze, ze tak ladnie cegielki schodza oraz ze dogomaniacy pomagaja :) a to wszystko dla Chrupelka głodomorka ;) Quote
idusiek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 on juz sie za cały tydzien tą michą najadł ...;) obraczuś - przy ilości pod opieką 32 szt. człowiek czasami wątpi we wszystko..... Quote
obraczus87 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Idusiek, Ty watpisz przy 32 psach. Ja zaczynam watpic juz............... Quote
Recommended Posts