LadyBell Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 nie przejmuj się, ciesze się że maluchowi się udało. To najważniejsze :) Quote
idusiek Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Maz histerzk ma wiecej szczęscia niż rozumu a jego Pani juz 3 ostrowskie psiaki :) Quote
Akrum Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='idusiek']hehe:) to ja nie wiem teraz co powiedziec.....bo własnie mailowałam z Dt i ... [FONT=Times New Roman]"Mojego Chrupcia... zostaje u mnie - NIKOMU GO NIE ODDAM !"[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]"Pokochali się z Bercią - są jak małżeństwo ......cały dzień zabawa , buziaczki , jedzenie razem itp , czasami Benek Go pogna , jak mu w michę zgląda , ale tak to się kochają .Poza tym On nie chodzi na tej łapce i mogą Go ludzie nie chcieć , a ja Go już kocham , mojego histeryka małego ......."[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]i ot. historia rozwiązana . Chrupcio zostaje NA STAŁE w DT :)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Normalnie dzisiaj dzień dobrych wiadomości :) i jeszcze teraz Chrupek zostaje w dt i zamienia się on na ds :) ja nie mogę, jak fajnie :) no to w takim razie już nie będe przedłużała ogłoszeń Chrupcia :) poczekam aż się same zakończą i już :) Quote
idusiek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 tak, a moze jakiemus innemu naszemu mikrusowi np Słomce mogłabys pomóc w ogłoszeniach?:) Akrumm ... Quote
Akrum Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 podaj linka do wątku, a jest tam tekst do ogłoszeń? lub zebrane jakieś info? Quote
pumcia02 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Słomka/Pchełka nie ma watku. Kliknij na zdjecie. Tam jest opis i inne zdjęcia :) Quote
Akrum Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mariolka napisał(a):Słomka/Pchełka nie ma watku. Kliknij na zdjecie. Tam jest opis i inne zdjęcia :) ok dzięki :) no to się zrobi pakiecik ogłoszeń :) Quote
LadyBell Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Co tam słychać u Chrupcia? Jak bioderko? nadal histeryzuje? Quote
Recommended Posts