Jump to content
Dogomania

"Viva Party"...WSPANIAŁE OBRAZKI PSIAKÓW DO KUPIENIA!!! zdj. str. 9!!!

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o wyrozumiałość naszą kochaną Murkę, tylko do nast.wtorku!

Drodzy Dogomaniacy, zapraszamy Was pierwszych!

Wspólnie z Fundacją Viva! Akcja dla zwierząt zapraszamy Was na imprezę, która odbędzie się 7 marca roku pańskiego bieżącego w klubie
Le Madame w Warszawie, przy ul. Koźlej 12. Jest to impreza charytatywna z cyklu "Viva Party", które Fundacja organizuje co miesiąc na rzecz zwierząt.
Tym razem cały dochód, który uda się z niej uzyskać, będzie przeznaczony dla psów w schronisku w Ostrowi Mazowieckiej. A dochód pochodzić będzie z biletów (wejście kosztuje 5 zł od osoby, trzeba będzie ruszyć zaskórniaki :eviltong: ), pysznego wegetariańskiego jedzonka oraz rozmaitych aukcji i licytacji.

Nasze psiaki będą też bohaterami wieczoru - w programie film o schronisku oraz prezentacja zdjęć psów. I może kilka psich gwiazd pojawi się osobiście!:cool3:

Przy okazji tego spotkania dowiedzieć się będzie można sporo o zjawisku, z którego mało kto zdaje sobie sprawę: mianowicie o tym, że istnieje coś takiego, jak hodowle psów na futra. A my bywamy nieświadomymi konsumentami ich produktów :angryy: .

Zapraszamy ABSOLUTNIE WSZYSTKICH, niezależnie od płci, wieku, stanu cywilnego, itp, itd. Może to też okazja, byśmy się poznali w szerszym gronie :razz: .

Jeszcze raz szczegóły: impreza charytatywna na rzecz psów ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej organizowana przez Viva!
Akcja dla zwierząt w klubie Le Madame w Warszawie, przy ul. Koźlej 12. Start: 7 marca o godzinie 20;
wstęp: 5 zł;
stroje: niezobowiązujące;
nastroje: doskonałe;
atrakcje - nasze psiaki i nie tylko;
muzyka: zespół IMPROVIA (art rock);
jedzonko: pyszne wegetariańskie;
pifko: a jakże! :lol:
Osoby towarzyszące - jak najbardziej mile widziane, również na czterech łapach!:dog:

A więc do zobaczenia 7 marca na Koźlej 12!

PS. Oczywiście wszelkie pomysły, jak naszą imprę uatrakcyjnić, bardzo mile widziane!

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka, należy Ci się Order Uśmiechu za promocję i kibicowanie Rudemu!:evil_lol: Tak wiernego fana sama Legia może Rudasowi pozazdrościć! Nad zabraniem Rudzielca jeszcze się zastanawiamy, bo strachliwe to to jak zając. Ale taka impreza...ni i Bodziulka na niej!Chyba tego nie może Rudy przegapić!

Wszystkich zapraszamy do pisania swoich pomysłów jak jeszcze można uatrakcyjnić imprezę? Będzie aukcja oprawionych w ramki zdjęć psiaków, będą psiaki osobiście (jeden na pewno - nasza Lusia:p ), będą filmiki i ppogadanki itp itd i pifko i muza! PRZYJDŹCIE!!!:p
I oczywiście piszcie kto przyjdzie!!!:multi:

Posted

Bo jak nie przyjdziecie, to łapankę na mieście zorganizujemy :mad: . Jeszcze jeden psiak na żywo będzie na pewno - taki, który domu szuka. Wielki Miś Moris, zabrany w stanie ciężkim ze schroniska. Teraz wyleczony i baaardzo wesołkowaty koleś.

Posted

Ja tez bede i TZ sila zaciagne no i oczywiscie nasza coreczka Daszenka tez chetnie sie wybierze na tak wspaniala impreze ;) Mam sliczny kalendarz z czesciowo Dogomaniackimi psiakami, moge go przeznaczyc na aukcje?

Posted

Kalendarz dogomaniacki na licytację? Re-we-la-cja! :multi:
Będziemy mieli tam stolik specjalnie do licytacji. No i postaramy się (jak nam w LeMadame pozwolą, ale jak nie pozwolą to będą mieli ze mną do czynienia :mad: ) zrobić piękną galerię naszych ostrowiaków. Zdjęcia w dużym formacie oprawione. No i kubki ze zdjęciami naszych psiaków będziemy licytować, i nie tylko.
Zapraszamy absolutnie wszytkich Dogomaniaków! Zabierzcie ze sobą TZ-ów! Pieski teź zabrać moźna. Kaźdy psiak w LeMadame jest obsługiwany poza kolejnością. :lol:

Posted

Tak, tak, psiaczki mają pierwszeństwo!;) A co za tym idzie - ich Państwo będą pierwsi w kolejeczce po pifko!!!:evil_lol: Tak więc psijaciela (czyli psiego przyjaciela:lol: )warto zabrać!

Super że Zulka będzie, wspaniała psia ratowniczka!:loveu: To mi chyba nie pozostaje nic innego jak przyprowadzić Rudasa, w końcu Zula to jego wielka miłość!:razz:

Posted

Jak dam radę to 7.03 chętnie przyjdę z Lusią- Inką. Fajnie, że można się o tej imprezce dowiedzieć na DGM, bo wcześniej jak były takie imprezki to mogłam sie o tym dowiedzieć z prasy po fakcie.

Posted

No właśnie. Chcemy dobrze rozreklamować, im więcej dogomaniaków przyjdzie tym lepiej!!!:p Oczywiście zapraszamy też "nie-dogomaniaków", będą plakaty na mieście i na uczelniach, każdy jest mile widziany!:multi:

JA TEŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ!!!:loveu:

Posted

A ja mam jeszcze taki pomysł w kwestii imprezy. My wszyscy dogomaniacy włąściwie się znamy, ale nie z widzenia :cool3: . Jak my się w tym tłumie rozpoznamy (no tłum będzie, musowo!!!).
Otóż proponuję co następuje: na wejściu na hasło dogomania każdy dostanie specjalną przywieszkę. Darmowego piwa wprawdzie nie dostanie, ale wszyscy będziemy wiedzieli, kto jest dogo-swojak. Co Wy na to?

(A "siostry ostrowianki" teź jakoś oznaczymy
:evil_lol: )

Posted

Tak, tak! Kochani! Dogomaniaków prosimy o "zameldowanie się" przy wejściu do klubu, na hasło "DOGOMANIA" każdy dostanie mała plakietkę. Dzięki temu rozpoznamy się w tłumie!:p

Posted

Milej zabawy życzę wszystkim uczestnikom , owocnej zbiórki na schronisko :lol: :lol: :lol:

trochę mi szkoda :placz: , że do Warszawy daleko....

pozdrawiam cieplutko
Krakuska Toska

Posted

Dzięki serdeczne Tośka!
My też żałujemy, że nie uda się przybyć na imprezę niektórym daleko mieszkającym a wspaniałym Dogomaniakom, a także właścicielom ostrowskich psiaczków :oops: (bo kilka adopcji było daaaleko poza W-wę:p ).
Dlatego tym serdeczniej zapraszamy Warszawiaków i nie tylko! wszystkich którzy tego dnia mogą być z nami i bawić się i wspomóc ostrowskie psiaki!:multi:

Posted

Dziewczyny, wy powaznie z tym braniem psów???
Super okazja zeby moj Bort poznal tak odjechane miejsce jak La Madame ale to niezly sajgon tam moze byc...:diabloti:

Posted

Nie rozumiem Emilu dlaczego martwisz się na zapas :) Będzie cool a o taksówkę i podwiezienie do domu się nie martw , ekipa - ja i Sabinka zawsze służymy pomocą. Mam nadziję, że posiadasz jakąś fajna chustke dla Borta , musi być elegancki bo gentelmen to już jest :)

Posted

Psiaki ostrowskie muszą być!:p
A inne psinki...przypuszczam że będzie ich znacznie mniej niż ludków. Liczymy też na rozsądek właścicieli - piesków agresywnych czy to w stosunku do ludzi, czy do innych zwierząt prosimy nie zabierać. Ale to chyba oczywiste. Tak samo psiaki bardzo strachliwe, bojące się ludzi, powinny ze swoich posłanek w domach kibicować właścicielom bawiącym się w klubie.;)

Posted

Dziewczny czy Wy macie jakies specjalen plakaty? Bo ja czekam i nic, a to juz troche pozno sie zaczyna robic...
Czy Wyborcza i Wot planujecie zawiadomic?

Posted

Plakat zrobiła Viva i mamy jego wzór do wydruku, ale nie będziemy wieszać tego plakatu (tym już zajmie się Viba) tylko porozwieszamy obok plakatów i w innych miejscach też coś w rodzaju zaproszeń na imprezę, z pełną informacją co, gdzie i kiedy.:p Czasu malutko, to fakt. Jeśli możecie kochani pomóc w rozklejaniu zaproszeń lub chcecie rozesłać je do znajomych, piszcie do mnie na maila [email protected], prześlę Wam wzór. Można to później wysłać po prostu mailem lub wydrukować w dowolnym formacie. Bardzo nam pomożecie!!!:p

Wyborczą i WOT warto poinformować, muszę do reszty dziewczyn skrobnąć w tej sprawie (bo ja słabo znam się na mediach:oops: ). lewena, czy możesz cosik takiego załatwić...?:cool3: :loveu: