Anecioreczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Pati jesli chodzi o spotkanie...to ja przed świetami d*py nie rusze ;[:placz: Quote
Patikujek Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Mewlina pierwsza klasa, w końcu baksymilianowa:evil:lol: Aneta może i dobrze bo ja też mam zawalony najbliższy czas:shake: Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Pati, ja już się pogubiłam :eviltong: Kiedy Ty masz ta szkołę ;) Jak tam ta praca do szkoły, o której wspominałaś w wątku Metro? Quote
Patikujek Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Szkołę mam dzisiaj i właśnie w internacie siedzę:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 no własnie, bo coś mi nie pasowało :p Widziałaś, Asia założyła wątek następnego zlotu DGM ;) Quote
Patikujek Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Nie widziałam wklej no linka bo mi się szukać nie chce Quote
KaRa_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Patikujek napisał(a):Szkołę mam dzisiaj i właśnie w internacie siedzę:evil_lol: a wagary chciała sobie zrobić:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101350 :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Mysia_ napisał(a):no własnie, bo coś mi nie pasowało :p Widziałaś, Asia założyła wątek następnego zlotu DGM ;) No właśnie Pati, zapraszam na zlocik. :cool3: :loveu: Patikujek napisał(a):Nie widziałam wklej no linka bo mi się szukać nie chce Leń patentowany. :shake: :evil_lol: Pati, a co do Twojej pracy, to mam nadzieję, że Cię tam nie wyrolują, bo niestety, ale o pracy na stacjach słyszałam raczej niepochlebne opinie. :shake: Oby u Ciebie było inaczej. ;) Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 no własnie, też trzymam kciuki za Twoja prace, żeby wszystko wypaliło ;) Quote
Patikujek Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Raczej wszystko wypaliło, na stacji było fajnie i pracownicy też raczej fajnie mówią jedyny problem to to że stacje pracują także w święta, więc świeta i sylwestra spędzę w pracy prawdopodobnie, jeśli nie dostane 3 dni wolnego (żebym do poznania przyjkechać mogła) to juz sobie zamówiłam żę idę w sylwestra na noc do pracy bo i tak nie będę miała gdzie iść Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Patikujek napisał(a):Raczej wszystko wypaliło, na stacji było fajnie i pracownicy też raczej fajnie mówią jedyny problem to to że stacje pracują także w święta, więc świeta i sylwestra spędzę w pracy prawdopodobnie, jeśli nie dostane 3 dni wolnego (żebym do poznania przyjkechać mogła) to juz sobie zamówiłam żę idę w sylwestra na noc do pracy bo i tak nie będę miała gdzie iść Pati staraj się, staraj, żebyś mogła przyjechać do Pozka. Stęskniłam się za Tobą. :loveu: :evil_lol: Cieszę, się że w pracy masz fajnie. :p :multi: Quote
Patikujek Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Nie wierzę w to że nowemu pracownikowi dadzą 4 dni wolnego jeszcze na sylwka i nowy rok Ja tez się za wami stęskniłam dziewczyny Quote
tigrunia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cześć Pati :multi: A co to za praca? NA jakiej stacji?? Quote
Eriu Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 E to Ty teraz zajęta dziewczyna jesteś :). Aczkolwiek nie usprawiedliwia Cię to od niedawania fotek Baksymiliana:shake::mad: Quote
Kasia_zg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć Patii!!:lol: Przesyłamy pozdrowionka i tulasie dla Baksymilianka:loveu: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 moniska napisał(a):Dobryyyyy :scream_3::scream_3: Doberek koleżanko:) tigrunia napisał(a):Cześć Pati :multi: A co to za praca? NA jakiej stacji?? Będę kasjerką i nalewaczem gazy na stacji Jet(chyba Jet) Eriu napisał(a):E to Ty teraz zajęta dziewczyna jesteś :). Aczkolwiek nie usprawiedliwia Cię to od niedawania fotek Baksymiliana:shake::mad: No mówię ci po wyżej dziurek w nosie mam latania, bo tu przyuczenie, tu badania itp. A zdjęcia jutro będą bo zapomniałam baterii do ładowania dać wczoraj ze zmęczenia:shake: Quote
Patikujek Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Przed chwilką umuwiliśmy się z Baksikiem do fryzjera(tego nowo otwartego) na lekkie podcięcie na piątek na 13 zobaczymy co i jak i albo będziemy sobie chwalić albo zrobimy odpowiednią opinię:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Pati, ten "Jet" obok hotelu "Ibis"? :razz: Ciekawe jak tam Baksiu będzie wygłądał po fryzjerze :cool3: Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Nie ten Jet na os. Kopernika koło Makro Zobaczymy, ale i tak duzop go nie podcinam bo zimno jest Quote
Mysia_ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Pati, to przynajmniej masz blisko do pracy :razz: Quote
Recommended Posts