Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
no własnie, bo coś mi nie pasowało :p
Widziałaś, Asia założyła wątek następnego zlotu DGM ;)

No właśnie Pati, zapraszam na zlocik. :cool3: :loveu:

Patikujek napisał(a):
Nie widziałam wklej no linka bo mi się szukać nie chce

Leń patentowany. :shake: :evil_lol:

Pati, a co do Twojej pracy, to mam nadzieję, że Cię tam nie wyrolują, bo niestety, ale o pracy na stacjach słyszałam raczej niepochlebne opinie. :shake:
Oby u Ciebie było inaczej. ;)

Posted

Raczej wszystko wypaliło, na stacji było fajnie i pracownicy też raczej fajnie mówią jedyny problem to to że stacje pracują także w święta, więc świeta i sylwestra spędzę w pracy prawdopodobnie, jeśli nie dostane 3 dni wolnego (żebym do poznania przyjkechać mogła) to juz sobie zamówiłam żę idę w sylwestra na noc do pracy bo i tak nie będę miała gdzie iść

Posted

Patikujek napisał(a):
Raczej wszystko wypaliło, na stacji było fajnie i pracownicy też raczej fajnie mówią jedyny problem to to że stacje pracują także w święta, więc świeta i sylwestra spędzę w pracy prawdopodobnie, jeśli nie dostane 3 dni wolnego (żebym do poznania przyjkechać mogła) to juz sobie zamówiłam żę idę w sylwestra na noc do pracy bo i tak nie będę miała gdzie iść

Pati staraj się, staraj, żebyś mogła przyjechać do Pozka. Stęskniłam się za Tobą. :loveu: :evil_lol:
Cieszę, się że w pracy masz fajnie. :p :multi:

Posted

moniska napisał(a):
Dobryyyyy :scream_3::scream_3:

Doberek koleżanko:)

tigrunia napisał(a):
Cześć Pati :multi:
A co to za praca? NA jakiej stacji??

Będę kasjerką i nalewaczem gazy na stacji Jet(chyba Jet)

Eriu napisał(a):
E to Ty teraz zajęta dziewczyna jesteś :). Aczkolwiek nie usprawiedliwia Cię to od niedawania fotek Baksymiliana:shake::mad:

No mówię ci po wyżej dziurek w nosie mam latania, bo tu przyuczenie, tu badania itp. A zdjęcia jutro będą bo zapomniałam baterii do ładowania dać wczoraj ze zmęczenia:shake:

Posted

Przed chwilką umuwiliśmy się z Baksikiem do fryzjera(tego nowo otwartego) na lekkie podcięcie na piątek na 13 zobaczymy co i jak i albo będziemy sobie chwalić albo zrobimy odpowiednią opinię:evil_lol: