Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Patikujek napisał(a):
Tak ale to nie ta opisywana w MP tam było o Gliwicach a my w Zabrzu też ćwiczymy tylko z innymi szkoleniowcami
Ale w sumie ostatnio nie mam na to czasu kompletnie, zajęcia odbywają się w soboty, a z regóły w soboty mam coś do zrobienia lub szkołę a potem treż nie mam czasu przyjeżdżać i ćwiczyć z Metrem

No też coś mi miasto nie pasowało :) Generalnie fajna sprawa, szkoda, że u nas jeszcze to nie poszło tak daleko z tą świadomością. Ale może kiedyś :).

Posted

Ja dzisiaj w zoologu naszym dostałam taką ulotkę:

Nie znam osoby która prowadzi salon ale niedługo po jego otwarciu zamierzam się tam wybrać i Baksikowi co nieco podciąć opiszę później wrażenia

Posted

tigrunia napisał(a):
Hihi.. na ostatnim zdjęciu to co jest gdzie ?? Bo tylko nosek zlokalizowałam :eviltong:

Pośrodku po prawej stronie widać przednią łapkę bo Baks lezy tu na plecach brzuchem do góry. a nad łapą widać kawałek ucha jeszcze
to taki artystyczny nieład:)

Mysia_ napisał(a):
o jacie, w Mikulach dorobiliśmy się psiego fryzjera :lol:

Mikule się rozwijaja:D:D:D

Posted

W zabrzu w centrum są 2 jeden na ul. Szczęśc Boże a drugi na Piłsudskiego oba są koło lecznic
Słyszałam że gdzies na Zaborzu jest tez podobno
Potem jest też kilka w Bytomiu i w Gliwicach

Posted

Patikujek napisał(a):
W zabrzu w centrum są 2 jeden na ul. Szczęśc Boże a drugi na Piłsudskiego oba są koło lecznic
Słyszałam że gdzies na Zaborzu jest tez podobno
Potem jest też kilka w Bytomiu i w Gliwicach

u mnie na zbo? :P nie widzialam ;) ale ja z moim nie musze takze mam prawo nie wiedziec :)

Posted

to o tych wiedziałam, myślałam, że więcej jest :lol:

No wiesz mi się wydaje że to i tak duzo:)

A z tym Zaborzem to nie mam pewności, gdzies tak tylko słyszałam

Posted

Wczoraj około południa(późnego) odeszła moja ostatnia kruszynka - staruszka Siwulka:placz:

Będę za nią cholernie tęsknić, miała już koło 3,5 roku więc to już był jej czas:placz:
Nigdy Cię nie zapomnę maleństwo

• Posted

Niby się mówi głupi gryzoń ale po kilku latach spędzonych z nim wspólnie człowiek się przyzwyczaja:shake:
    :placz:
    p[o południu się z nią bawiłam a w nocy(koło 24) znalazłam ją sztywną:placz: