Eriu Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Patikujek napisał(a):Tak ale to nie ta opisywana w MP tam było o Gliwicach a my w Zabrzu też ćwiczymy tylko z innymi szkoleniowcami Ale w sumie ostatnio nie mam na to czasu kompletnie, zajęcia odbywają się w soboty, a z regóły w soboty mam coś do zrobienia lub szkołę a potem treż nie mam czasu przyjeżdżać i ćwiczyć z Metrem No też coś mi miasto nie pasowało :) Generalnie fajna sprawa, szkoda, że u nas jeszcze to nie poszło tak daleko z tą świadomością. Ale może kiedyś :). Quote
Patikujek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 To teraz kilka domowych fotek: Quote
Patikujek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ja dzisiaj w zoologu naszym dostałam taką ulotkę: Nie znam osoby która prowadzi salon ale niedługo po jego otwarciu zamierzam się tam wybrać i Baksikowi co nieco podciąć opiszę później wrażenia Quote
tigrunia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hihi.. na ostatnim zdjęciu to co jest gdzie ?? Bo tylko nosek zlokalizowałam :eviltong: Quote
Mysia_ Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 o jacie, w Mikulach dorobiliśmy się psiego fryzjera :lol: Quote
Patikujek Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 tigrunia napisał(a):Hihi.. na ostatnim zdjęciu to co jest gdzie ?? Bo tylko nosek zlokalizowałam :eviltong: Pośrodku po prawej stronie widać przednią łapkę bo Baks lezy tu na plecach brzuchem do góry. a nad łapą widać kawałek ucha jeszcze to taki artystyczny nieład:) Mysia_ napisał(a):o jacie, w Mikulach dorobiliśmy się psiego fryzjera :lol: Mikule się rozwijaja:D:D:D Quote
Mysia_ Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Patikujek napisał(a):Mikule się rozwijaja:D:D:D no ba :lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 http://images33.fotosik.pl/63/29b9b18a846a8b4bmed.jpg Jeju, ale Baksik ma długie wąsiska :-o, jak jakieś kocisko. :evil_lol: Ale macie tam fajnie, co krok to psi fryzjer. :cool3: :p Quote
Patikujek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Zebys wiedziała mnożą się jak grzyby po deszczu Quote
Mysia_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Patikujek napisał(a):Zebys wiedziała mnożą się jak grzyby po deszczu a gdzie jeszcze jest? :lol: Ja z moimi do fryzjera nie chodze, ale warto wiedzieć ;) Quote
Patikujek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 W zabrzu w centrum są 2 jeden na ul. Szczęśc Boże a drugi na Piłsudskiego oba są koło lecznic Słyszałam że gdzies na Zaborzu jest tez podobno Potem jest też kilka w Bytomiu i w Gliwicach Quote
Mysia_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 to o tych wiedziałam, myślałam, że więcej jest :lol: Quote
zaba14 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Patikujek napisał(a):W zabrzu w centrum są 2 jeden na ul. Szczęśc Boże a drugi na Piłsudskiego oba są koło lecznic Słyszałam że gdzies na Zaborzu jest tez podobno Potem jest też kilka w Bytomiu i w Gliwicach u mnie na zbo? :P nie widzialam ;) ale ja z moim nie musze takze mam prawo nie wiedziec :) Quote
Patikujek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 to o tych wiedziałam, myślałam, że więcej jest :lol: No wiesz mi się wydaje że to i tak duzo:) A z tym Zaborzem to nie mam pewności, gdzies tak tylko słyszałam Quote
Asia & Ginger Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wiem, że jakiś czas temu były trzy salony fryzjerskie dla psów w Zabrzu, ten jest czwarty, chyba, że w międzyczasie jeszcze jakieś inne powstały. Jeden salon prowadzi dogomaniaczka, ma nickiem Alusia3. :cool3: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cześć Pati! Przyszłam Was w końcu odwiedzić:cool3: To kiedy wybieracie się do salonu? Czekam na efekty i wrażenia Quote
Patikujek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Kiedyś się wybiorę salon otwierają 6 grudnia (jak dobrze mówię) to wtedy się umówimy na wizytę A tak w ogóle to cześć piszę od żaby14 Quote
Anecioreczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Pati kapiasto z poniedziałkiem,mam próbną mature z biologi we wtorek:angryy: Quote
Anecioreczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 za tydzień w poniedziałek?hhhm...dam Ci jeszcze znac:) Quote
Patikujek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 om to czekam na odpowiedź a jak nie to może też być za 2 tyg Quote
Patikujek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Wczoraj około południa(późnego) odeszła moja ostatnia kruszynka - staruszka Siwulka:placz: Będę za nią cholernie tęsknić, miała już koło 3,5 roku więc to już był jej czas:placz: Nigdy Cię nie zapomnę maleństwo Quote
Eriu Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ojej biedactwo [*]. Współczuję, wiem, jak to jest stracić malutkiego, a jak ważnego gryzonia. Quote
Patikujek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Niby się mówi głupi gryzoń ale po kilku latach spędzonych z nim wspólnie człowiek się przyzwyczaja:shake: :placz: p[o południu się z nią bawiłam a w nocy(koło 24) znalazłam ją sztywną:placz: Quote
Recommended Posts