Tina.Sara Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Heeeej :loveu: A na foty sie poczeka :eviltong: Quote
Patikujek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [B][COLOR=darkorange]To czekajcie:P[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Eriu a gdzie to pracujesz(co robisz) a ja rzeczywiście trochę szaleję, ale jestem w miarę grzeczna:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Mona4 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Tak Pati szaleje,zobaczcie ile butelek ma przed soba:diabloti: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/6779/p7140604ky6.jpg[/IMG][/URL] Shot with [URL=http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=SP510UZ&make=OLYMPUS+IMAGING+CORP]SP510UZ[/URL] at 2007-07-15 oj pati pati a mowi ze abstynent:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Patikujek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [B][COLOR=darkorange]a jak wino, zgrzewka piwa i nawet czysta:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]nie no fajnie było(mam nadzieję że więcej takich fotek nie masz):mad:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]A nawet ogórki na zagrychę były:P[/COLOR][/B] Quote
Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Przyszłam się przywitać:multi: Dobra, to ja w takim razie czekam aż aparat wróci:siara: Quote
Patikujek Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [B][COLOR=darkorange]Zepsułas mnie Mysia:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Cześć Guffi:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Jutro prawdopodobnie moi rodzice wracają:( więc myslę że fotki będą[/COLOR][/B] Quote
Asia & Ginger Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ooo, Pati wróciła! :multi: Już się nie mogę doczekać nowych fotek! :cool3: :p Quote
Patikujek Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [B][COLOR=darkorange]I jak na razie nie będzie mój pier**** brat zepsuł mi aparat, zżucił go gdzieś i ekranik pękł[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ja przysiegam jeśli ktoś usłyszy kiedyś że ktoś zabił w Zabrzu swojego brata to na pewnio będę ja, jak ja go nienawidzę[/COLOR][/B] Quote
Pianka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]I jak na razie nie będzie mój pier**** brat zepsuł mi aparat, zżucił go gdzieś i ekranik pękł[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ja przysiegam jeśli ktoś usłyszy kiedyś że ktoś zabił w Zabrzu swojego brata to na pewnio będę ja, jak ja go nienawidzę[/COLOR][/B][/quote] Mi siostra zrobiła dokładnie to samo. I musiałam kupic nowy:angryy: Quote
Patikujek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [B][COLOR=darkorange]Nie jest najgorzej trzeba jedynie wyswietlacz wymienić reszta jest sprawna, robi zdjęcia i da się je na kompa zrzucac ale wiadfomo jak wygląda robienie zdjęć przy patrzeniu w okienko.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Mam nadzieję jedynie że da się sam wyświetlacz wymienić[/COLOR][/B] Quote
Pianka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Nie jest najgorzej trzeba jedynie wyswietlacz wymienić reszta jest sprawna, robi zdjęcia i da się je na kompa zrzucac ale wiadfomo jak wygląda robienie zdjęć przy patrzeniu w okienko.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Mam nadzieję jedynie że da się sam wyświetlacz wymienić[/COLOR][/B][/quote] Ja miałam to samo, ale miałam aparat z mało znanej firmy i nigdzie mi nie chcieli tego wymienić:shake: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no to trzymam kciuki, żeby dało się ten wyświetlacz wymienić :cool3: Quote
Patikujek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [B][COLOR=darkorange]Ja mam mojego Canona PowerShota A430 jest teraz dość popularny więc mam nadzieję że da radę się wymienić go.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zawsze mówiłam że mam jeb******* brata[/COLOR][/B] Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Pati jak Ty możesz tak mówic o swoim młodszym, kochanym braciszku? :diabloti: :eviltong: Quote
Patikujek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [B][COLOR=darkorange]Chcesz ci oddam tego kochanego braciszka i jeszcze dopłace, jak o nim piszę to az się we mnie gotuje, nienawidzę go najbardziej na świecie, już kiedyś kiedy trzasnął go autobus miałam nadzieję że nie przezyje a tyu co gów** jedynie rozcięta skóra:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Wredny bahor pier******[/COLOR][/B] Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Chcesz ci oddam tego kochanego braciszka i jeszcze dopłace, jak o nim piszę to az się we mnie gotuje, nienawidzę go najbardziej na świecie, [/COLOR][COLOR=Black]już kiedyś kiedy trzasnął go autobus miałam nadzieję że nie przezyje[/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] a tyu co gów** jedynie rozcięta skóra:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Wredny bahor pier******[/COLOR][/B][/quote] Patuś spokojnie... Nie mów w taki sposób:mad: Nieszczęścia się zdarzają i aparat się naprawi. A na razie możesz robić zdjęcia przez okienko:eviltong: Pozdr! Quote
Patikujek Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 [B][COLOR=darkorange]Jak piszę o nim ie potrafię byś spokojna, kiedy po raz pierwszy mama go do domu przyniosła zapytałóam po co??[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Miałam wtedy 4 latka:/[/COLOR][/B] Quote
KaRa_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hoho cóż za podejście do brata:evil_lol: Ja też mam braciszka ale on bardziej mnie nie lubi niż ja jego:lol: ale ostatnio mnie wziął do kina na film i na zakupy:multi: A niedługo już zlocik bo tak szybko te wakacje płyną;) Quote
Patikujek Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [B][COLOR=darkorange]Już się nie mogę doczekać to jeszcze tylko 17 dni:D:D:D:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Jednak szkoda że te wakacje tak lecą:( mogły by być o miesiąc dłuższe:D[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts