mar....ka Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 koteł jest the best ciekawe co by Blu zrobił, gdyby płotu nie było (może ma instynkt pasterski ;)) Quote
Patikujek Posted June 26, 2017 Author Posted June 26, 2017 Łowiecki jak już. Do koni próbował jak do psów jedynie z minimalnie większym respektem. Ale jak spotkamy inne zwierza na polach to póki ten zwierz stoi w miejscu (zająć, kaczka, lis) to potrafię Blu opanować., ale jak już zwierz ruszy to łańcuchem ciężko by go powstrzymać. Mam psa myśliwskiej w końcu, na szcześcieżkę na razie tylko goni żeby gonić i nie jest zbyt wytrwały. Szybko odpuszcza dzięki Bogu Quote
*Magda* Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Moja Tora na widok koni prawie zawsze reaguje chęcią zaganiania ;) Nikt jej nie uczył, a ona tak sama z siebie i geny biorą górę :D Quote
Tyśka) Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Mój boi się koni. Ujada ;) A zdjęcia cuuudne, koteł przesłodki! Quote
Patikujek Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 Całkowitym przypadkiem poznaliśmy dzisiaj nową koleżankę Lili. Oba psy szczęśliwe bo żadko u nas spotyka się kogoś kto pozwala psom razem pobiegać (nawet obwąchać się to za dużo ). A tak obardzo psy wybiegane i rozanielone. Blu do domu ledwo doszedł :) tego mu właśnie było trzeba. A, że na weekend będziemy w Polsce to młodego czeka wiele atrakcji. M.in. profesjonalne trymowanie oraz psie hasanie z masą innych psiaków. Już aparat ładuje. A i nie wiem czy się chwaliłam ale wreszcie mam auto. Nie chciałam nic mówić za nim nie odebrałam, ale od wczoraj wreszcie je mam :D Quote
mar....ka Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 nie ma czasu, bo pewnie już do Polski jedzie (a instynkt cholera wie jaki :P, może nie zje konia :P) Quote
Patikujek Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 Dnia 28.06.2017 o 22:39, Aleksa. napisał: Fajna towarzyszka :) I jakie auto masz? 22 godziny temu, *Magda* napisał: Właśnie, pochwal się autem ;) 10 godzin temu, angineuuka napisał: pochwal się autem! :D Kia carens. Stara, ale jara! Do Polski wczoraj dała radę. 6 godzin temu, mar....ka napisał: nie ma czasu, bo pewnie już do Polski jedzie (a instynkt cholera wie jaki :P, może nie zje konia :P) On raczej nie zjada tego co łapie. Jakiś czas temu złapał jakiegoś ptaka w trawie, ale tylko złapał jak ten próbował wziąć, po czym jak przestał się wyrywać to puścił. To samo z kotem w domu, więc myślę że i z resztą zwierząt. Mój nowy stary zwierz Jutro idziemy na hasanie, aparat kuzyn przygotowany to postaram się natrzaskac zdjęć Quote
Patikujek Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 1 godzinę temu, angineuuka napisał: w Hiltonie, czy jak to tam leci? Tak w Psiltonie na Grzybowicach Quote
angineuuka Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Przed chwilą, Patikujek napisał: Tak w Psiltonie na Grzybowicach wiedziałam, ze jednak Psilton ahaha to my odpadamy, buu :C Quote
Patikujek Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 Wybaczcie. W Pl jak zwyk a tutaj tak się złożyło, że też miałam aktywne 2 dni. Ale jestem! I mata foty z hasania 1 Quote
mar....ka Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Owczarek najpiękniejszy "bigiel" wymiata :P 1 Quote
Patikujek Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Owczarek najpiękniejszy Też tak myślę. Ryś się zwie. Facet uratował go przed schronem. Poprzedni właściciele chcieli go oddać bo za dużo szczekał i nie słuchał. Zgadnijcie ile czasu poświęcili najpierw na wychowanie oczywiście :/ Quote
Recommended Posts