Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Łowiecki jak już.  Do koni próbował jak do psów jedynie z minimalnie większym respektem.   Ale jak spotkamy inne zwierza na polach to póki ten zwierz stoi w miejscu (zająć,  kaczka, lis) to potrafię Blu opanować., ale jak już zwierz ruszy to łańcuchem ciężko by go powstrzymać.  Mam psa myśliwskiej w końcu, na szcześcieżkę na razie tylko goni żeby gonić i nie jest zbyt wytrwały.  Szybko odpuszcza dzięki Bogu 

Posted

Całkowitym przypadkiem poznaliśmy dzisiaj nową koleżankę Lili. Oba psy szczęśliwe bo żadko u nas spotyka się kogoś kto pozwala psom razem pobiegać  (nawet obwąchać się to za dużo ). A tak obardzo psy wybiegane i rozanielone.  Blu do domu ledwo doszedł :) tego mu właśnie było trzeba.  A, że na weekend będziemy w Polsce to młodego czeka wiele atrakcji. M.in. profesjonalne trymowanie oraz psie hasanie z masą innych psiaków.  Już aparat ładuje. 

A i nie wiem czy się chwaliłam ale wreszcie mam auto. Nie chciałam nic mówić za nim nie odebrałam,  ale od wczoraj wreszcie je mam :D

20170628_191642.jpg

DSC_0030.jpg

DSC_0027.jpg

Posted

Dnia 28.06.2017 o 22:39, Aleksa. napisał:

Fajna towarzyszka :) 

I jakie auto masz?

22 godziny temu, *Magda* napisał:

Właśnie, pochwal się autem ;)

10 godzin temu, angineuuka napisał:

pochwal się autem! :D 

Kia carens.  Stara, ale jara! Do Polski wczoraj dała radę. 

DSC_0026-1.jpg

6 godzin temu, mar....ka napisał:

nie ma czasu, bo pewnie już do Polski jedzie (a instynkt cholera wie jaki :P, może nie zje konia :P)

On raczej nie zjada tego co łapie.  Jakiś czas temu złapał jakiegoś ptaka w trawie, ale tylko złapał jak ten próbował wziąć,  po czym jak przestał się wyrywać to puścił.  To samo z kotem w domu,  więc myślę że i z resztą zwierząt. 

Mój nowy stary zwierz 

DSC_0033.jpg

Jutro idziemy na hasanie,  aparat kuzyn przygotowany to postaram się natrzaskac zdjęć 

Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

Owczarek najpiękniejszy serduszka.gif

Też tak myślę. Ryś się zwie. Facet uratował go przed schronem. Poprzedni właściciele chcieli go oddać bo za dużo szczekał i nie słuchał. Zgadnijcie ile czasu poświęcili najpierw na wychowanie oczywiście :/