Patikujek Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 3 godziny temu, Marmag napisał: Boszz jakie on ma madre oczy ale jednoczesnie to ten charakterystyczny, terrierkowy, cwaniacki wzrok!!! :d A co do dywaniku to ja widze, ze Blu ma super mieciusi, kremowy dywanik a Ty Pati musisz po dywanie z podkladow chodzic! ale Cie sobie ustawil mlody! Dywanik jest jego, dostał wczoraj bo to najlepsiejsza zabawka była w Polsce i obiecałam mu podobny. I robi też za fajną matę wechową 2 godziny temu, Ania :) napisał: Jaki on duży już :o 2 godziny temu, angineuuka napisał: trochę mu się urosło :D 12 minut temu, *Magda* napisał: Trochę bardzo :) Oj nie aż tak. Ledwo co... Quote
angineuuka Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 a ja głupia zwijałam i obcinąłam koce ;p mogłam dywanik kupić :D Quote
Patikujek Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 Ludziska może ma ktoś ochotę zabłysnąć w TV? http://www.tvn.pl/wideo/zglos-sie-do-programu-misja-pies,222351,0,0.html Quote
Ania :) Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Haha oj nie nie :p nie chciałabym całemu światu pokazywać się w tv :P ciekawa jestem w ogóle co to za behawiorysta będzie i czy też w tym programie będą TAK BARDZO promować pedigree :P Quote
Patikujek Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 No coś ty! Tym razem Frolic haha Quote
*Magda* Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Kilka dni temu oglądałam w tv wzmiankę o tym nowym programie Krupy i w tle była Dorota Sumińska, więc nie wiem czy nie ona będzie też w tym programie ;) Quote
Ania :) Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 19 minut temu, *Magda* napisał: Kilka dni temu oglądałam w tv wzmiankę o tym nowym programie Krupy i w tle była Dorota Sumińska, więc nie wiem czy nie ona będzie też w tym programie ;) O rany nie lubię jej :p Quote
Patikujek Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 A ja nie znam takowej więc chyba muszę czegoś o niej poszukać Quote
angineuuka Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Tez jej nie lubie, wiedze może ma le często gada bezsensu jak dla mnie ;) Quote
Patikujek Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 3 godziny temu, mar....ka napisał: ale masz ładne zdjęcie w podpisie <3 A dziękuję bardzo Quote
Patikujek Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 Piękna niedziela, więc wybraliśmy się do parku. Blu nawet poznał kilku ciekawych kolegów (niestety fot brak). Atak nam pięknie kwitną kwiatuszki. Mimo, że pogoda bardziej jessienna to w domu mamy wiosnę 1 Quote
Patikujek Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Amarylis to zimowy kwiat :P Mi najczęściej 2 razy do roku kwitnie Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Czym go karmisz? Rośnie Ci jak nie powiem co! :D Quote
Patikujek Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 20 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czym go karmisz? Rośnie Ci jak nie powiem co! :D W tej chwili na Britcie jest, a potem zobaczymy. Chociaż nie wiem czy już wkrótce nie zmienimy bo wydaje mi się coś, że nie bardzo mu tą karma służy. Jego kupy poza ranną są takie nie do końca stałe a czasem nawet dość rzadkie (nie biegunka) i dość spore jak na to ile on je i cuchną tragicznie. No, ale może tak to mają szczeniaki? Ze szczeniorami nigdy nie miałam zbyt wiele do czynienia. ... Quote
Recommended Posts