Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Marmag napisał:

Boszz jakie on ma madre oczy ale jednoczesnie to ten charakterystyczny, terrierkowy, cwaniacki wzrok!!! :d

A co do dywaniku to ja widze, ze Blu ma super mieciusi, kremowy dywanik a Ty Pati musisz po dywanie z podkladow chodzic! ale Cie sobie ustawil mlody!

Dywanik jest jego, dostał wczoraj bo to najlepsiejsza zabawka była w Polsce i obiecałam mu podobny.  I robi też za fajną matę wechową

2 godziny temu, Ania :) napisał:

Jaki on duży już :o 

2 godziny temu, angineuuka napisał:

trochę mu się urosło :D

12 minut temu, *Magda* napisał:

Trochę bardzo :)

Oj nie aż tak. Ledwo co...

Posted

Haha oj nie nie :p nie chciałabym całemu światu pokazywać się w tv :P ciekawa jestem w ogóle co to za behawiorysta będzie i czy też w tym programie będą TAK BARDZO promować pedigree :P

Posted
19 minut temu, *Magda* napisał:

Kilka dni temu oglądałam w tv wzmiankę o tym nowym programie Krupy i w tle była Dorota Sumińska, więc nie wiem czy nie ona będzie też w tym programie ;)

O rany nie lubię jej :p 

Posted

Piękna niedziela, więc wybraliśmy się do parku. Blu nawet poznał kilku ciekawych kolegów (niestety fot brak).

DSC02789.jpg

DSC02790.jpg

DSC02792.jpg

DSC02794.jpg

DSC02803.jpg

DSC02813.jpg

DSC02822.jpg

DSC02825.jpg

Atak nam pięknie kwitną kwiatuszki. Mimo, że pogoda bardziej jessienna to w domu mamy wiosnę

DSC02785.jpg

• Upvote 1
Posted
20 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Czym go karmisz? Rośnie Ci jak nie powiem co! :D

W tej chwili na  Britcie jest,  a potem zobaczymy. Chociaż nie wiem czy już wkrótce nie zmienimy bo wydaje mi się coś,  że nie bardzo mu tą karma służy.  Jego kupy poza ranną  są takie nie do końca stałe a czasem nawet dość rzadkie  (nie biegunka) i dość spore jak na to ile on je i cuchną tragicznie. No, ale może tak to mają szczeniaki? Ze szczeniorami nigdy nie miałam zbyt wiele do czynienia. ...