Aga76 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ufff :loveu: Pati, ząbki czyszczone były mechanicznie znaczy się sprzętem na prąd :evil_lol: czy ręcznie? Quote
Patikujek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Oboma sposobami, a teraz maleństwo przypełzło do mnie i leży mi na kolankach:) Quote
Aga76 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Patikujek napisał(a):Oboma sposobami, a teraz maleństwo przypełzło do mnie i leży mi na kolankach:) Dzielny mężczyzna :calus: Już się lepiej czuje? Quote
Patikujek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 od wczoraj od około 19 smiga aż miło, a jakie ma piekne zabki i ten w końcu świerzy oddech:loveu::loveu::loveu::loveu: wreszcie nie uciekam przed jego słodkimi buziakami:loveu: I co najciekawsze nie ma urazu do mnie:crazyeye::crazyeye: Quote
Asia & Ginger Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Patikujek napisał(a):od wczoraj od około 19 smiga aż miło, a jakie ma piekne zabki i ten w końcu świerzy oddech:loveu::loveu::loveu::loveu: wreszcie nie uciekam przed jego słodkimi buziakami:loveu: I co najciekawsze nie ma urazu do mnie:crazyeye::crazyeye: Pachnące buziolki to jest to. :evil_lol: :loveu: A dlaczego miałby mieć uraz do Ciebie? Przecież żadnej krzywdy mu nie zrobiłaś, a czyszczenia zębów nie pamięta. :eviltong: ;) Quote
Patikujek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 On zawsze dobrze pmięta kto go do weta przyprowadza:evil_lol: nieważne z jakiego powodu i co się w środku działo, a jak go zosawiałam to jeszcze jakąs siłą odwrócił głowę tak też widział kto go zostawia ale jakoś bez urazu. Jestem pod wrażeniem, po każdym szczepieniu 2 tyg nie chce ze mną na spacery chodzić a po zlocie to już w ogóle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Patikujek napisał(a):On zawsze dobrze pmięta kto go do weta przyprowadza:evil_lol: nieważne z jakiego powodu i co się w środku działo, a jak go zosawiałam to jeszcze jakąs siłą odwrócił głowę tak też widział kto go zostawia ale jakoś bez urazu. Jestem pod wrażeniem, po każdym szczepieniu 2 tyg nie chce ze mną na spacery chodzić a po zlocie to już w ogóle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baksymilian Pamiętliwy :megagrin: Z młodszą niuńką niebawem wybieram się na czyszczenie zębów. Quote
Patikujek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 To życzę powodzenia, ja jestem zadowolona z efektu bo ząbki nie były już zbyt dobre:cool3:, ale teraz postaram się nie doprowadzić do takiego kamienia - tylko jak?? czyszczenie odpada Baksik sobie nie pozwoli:shake: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Testowałaś może różne "kostki dentystyczne"? U mnie nie zdało to rezultatu, dwa kłapnięcia paszczą i po wszystkim :roll: Quote
Patikujek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Tych zielonych Baks nawet nie wącha, tych z Pedigree denta rask też nie tyka, jak już to jedynie lubi te denta stix ale nie zauważyłam żeby to coś dało kiedyś, więc jest problem Quote
Asia & Ginger Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Patikujek napisał(a):On zawsze dobrze pmięta kto go do weta przyprowadza:evil_lol: nieważne z jakiego powodu i co się w środku działo, a jak go zosawiałam to jeszcze jakąs siłą odwrócił głowę tak też widział kto go zostawia ale jakoś bez urazu. Jestem pod wrażeniem, po każdym szczepieniu 2 tyg nie chce ze mną na spacery chodzić a po zlocie to już w ogóle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyżby trauma pozlotowa? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Dokładnie, nie dość że sobie psyche zryłam to jeszcze psu:shake: Quote
Patikujek Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Całe życie mieszkałam sobie w mieści, nie w centrum, lecz w dzielnicy ale miejsckie zabudowania. A ostatnio przeprowadziłam się do innej dzielnicy - podobno tez typowy miejski klimat:shake: i co?? Po nocach pod oknami mi dziki zapieprzają:evil_lol::evil_lol::shake::shake: 9niestety wyraźniejszego zdjęcia nie mam, robiłam na szybko po ciemku z okna, jak tylko je minęłam i do klatki wleciałam po aparat) Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Patikujek']Całe życie mieszkałam sobie w mieści, nie w centrum, lecz w dzielnicy ale miejsckie zabudowania. A ostatnio przeprowadziłam się do innej dzielnicy - podobno tez typowy miejski klimat:shake: i co?? http://images40.fotosik.pl/55/93d3552caf69aff6med.jpg Po nocach pod oknami mi dziki zapieprzają:evil_lol::evil_lol::shake::shake: 9niestety wyraźniejszego zdjęcia nie mam, robiłam na szybko po ciemku z okna, jak tylko je minęłam i do klatki wleciałam po aparat) :roflt: :roflt: :roflt: Nawet u mnie po wsi dziki nie latają. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pati przeprowadziła sie na Helenkę, tam gdzie Manixsa :eviltong: a tam dziki to norma :evil_lol::diabloti: Quote
zaba14 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Mysia_']Pati przeprowadziła sie na Helenkę, tam gdzie Manixsa :eviltong: a tam dziki to norma :evil_lol::diabloti:[/quote] wspolczuje.... :lol: ale śmieszne to też nie jest ze nie boja sie wyjsc z ukrycia :shake: w koncu ktos został przez nie zaatakowany :shake:, psy tez zgineły.... :shake: Quote
Manixsa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wychodza tylko noca, a dopoki człowiek nie probuje ich głaskac to nic sie nie dzieje. Najlepsze widowisko jest jak policja za nimi radiowozem jeździ i probuje do lasu zagonic.:evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 nie ma to jak mieszkać na wsi w wielkim mieście:diabloti: luca a kto ci zrobił taki fajny banerek?? Quote
Manixsa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dziewczyna z dogo, oto link do watku: http://www.dogomania.pl/forum/f38/bannery-dla-psow-w-potrzebie-do-galerii-zapraszam-128389/ Quote
zaba14 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pati a gdzie zdjęcia Baksa.. zaniedbujesz go oj zaniedbujesz :diabloti: Quote
Patikujek Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Baksik dopiero od wczoraj jest u mnie więc coś jutro popstrykamy :) Quote
zaba14 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Patikujek']Baksik dopiero od wczoraj jest u mnie więc coś jutro popstrykamy :)[/quote] tak długo go przeprowadzałas? :) pracujesz teraz gdzies?? fajnie byłoby się spotkać, a ja kurcze nie planuje w tym roku przylotu do PL... :placz: Quote
Patikujek Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Oj Anius fajnie by było, ale ja do Ciebie raczej też nie przylecę:shake: A co do Baksika to tata nie chciał mi go oddać, miał urlop i powiedział że będzie się czuł samotny i odda mi psa jak skończy urlop Quote
Recommended Posts