Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

od wczoraj od około 19 smiga aż miło, a jakie ma piekne zabki i ten w końcu świerzy oddech:loveu::loveu::loveu::loveu: wreszcie nie uciekam przed jego słodkimi buziakami:loveu: I co najciekawsze nie ma urazu do mnie:crazyeye::crazyeye:

Posted

Patikujek napisał(a):
od wczoraj od około 19 smiga aż miło, a jakie ma piekne zabki i ten w końcu świerzy oddech:loveu::loveu::loveu::loveu: wreszcie nie uciekam przed jego słodkimi buziakami:loveu: I co najciekawsze nie ma urazu do mnie:crazyeye::crazyeye:

Pachnące buziolki to jest to. :evil_lol: :loveu:

A dlaczego miałby mieć uraz do Ciebie? Przecież żadnej krzywdy mu nie zrobiłaś, a czyszczenia zębów nie pamięta. :eviltong: ;)

Posted

On zawsze dobrze pmięta kto go do weta przyprowadza:evil_lol: nieważne z jakiego powodu i co się w środku działo, a jak go zosawiałam to jeszcze jakąs siłą odwrócił głowę tak też widział kto go zostawia ale jakoś bez urazu. Jestem pod wrażeniem, po każdym szczepieniu 2 tyg nie chce ze mną na spacery chodzić a po zlocie to już w ogóle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
On zawsze dobrze pmięta kto go do weta przyprowadza:evil_lol: nieważne z jakiego powodu i co się w środku działo, a jak go zosawiałam to jeszcze jakąs siłą odwrócił głowę tak też widział kto go zostawia ale jakoś bez urazu. Jestem pod wrażeniem, po każdym szczepieniu 2 tyg nie chce ze mną na spacery chodzić a po zlocie to już w ogóle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Baksymilian Pamiętliwy :megagrin:

Z młodszą niuńką niebawem wybieram się na czyszczenie zębów.

Posted

To życzę powodzenia, ja jestem zadowolona z efektu bo ząbki nie były już zbyt dobre:cool3:, ale teraz postaram się nie doprowadzić do takiego kamienia - tylko jak?? czyszczenie odpada Baksik sobie nie pozwoli:shake:

Posted

Tych zielonych Baks nawet nie wącha, tych z Pedigree denta rask też nie tyka, jak już to jedynie lubi te denta stix ale nie zauważyłam żeby to coś dało kiedyś, więc jest problem

• 2 weeks later...
Posted

Patikujek napisał(a):

Czyżby trauma pozlotowa? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Całe życie mieszkałam sobie w mieści, nie w centrum, lecz w dzielnicy ale miejsckie zabudowania. A ostatnio przeprowadziłam się do innej dzielnicy - podobno tez typowy miejski klimat:shake: i co??

Po nocach pod oknami mi dziki zapieprzają:evil_lol::evil_lol::shake::shake:

9niestety wyraźniejszego zdjęcia nie mam, robiłam na szybko po ciemku z okna, jak tylko je minęłam i do klatki wleciałam po aparat)

Posted

[quote name='Patikujek']Całe życie mieszkałam sobie w mieści, nie w centrum, lecz w dzielnicy ale miejsckie zabudowania. A ostatnio przeprowadziłam się do innej dzielnicy - podobno tez typowy miejski klimat:shake: i co??
http://images40.fotosik.pl/55/93d3552caf69aff6med.jpg

Po nocach pod oknami mi dziki zapieprzają:evil_lol::evil_lol::shake::shake:

9niestety wyraźniejszego zdjęcia nie mam, robiłam na szybko po ciemku z okna, jak tylko je minęłam i do klatki wleciałam po aparat)
:roflt: :roflt: :roflt:
Nawet u mnie po wsi dziki nie latają. :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Pati przeprowadziła sie na Helenkę, tam gdzie Manixsa :eviltong: a tam dziki to norma :evil_lol::diabloti:[/quote]

wspolczuje.... :lol: ale śmieszne to też nie jest ze nie boja sie wyjsc z ukrycia :shake: w koncu ktos został przez nie zaatakowany :shake:, psy tez zgineły.... :shake:

Posted

Wychodza tylko noca, a dopoki człowiek nie probuje ich głaskac to nic sie nie dzieje. Najlepsze widowisko jest jak policja za nimi radiowozem jeździ i probuje do lasu zagonic.:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']Baksik dopiero od wczoraj jest u mnie więc coś jutro popstrykamy :)[/quote]
tak długo go przeprowadzałas? :)
pracujesz teraz gdzies?? fajnie byłoby się spotkać, a ja kurcze nie planuje w tym roku przylotu do PL... :placz:

Posted

Oj Anius fajnie by było, ale ja do Ciebie raczej też nie przylecę:shake:

A co do Baksika to tata nie chciał mi go oddać, miał urlop i powiedział że będzie się czuł samotny i odda mi psa jak skończy urlop