Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Patikujek napisał(a):
Hej Asiu widze że mamy podobne poglądy czyli jak razem zamieszkamy to będzie problem, bo skoro żadna z łóżka wychodzić nie będzie to kto z psami na spacer pójdzie??? trza je będzie do kuwety nauczyć robić:evil_lol:

A ja się strasznie wkurzyłam bo robiłam sobie nowy banerek i narobiłam się jak głupia, wyszedł ładny a czasu straciłam że szkoda gadać a podczas zapisywania komp mi się na dobre zaciął i ani rusz i po pół godz czekania(nie chciałam wyłączać bo nie chciałam pracy tracić) sam się odciął jednak wszystko zniknęło, myślałam że go rozczasne:shake:

O jejku, ale bym się zdenerwowała:angryy::angryy::angryy:

WiTaj:razz:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Baks do kuwet może by się jeszcze zmiescił, ale Ginger :evil_lol:

Już to sobie wyobrażam, chyba musiałabym jej wannę z piaskiem postawić. :evil_lol:
Zresztą taka kuwet byłaby jej nawet na rękę, bo Gingerka uwielbia kopać i wtedy mogłaby to robić do woli. Tylko wyobrażam sobie jak później wyglądałoby mieszkanie. :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Przyjemnośc jak mało co:shake:
Wiesz co Eriu ja bym jeszcze wytrzymała ale Bax po poczuciu pierwszej kropli na sobie uważa że należy bezzwłocznie wracać do domu

A u mnie za oknem biało, dosłownie biało od kilku godzin sypie śnieg, wszystko już nim pokryte, a mi się żyć nie chce:shake:

Posted

Patikujek napisał(a):
Przyjemnośc jak mało co:shake:
Wiesz co Eriu ja bym jeszcze wytrzymała ale Bax po poczuciu pierwszej kropli na sobie uważa że należy bezzwłocznie wracać do domu

A u mnie za oknem biało, dosłownie biało od kilku godzin sypie śnieg, wszystko już nim pokryte, a mi się żyć nie chce:shake:

jako, że my dziołchy z tej samej dzielnicy to u mnie tyż bialutko :roll:

Posted

No a ja mam aprata byłam wczoraj na os. Helenka u Manixsy z resztą i przy okazji wstąpiłam do babci po aparat:)
i najpier bity i kopany Baksik, do tego zastraszany - podczas czesania:shake:

Posted

Tu juz pokazując mi język po skończonym czesanku

A jak tylko się da to UCIEKAMY

Teraz kolej na zdjęcia robione u babci

"Nie pozwolili mi żebrać co za mendy"

"A na tym stole takie pyszności"

Posted

Poszedł tam gdzie go chcieli, w Polsce się na prawdziwych mistrzach nie znaja:shake:

A ja padam na łeb, już nie mam sił pisać ani myśleć:shake:
Te prace kontrolne mnie wykończą a jeszcze 3 mam do napisania:shake: (właściwie ta 4 też jeszcze nie skończona:shake:)

Posted

taaaa
:???: tylko czemu on naturalnie ma lepszą postawę niż kiedy próbuję go ustawić:hmmmm:
A tak w ogóle to żeby go wyczesać musze go tak ustawiać inaczej skuli się i tyle z czesania:)

A tak w ogóle witam po długiej przerwie i mam nadzieję że teraz wszystko już będzie ok