Mysia_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Pati on taki malućki, że by nikt go w tym internacie nie zauważył :evil_lol: Trzymamy kciuki za pracę :cool3: Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Asia & Ginger']http://images23.fotosik.pl/107/e7ba227479ae2e10med.jpg Ale rozkoszny widok. :loveu: Baksik pewnie sobie myślał: Kto śmiał mnie obudzić!?! :mad: :evil_lol: A żebyś wiedziała - panicz pieroński [quote name='Mona4']witamy milo:lol: Mona jeszcze raz gratuluję wnuka i miło cię znów widzieć:) [quote name='Mysia_']Pati on taki malućki, że by nikt go w tym internacie nie zauważył :evil_lol: Trzymamy kciuki za pracę :cool3: Może by i nie zauważył, ale jakby nie daj boże ktoś zapukał to na pewno by go usłyszeli dzięki Myszka Quote
Mona4 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ZABRZE pomocy:placz: bo wymorduje koty:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78776 Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 U mnie za oknem wygląda tak w tej chwili: A ja ogrzewam siepatrząc na świeczkę A Baksymilian woli w ogóle w taką pogodę się nie budzić Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Ale jestem zła, byliśmy z Baksikiem na Helence u babci i porobiłam mu trochę fajnych fotek(no by się okazało czy fajnych po ściągnięciu na komputer) ale kiedy wróciłam przed chwilą do domu okazało sie że aparatu zapomniałam:shake: Jutro po niego pojadę to fotki powklejam:) Quote
Asia & Ginger Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Patikujek']A wy trzymajcie dzisiaj kciuki bo idę na próbę do pracy po południu i od tego zależy czy mnie przyjmą:kciuki::kciuki::kciuki: Pati i jak tam praca? :cool3: http://images23.fotosik.pl/108/32ab6e2768516e6emed.jpg Ooo, macie śnieg, jak fajnie. :cool3: :diabloti: [quote name='Patikujek']Ale jestem zła, byliśmy z Baksikiem na Helence u babci i porobiłam mu trochę fajnych fotek(no by się okazało czy fajnych po ściągnięciu na komputer) ale kiedy wróciłam przed chwilą do domu okazało sie że aparatu zapomniałam:shake: Jutro po niego pojadę to fotki powklejam:) Oj, widzę, że trzeba zacząć łykać lecytynkę. :cool3: Polecam Buer Lecithin, czy jak to się tam pisze. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 śniegu oczywiście już nie ma :eviltong: No własnie Pati i co z pracą? :roll: Quote
Patikujek Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Na całe szczęście śniegu już nie ma, na całe nieszczęście teraz ciągle leje:shake: A co do pracy to nici, najeździłam się jak głupia a nic z tego nie wyszło, z tego co wiem to w ogóle nikogo nie przyjęli z chetnych a tyle zamieszania narobili kto chce mnie na staż przyjąć??? Quote
Eriu Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ojoj bidoku, no może gdzie indziej się uda :).U nas tak samo lało wczoraj, teraz póki co cisza, ale pewnie po południu znów będzie paskudnie. Quote
Mona4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Patikujek napisał(a):Na całe szczęście śniegu już nie ma, na całe nieszczęście teraz ciągle leje:shake: A co do pracy to nici, najeździłam się jak głupia a nic z tego nie wyszło, z tego co wiem to w ogóle nikogo nie przyjęli z chetnych a tyle zamieszania narobili kto chce mnie na staż przyjąć??? Pati a moze unasw Miechowicach u Kielczewskiego? Quote
Patikujek Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Mysia_ napisał(a):nie ma lekko :roll: nie ma, ale jakoś przezyję:D:D:D Eriu napisał(a):Ojoj bidoku, no może gdzie indziej się uda :).U nas tak samo lało wczoraj, teraz póki co cisza, ale pewnie po południu znów będzie paskudnie. na pewno, a mi do tego jakoś szczególnie się ta praca nie podobała ale fundusze by się przydały:) Mona4 napisał(a):Pati a moze unasw Miechowicach u Kielczewskiego? A kto to ten Kielczewski?? Quote
Patikujek Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Mam 3 fotki jak mój pies spędza zimne dni no ale robione komórką i to tą nową a ona ma duzo gorszy aparat od poprzedniej:shake: Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witamy :) Słodko śpiuchający Baksiu leniuszek z niego...i ma racje kto by ruszał sie w taką pogode Pozdrawiamy cieplusieńko Quote
Patikujek Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Wczoraj wieczorem podczas deszczu to wyskoczył tylko z klatki schodowej , obsiusiał róg budynku i z powrotem pędem bo co moknąć będzie:shake: I siłą sie go nie wyciągnie Quote
Mona4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 pati slonko wytnij mi z banerka bellisime:-( bladynka jestem i niepotrafie Quote
Mysia_ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Pati a co to za telefon sobie sprawiłaś z takim aparatem? :eviltong: Quote
Patikujek Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Mona4 napisał(a):pati slonko wytnij mi z banerka bellisime:-( bladynka jestem i niepotrafie Już ci wytne(a co się stało z Bellisimą???) I napisz mi o co chodzi z tym panem K. co mi wcześniej o nim pisałaś Mysia_ napisał(a):Pati a co to za telefon sobie sprawiłaś z takim aparatem? :eviltong: Nokia5200 kupowałam ją nie dla aparatu, ale myślałam że nieco lepszy ma:shake: Ale po co mam aparat cyfrowy Quote
BBeta Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kaja ostatnie dni spędza bardzo podobnie, najchętniej to bym do niej dołączyła... :shake: Quote
Patikujek Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Cześć BBeta ja też mam ochotę poleżeć z Baksikiem no ale niestety obowiązki, choź dziś i tak się wyleżałam bo coś mnie łapie:shake: Myszka jutro w schronie się zobaczymy:D Quote
Mysia_ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Patikujek napisał(a):Myszka jutro w schronie się zobaczymy:D no to do jutra :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ja też najchętniej nie ruszałabym się z domu. :shake: Co ja mówię, nie wychodziłabym nawet z łóżka. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Hej Asiu widze że mamy podobne poglądy czyli jak razem zamieszkamy to będzie problem, bo skoro żadna z łóżka wychodzić nie będzie to kto z psami na spacer pójdzie??? trza je będzie do kuwety nauczyć robić:evil_lol: A ja się strasznie wkurzyłam bo robiłam sobie nowy banerek i narobiłam się jak głupia, wyszedł ładny a czasu straciłam że szkoda gadać a podczas zapisywania komp mi się na dobre zaciął i ani rusz i po pół godz czekania(nie chciałam wyłączać bo nie chciałam pracy tracić) sam się odciął jednak wszystko zniknęło, myślałam że go rozczasne:shake: Quote
Asia & Ginger Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Patikujek napisał(a):Hej Asiu widze że mamy podobne poglądy czyli jak razem zamieszkamy to będzie problem, bo skoro żadna z łóżka wychodzić nie będzie to kto z psami na spacer pójdzie??? trza je będzie do kuwety nauczyć robić:evil_lol: Oj, chyba tak. Przynajmiej przez okres jesienno-zimowy. :evil_lol: Patikujek napisał(a):A ja się strasznie wkurzyłam bo robiłam sobie nowy banerek i narobiłam się jak głupia, wyszedł ładny a czasu straciłam że szkoda gadać a podczas zapisywania komp mi się na dobre zaciął i ani rusz i po pół godz czekania(nie chciałam wyłączać bo nie chciałam pracy tracić) sam się odciął jednak wszystko zniknęło, myślałam że go rozczasne:shake: Też bym się wkurzyła. :angryy: To się nazywa złośliwość rzeczy martwych. :evil_lol: Quote
Recommended Posts