Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

IGNAŚ to ok 8-10 miesięczny psiak.
Jest niesamowicie radosny i przyjazny. Toleruje psy i suki. Mógłby się cały czas bawić. Uwielbia ludzi! Wpycha pysk pod ręce , zeby go glaskać. Zaczepia do zabaw. Normalnie cudo! nadaje się do rodziny z dziećmi, do bloku jak i do domu z ogrodem.
Teraz waży niecałe 15kg
Został zabrany w ostatniej chwili ze schroniska. Miał odmrożone lapki, tak , że prawie nie chodził. Ma niedowagę.

Kontakt w sprawie adopcji:
500-493-942, [email protected]
698-098-601

-------------------------------------------------------------------

Ignaś to młody psiak, jeszcze podlotek. W schronisku skulony, odwodniony i pełen bólu, ponieważ wszystkie jego 4 łapki uległy odmrożeniu. Nie wiemy czy pływał po jakiejś rzeczce czy stal z kamieniem u szyi zanurzony w wodzie...Ale to już nieważne. Teraz najważniejsze jest to, że żyje, ma się dobrze, dochodzi do siebie i w normalnych, bezpiecznych waruknach może szukać domu. Pomóż Ignasiowi go znaleźć. To słodka ciapa - ale pies na medal !
Kontakt:
Ida 600-101-446
Ela 698-098-601

Psiak jest teraz w lecznicy, prawdopodobnie pon/wt przyjeżdza do mnie na tymczas.

Banerki od Idusiek:

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podrzucę chłopaka - dla mnie jest piękny!:loveu:
Powinien szybko wpaść komuś w oko!;) Allegro by mu się przydało,wtedy szansa,że ktoś go wypatrzy większa!

Posted

Ignas jest juz u mnie! Pierwsze spotkanie z Yogim - z mojego podpisu polegało na wzajemnym gwałcie...
Jest baaardzo kontaktowy i baaardzo energiczny.Momentami Yogi przy nim wysiada. Puma na nie warczy i nie daje do siebie podejsc. Jego motto to: kocham wszystko co zyje!
Jak dla mnie ma on jakies 8-10 miesiecy. ma niezle nieproporcjonalna glowe, jak od innego mniejszego psa ;) dlatego mysle ze on moze troszke podrosnac. wazy jakies 15kg. na zdjeciach wydaje sie o wiele wiekszy.

Nic tylko go oddac do domu! :)

Posted

jutro zadzwonię do lekarza i dokładnie się dowiem. Ale z tego co wiem, to wychudzenie i odmrożone łapki.
Łapki trzeba suszyć koniecznie po kazdym spacerze.
jak sytuacja na froncie?

Posted

ale dostaje lek do pyska lespewet i to tam sa jakies niewydolnosci nerek itp, dlatego pytam czy cos stwierdzono.
Ma rane jeszcze na jednej łapie.
Yogi z Młodym sie dogaduja. Maly wyglada niesamowicie z ta małą głową :P taki szczur faktycznie. zaraz idziemy na spacer, bo nie wytrzymuje długo.
a i jest strasznie gadatliwy :)

Posted

nie zalatwil sie w domu :) obudzil nas rano warkot Yogiego i Ignasia. Bawily się... on gada w zabawie. Pozniej spacery w dwóch turach, a pozniej wyszlam na zdjecia. Wzielam go samego wiec na dworze taki powazny byl :P zaraz wstawie.