Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ignaś wazy obecnie 15kg.
Miał lekko podwyższone wyniki krwi ale to pewnie z powodu staniu zapalnego spowodowanego raną na podudziu- szarpaną.
dostaławał antybiotyk, a teraz ma korzystać ze spray;a do łapek i ziołowego leku na nerki.

Zalecenia są takie, zeby sprayować łapki przed spacerem, po spacerze osuszać i mozna smarowac je wazelinką;)
Lek dawać codziennie, bo mocznik był podwyższony z normy 50 do 71- powinno się unormować.

Posted

dzieki Ida za informacje . Cholera 500zł.. za co.. :(

Dzisiaj dzieciaki zosatly same na ok 3 godz. nic nie ruszone w mieszkaniu :) i nawet rzeczy nie sa posciagane przez Yogiego :)

Posted

ooo, no prosze jak ładnie, czyli najlepiej je odddać w komplecie nie?

Ignaś jest bardzo fajnm psem, do oddania na juz

500 zł za :kapanie, badania, sprawy, leki i kilka dób. :(

Posted

LadyBell dzieki :) zaraz zrobie allegro.
mysza1 ja na razie oddaje, choc przy kazdym mam watpliwosci, czy na pewno... Dlatego nie lubie jak zwierz u mnie dlugo siedzi, no bo wiesz...
Dzieki za cafe. wie ktos czy byl w metrze?
Nie mialam jeszcze zadnego tel.

Ida on byl kapany? Ja go jeszcze tutaj prałam i cala dobe wietrzylam mieszkanie...
Z Ignasem pojawil sie problem iż broni jedzenia , gryzakow przed psami. Albo zabawek na swoim poslaniu. Powstaja male konflikty z Yogim. Na Pume nie odwarzyl sie jeszcze warczec ;) Yogi na szczescie nigdy sie nie odgryza. Karmie go w drugim pokoju. Yogi teraz nie dojada, bo on tak z przerwami... a jak wypuszcze tego glupola to musze zarcie schowac.
Ignas bardzo obszczekuje wozki, rowery, nieznane mu przedmioty. No i na ludzi czesto szczeka. Na psy czasami warczy.

Posted

no tak, głupolek mały broni bo ma coś nowego i dobrego, pewnie w zyciu czegoś takiego nie zaznał :(

W metrze nie ma naszych.
Nic, spróbujemy innym razem.
Dzisiaj wieczorem zrobię mu allego od nas- więc mariola nie rób może. ok?

Posted

Ignas w nocy obgryzl nam troche gumoleum. a tak to jest spokoj. jest grzeczny, nie lonbuzuje , tylko ciagle pcha sie na kolana. Przez jaki czas ma dostawac ten lek do pyska? bo się konczy powoli (15ml dwa razy dziennie, a buteleczka nie za duza).

Posted

ok :) szczyl sie do wszystkich klei :)

aaa i uwielbia pokoj drugi, z którego prawie nie korzystamy (tam go karmie). Sobie sam tam chodzi spac. Raz zostawilismy otwarty, poszlismy gdzies. Wracamy, patrzymy biega Puma i Yogi a Ignasia nie ma. Drzwi do pokoju Ignasia praktycznie zamkniete (tylko nie na klamke). A w srodku Ignas. Smiejemy sie, ze go zamknely, bo na nie warczał ;)
Nie no ale tak serio, to nie wiem jak te drzwi mogly byc przymkniete... Moze pchal sie do karmy i przesunal drzwi..