Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poprosiłam trochę ludzisk kochanych i mamy kolejne 10 zł od Andegawenki. Tylko czekam jeszcze na jej odp na pw czy to jednorazowo czy co miesiąc.
Szarotko, może napisz do dziewczyn mojamisia i belka123, widziałam na wątku, że razem byłyście, może one zechcą coś dorzucić. Musimy prosić na pw znane nam osoby, bo inaczej marne szanse, że Henio wyjdzie w najbliższym czasie :(

Posted

Mam tylko trochę stracha czy Frodo dogada się z Heniem ? ( Tylko w ten sposób mogę ich wziąć )Jeśli tak to super ,tylko proszę o wizytę u weta
Muszę wiedzieć co to za zmiany skórne .
Jeśli wszystko się dogra Heniek moze przyjeżdzać .
Jako ,ze byliby razem bedzie taniej .Nie 10zł a 8zł doba

Posted

To Fabian czy Frodo ?? musza sie dogadac, bo nie maja wyjscia. Jak nie to ja im powiem do sluchu.
To od jutra scigam ludzi o pieniadze.

[SIZE=4][B]Funiu musze miec jakis nr. konta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE]

Posted

hej, jak tylko dostanę stypendium na konto, to wpłacę na Henia 10-15zł. niestety nie mogę obiecać stałych, bo jestem biedną studentką i póki co krucho z kasą :/ ale jak trzeba pomóc, to trzeba, na zupkach chińskich też się da przeżyć ;) nie wiem dokładnie kiedy wpłacę, b przelew idzie już 2 tydzień, ale w tym tyg powinno już być. HENIO- TRZYMAM KCIUKI!

Posted

Zabrać Heńka w czwartek ?
Poznam go?
Od środy wieczorem nie będę mieć dostępu do internetu, więc będę musiała radzić sobie sama. Prawdopodobnie także w czwartek będę wiozła do Funi Manię i Mańka z Nowodworu o ile Lublin powyrabia się z wycieczkami do schronisk.
Nie będę mieć problemu w schronisku. Chyba żeby coś się zmieniło od ubiegłego roku ...
Ewa

Posted

Andegawenka odpisała, że może zaoferować albo 10 zł co miesiąc, albo jednorazowo więcej. Myślę, że w sytuacji Henia wpłaty regularne są ważniejsze, i tak też odpisałam.
Więc Szarotko dopisz do deklaracji kolejną litościwą kochaną Cioteczkę!!!

No i co z Henrykiem, czy E-S ma go wyciągać?
Na pierwszy miesiąc jest opłacone, na kolejne jest dopiero 60 zł..

Posted

[quote name='E-S']Zabrać Heńka w czwartek ?
Poznam go?
Od środy wieczorem nie będę mieć dostępu do internetu, więc będę musiała radzić sobie sama. Prawdopodobnie także w czwartek będę wiozła do Funi Manię i Mańka z Nowodworu o ile Lublin powyrabia się z wycieczkami do schronisk.
Nie będę mieć problemu w schronisku. Chyba żeby coś się zmieniło od ubiegłego roku ...
Ewa[/QUOTE]

O swietnie, ze go mozesz wziac. Popatrz na zdjecia, on ma podobno fatalne zmiany na skorze, to pewnie po tym mozna go poznac, no i takie chuda lapki, ktore stale zmienia z tego co widze i wyglada, ze jest maly i stale samotny.
Wielkie dzieki, ze mozesz to zrobic.

Posted

Czy mozesz poprosic Andegawenke, zeby przyszla na watek, bo inaczej bede miala problem, zeby ja znalezc.
[B]Nie mam chetnego do uzyczenia konta. [/B]
Ja bede, ze tak powiem zajmowac sie zachecaniem do wplacania, ale musze miec konto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Szarotko, tylko pamiętaj, że trzeba też pieniądze na weta :(
Więc na I miesiąc mamy zapłatę za hotelik + 70 zł, bo ja dokładam swoje 10 zł comiesięcznie (dopisz :) ), a na kolejne miesiące jak na razie też tylko 70 zł.
Andegawenką się nie martw, ja jej napisałam, że jak już wyciągniemy Henia to będzie konto - każdy rozumie, że nie ma co na razie podawać konta, skoro Henio w schronie - na razie po to zbieramy deklaracje.
Przykre jest to, że ja wysłałam około 20 wiadomości żebranych a odpowiedziało zaledwie 3 osoby :(
Niemniej jednak jeszcze raz im wszystkim serdeczne dzięki!!!

Posted

Szaroteńko, pewnie, że pytają, ale przecież wystarczy zaznaczyć, że piesek jest na razie w schronie, a nie wyjdzie z niego dopóki nie będzie deklaracji i że dośle się numer konta później. NIestety, prawda jest taka, że dopóki nie będzie choć 200 zł deklaracji to nie ma co go wyciągać, nawet jeśli jest opłacony I miesiąc. Bo potem będzie walka co miesiąc z tym z czego opłacić hotelik - i my się będziemy stresować i funia.
A jeśli chodzi o konto to przecież funia ma na pewno jako hotelik, prawda?

Posted

Owszem ,mam konto hotelikowe ale ja proszę o to aby jedna osoba przelała całą kwotę co miesięc..
Tak będzie mi łatwiej prowadzić finanse jasno i czytelnie .

Posted

[SIZE=4][B]Henio musi isc jako pierwsze do weta bo ma jakies zmiany skorne i kto wie jeszcze co:(:(
Potrzebujemy deklaracji stalych i jednorazowaych.

Brakuje ok. 200 zl stalych i ok. 400 jednorazowych.
[COLOR=Red]Heeeeeeeeeeeelp [/COLOR]
[/B][/SIZE]

Posted

I ja się melduję...
Biedny Henio... Ja deklaruję 40 zł miesięcznie (deklaracja stała).
A na koniec miesiąca może uda mi się coś jeszcze jednorazowo dorzucić.
A w przyszłości deklaruję pomoc w ogłoszeniach dla Henia :)