natalar Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Krawat fajny bo leciutki i luźny bez gumki :D Henio jest przytulakiem chociaż myśleliśmy,ze nie bedzie z racji wieku i historii. A jednak :) 3 Quote
elficzkowa Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Nie mogę się przyzwyczaić, że Henio w dziale ,,Już w nowym domu ''. Jak zaglądam na watki ogólne i nie widzę Henryka, to w lekką panikę wpadam. 3 Quote
natalar Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Wczoraj rodzice szli pieszo na ogródek bo musimy dogrzewać ściany z racji tego,ze dlugo staly nieogrzewane. Po drodze złapał ich deszcz i Heniutek po wytarciu grzał dupke jako kocowa rolada przy piecu. Takze przedstawiam Wam Henia w wersji krokiet. Jak weszłam to z lekka się wystraszył moim gwałtownym wtargnięciem ale potem powrócił do drzemki :P Myśmy mogli mu tylko pozazdrościć... 3 Quote
natalar Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 W druga strone juz odwiozlam hrabiego samochodem żeby dupka nie zmokła ponownie:D 2 Quote
Ingrid44 Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Nie ma to jak pod cieplym kocykiem zime przeczekac :) 1 Quote
andegawenka Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Zgrabnie wygląda w tym paltku :) 1 Quote
natalar Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Dziwne, ale Heniek lubi sweterek. Myślałam,że będzie mało zadowolony ale czuje sie w nim całkiem dobrze no i jest mu cieplej :) 2 Quote
Szarotka Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Henio wie co dla niego dobre :) 1 Quote
Szarotka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Witaj Heniu :) Postanowilam pobuszowac na watku i to od samego poczatku :) Znalazlam takie perelki bedzie z nich pozytek wielki :) Pisalismy jej razem z Ubocze, tzn. chyba jeden jest Adasia a reszta moja. Takie Ody do Henia :) Patrzcie dziewczyny na Henia Henio w amanta sie zmienia Henio caly rozkwita Henio przystojniak i kwita I nie ma takiej panienki ktorej Heniowe wdzieki Nie daly by sie we znaki bo Henio ma urok taki i stad jest owa powiastka: Na psa urok i basta Henio w goreaz na chmure z chmurki skocz na dachnie patrz w dol bo strach :):) Doszlam do strony 20 i chcialam te wierszyki tu wstawic, ale niestety czesc mi sie wymazala ... jutro przelece raz jeszcze i je tutaj umiesze :) 2 Quote
Ingrid44 Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Pamietam te wierszyki. Bylo ich nawet sporo I wszystkie super :) :) :) 1 Quote
Szarotka Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 O 12/1/2016 o 23:27, Szarotka napisał: Witaj Heniu :) Postanowilam pobuszowac na watku i to od samego poczatku :) Znalazlam takie perelki bedzie z nich pozytek wielki :) Pisalismy jej razem z Ubocze, tzn. chyba jeden jest Adasia a reszta moja. Takie Ody do Henia :) Patrzcie dziewczyny na Henia Henio w amanta sie zmienia Henio caly rozkwita Henio przystojniak i kwita I nie ma takiej panienki ktorej Heniowe wdzieki Nie daly by sie we znaki bo Henio ma urok taki i stad jest owa powiastka: Na psa urok i basta Henio w goreaz na chmure z chmurki skocz na dachnie patrz w dol bo strach :):) Doszlam do strony 20 i chcialam te wierszyki tu wstawic, ale niestety czesc mi sie wymazala ... jutro przelece raz jeszcze i je tutaj umiesze :) Tym razem dotarlam do strony 30 - troche bylo mi mikro bo na tych stronach sa wypowiedzi Zuzi .., ktora niestety odeszla od nas w listopadzie 2011... Dalszy ciag Od do Henia :) Henio dalej zbiera stale deklaracje :(:( Wspomoz Henia bo sytacja sie nie zmienia:(:( Henio prosi ciotki ladnie i usmiecha sie ukladnie Był Henryk Pobożny, Był Henryk Brodaty... Wspomóż Henia psiaka! (Możesz też na raty...) Musze zaczac dbac o Henia bo nie bedzie dla Henia jedzenia I co tam slychac u Henia czy Henio sie troche zmienia czy staje sie wesleszy, i do Frodo bardziej smielszy Henio pokaz mordeczke ucaluj od nas Lileczke pozdrow od nas Fabiana Zamelduj sie jutro z rana Czekamy na dobre wiesci jak z jakiejs super powiesci :):) Henio w gore az na chmure z chmurki skocz na dach nie patrz w dol bo strach :):) Słodki Henio z Zamościa Czuł wredne bóle w kościach... Łapka go bolała, Ale wyzdrowiała... Zostanie Panem na włościach...:lol: Henio jest to piesek maly ktory bardzo jest niesmialy Lubi patrzec na kobitki lecz nie lubi zadnej bitki Mozna go za uchem drapac i wcale nie bedzie japac :):) A spotkanie z Heniem - dobre doświadczenie... Z tej kochanej gęby Nie szczerzą się zęby...:lol::lol::lol: Witaj Heniutek w pierwszym dniu wiosny:):) i ty Heniutku badz dzis radosny 2 Quote
natalar Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Henio na niedzielnie :) oczywiście pilnuje obiadu w kuchni 2 Quote
Recommended Posts