Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sytuacja z wczoraj.

Tata jadł w pokoju wędzonego łososia a mama w kuchni robiła obiad. Ja Heniowi przywiozlam gotowane mięsko z rosołu i dawałam po kawałeczku. Jak się już skończyło,bo nie bylo tego dużo, poleciał do taty i wpatrywał się w talerz, oblizując sie przy tym także oczywiście musieli zjeść razem. Jak usłyszał "nie ma" to z gracją potuptal do kuchni i ułożył koło lodówki żeby mu nic koło nosa nie przeszło. A robi typowe oczy ze Shreka jak poczuje coś dobrego. Sama ganie mame,że mu sie już przytyło i trza ta wage utrzymać, bo dobrze wygląda już, ale potem zawsze mu coś poza normalnym karmieniem dam :P mamy słabą silną wole ewidentnie. 

• Upvote 1
Posted

Dziś dotarło długo szukane ubranko na niestabdardowe wymiary Heniutka. 

Dodam lepsze zdjęcie z dworu,bo dziś już był zbyt rozruszany do wyjścia i sie rozmazywał :P

Zima nam nie straszna !

received_1308372835860581.jpeg

• Upvote 4
Posted

Właśnie odwiedziliśmy rodziców i Henio ululany sobie podsypiał, więc spytałam co go tak zmogło....Okazało się,że korzystał ze słoneczka i wybiegał sie dużo na ogródku do prawie upadłego :D 

• Upvote 3