natalar Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Dołączyła do nas Blacky z domu tymczasowego Pani Kasi. Suczka jest cudowna, żywiołowa i kocha wszystkich:) Jest bardzo żywiołowa. Pokonuje dziennie chyba kilometry w biegu:P nawet na rękach da się nosić i prawie usnęła mojemu bratu na rękach:) 3 Quote
elficzkowa Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 No Henryk, jak Cię zobaczyłam w tych okularach to się nie dziwię, że koleżanka taka chętna do odwiedzin ! Zakochała się na zabój w Henryku Wspaniali z Was ludzie, psy są kochane i noszone na rękach. 2 Quote
natalar Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Henio za koleżanką nawet zaszczekał jak się oddaliła także coś w tym musi być :) Quote
elficzkowa Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Czy Henio będzie się kąpał w tym wielkim basenie ? Quote
natalar Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Oj nie sądzę:P to raczej mało wodny typ... W górach stoi dużo mniejszy i niższy basen , ale Henio się nie garnie żeby do niego wejść:) 1 Quote
Ingrid44 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Heniutek rozciagniety na zielonej trawce. Piekny widok :) :) :) 1 Quote
natalar Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Dotarły! Dziękujemy bardzo w imieniu Henia!!!!:) 1 Quote
andegawenka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Piękna fotka, ale radości w oczach nie zobaczyłam. 2 Quote
Ingrid44 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 To prawda andegawenka . Henius miał bardzo smutne oczki. Ale teraz jest juz WIELKA RADOŚĆ. 3 Quote
natalar Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Poczęstowałam rodziców tortillą z kurczakiem, Heniowi oczywiście kurak zasmakował:P Także szczęście to też kurczak i pluszowy miś do gryzienia:) 1 Quote
andegawenka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Nachalny nie jest. Tak sobie tylko leży przy talerzyku z nadziewanym naleśnikiem :))))) 1 Quote
natalar Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 I tak sobie sugestywnie wącha oczywiście w celu kontroli czy dobre dla pańci :D dzielone smakuje lepiej! jak pańci się skończyło, przeszedł do pana:D Quote
Ingrid44 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 2 minuty temu, natalar napisał: I tak sobie sugestywnie wącha oczywiście w celu kontroli czy dobre dla pańci :D dzielone smakuje lepiej! jak pańci się skończyło, przeszedł do pana:D Ale macie wesoło z Heniutkiem. :) :) :) 1 Quote
andegawenka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Takie sępidło, jak każdy zadomowiony psiak 1 Quote
natalar Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Jak zjadł to poszedł do sypialni sam sobie wyciągnął pluszowego włochatego misia i radośnie przybiegł z nim do pokoju dzierżąc ofiarę w paszczy. Jest to jednak zabawka chrześnicy męża także dostał w zastępstwie polarnego misia coca coli:P 1 Quote
natalar Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Na szczęście sępidełko jest tylko na mięsko. Nasz poprzedni psiak miał hopla na punkcie słodyczy, których nie mógł jeść np. czekolady. Obowiązkowe były wyjścia do zoologicznego po czekoladki i ciastka, bo domagał się ich po spcerze za to, że łąskawie pozwolił się na niego wyprowadzić:P Henio bardzo lubi wszelkiego rodzaju mięska i kiełbaski ze wskazaniem na kurczaka i oplerki (grube parówki - ambrozja wręcz). Quote
andegawenka Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Opiekunka z hotelu pisała ze samego suchego nie chce jeść wiec kupowałyśmy też puszki jako mazidełko do suchego. :) 1 Quote
natalar Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Teraz ma suche mieszane z mięskiem i puszki juz nie podchodzą:P suchą kame ma drobną i bogatą w skłaniki takze zawsze nawet jakby nie chciał to sie z mięsem przemyci :) moze tez ze wzgledu na zębiska woli miękkie ale puszki mu już nie smakują. Dałam mu ostatnio na próbe troche,bo kupowałam w promocji dla jednej fundacji i nie podeszlo Henrykowi :P 1 Quote
andegawenka Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Moje też na początku jadły suchą karmę bo tylko taką karmią w hodowlach. Teraz okropnie grymaszą :) 1 Quote
Recommended Posts