Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj odbyła się pierwsza kąpiel z szamponem :) Henio po niej wyglądał jak chodząca reklama szamponu na zwiększanie objętości,bo sie z lekka napuszył:) Sierść wygląda dużo lepiej i jest mniej łupieżu. 

Nie jest to czynność Heńka ulubiona jak czesanie,ale może z czasem ją polubi. Był bardzo grzeczny ale z lekka zesztywniały. Mam wrażenie,ze nawwt jakbyśmy go nożem cieli to on by bawet nie pisknął. Jest bardzo poddany. Jesli tak to mozna nazwac..

Dzisiaj drugie wyczesywanie na ogródku z możliwością luznego biegania :)

• Upvote 2
Posted

Henio jest koneserem widoków z okna. Jak jest sam w domu to ''smaruje'' szyby nosem:) Dzisiaj przywitał mnie jakby mnie z dwa dni nie widział:)
Podeślę filmik z momentu jak mama wróciła ze sklepu:)

Posted

Ale Heniuś ma fajną Rodzinę. Dziś to i ja się wzruszyłam. Tyle radości jest w tym przywitaniu i czułości też dużo. Heniu szczęśliwy!!! Na to czekaliśmy tak długo i nasze marzenia się w końcu spełniły. Myślę, że nawet rzeczywistość przerosła te nasze marzenia. Domku Heniusia BARDZO dziękujemy. Widać, ze Heniu jest u Was szczęśliwy. Macie tyle ciepła w sobie, że wcale mu się nie dziwię. 

• Upvote 2
Posted

Henio zadomowił sie juz na calego :) Dzisiaj znowu bylo czesanie i Henio odwracał sie na plecy zeby czesac mu brzuch :P mało efektywna metoda ale najwyrazniej przyjemna :)

Zachowuje sie jak maskotka i non stop chce byc glaskany. Dzis zasnakowal w gotowanej watrobce.

• Upvote 1
Posted

Na zawsze i w sumie Henio powoli zachowuje sie jakby był u nas od zawsze :) zamieniamy sie w istoty jednorękie,bo czy jemy, czy piszemy na laptopie to jedna ręka musi głaskac Heniowatego :)

• Upvote 1
Posted

Henio od dzis oprocz szelek wieczorowa pora przyodziewa swiecaca obroze ledowa w kolorze zielonym takze dolaczyl do akcji "Jestem widoczny" :)

• Upvote 1
Posted

Wspaniale się patrzy na szczęśliwego Heniusia,mogę to robić bez końca.....myślę,że czasem warto jest czekać na ten jedyny,najlepszy domek.....Andegawenko,naśladuję Ciebie,nie mogę się powstrzymać....

• Upvote 2