Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie, by umilić oczekiwanie na efekt wizyty poadopcyjnej, chciałabym zaprosić na bazarek :

[color=#FF0000][b][url=http://www.dogomania.pl/threads/216102-Psio-kocie-akcesoria-do-25.10.2011-r.-do-godz.-23-00-ZAPRASZAMY!!!?p=17807731#post17807731]PSIO-KOCIE akcesoria na sterylizację i leczenie bezdomnych kotek - do 25.10.2011 ZAPRASZAMY!!![/url][/b][/color]

Posted

[quote name='funia']Mam przeczucie,ze tak jest ....Luna jedzie z nami .Zobaczymy co z tego wyniknie ....Chociaż ja to widze czarno ( pozostawienie Luny )[/QUOTE]

Funiu, na czarno to Henio;)

Bedzie im cieplej razem...................

Posted

Ja mam nadzieje, ze i Luna sie zalapie i wtedy Henio bedzie mial towarzystwo :):):multi::multi::multi::loveu::loveu:

Zaklinamy :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

Zbyt dobrze znam Lunę i jej reakcję na obcych ....Nie wierze w nic już z jej strony .Jedynie iskierka nadziei tli się ,ze Heniek pociągnie temat ..:roll:

Posted

[quote name='Szarotka']Ja mam nadzieje, ze i Luna sie zalapie i wtedy Henio bedzie mial towarzystwo :):):multi::multi::multi::loveu::loveu:

Zaklinamy :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/QUOTE]

Zaklinamy .........

Posted

[quote name='funia']Zbyt dobrze znam Lunę i jej reakcję na obcych ....Nie wierze w nic już z jej strony .Jedynie iskierka nadziei tli się ,ze Heniek pociągnie temat ..:roll:[/QUOTE]

a może będzie dobrze??
może wszystko ułoży się inaczej, niż myślisz ?? :)

Posted

[quote name='Becia Lublin']ale biuro nie jest otwarte 24 h na dobę :) podtrzymuję propozycję, hehe[/QUOTE]

Dzieki, mam klucze ....:lol: to biuro urzadzałam od podstaw, nawet szefy liczą się i zachowują się z respektem, nawet do gościnnie przebywających w nim psów....;)