Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Czy sa jakies wiadomosci z nowego domku Henia ?[/QUOTE]
Dzwoniłam wczoraj i opisałam relacje ,dzis nie zadzwonię.Nie chcę być natrętna .Wyślę jutro smsa.

Posted

[quote name='funia']Dzwoniłam wczoraj i opisałam relacje ,dzis nie zadzwonię.Nie chcę być natrętna .Wyślę jutro smsa.[/QUOTE]

...i dlatego koniecznie Pani musi wejść na watek by udostępniać nam informację i foty...Przez taki brak informacji zaczyna nam pracować wyobraźnia i to w stronę raczej tą "mniej pozytywną"...

Posted

niestety mam inne zdanie .Ja jej na wątek nie zaproszę ,cofnij się wcześniej ....Na pewno nie było by jej miło ....
Dajmy już spokój .POjadę zabaczę.Uważam ,.ze info co drugi dzień będzie wystarczająca,
Nie kazdy z adoptujacych wchodzi na dogo i wkleja zdjęcia

Posted

[quote name='funia']Dostałam własnie smsa od Pani ,
Wszystko jest w porzadku .Henio chodzi za nią jak przysłowiowy pies ...Jest jej cieniem.Apetyt ma.[/QUOTE]
Przepraszam, że tu, ale masz zawaloną skrzyneczkę. [B]kora78[/B] potrzebuje adresu do wysyłki w związku z tym: :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214557-Zako%C5%84czony-Ksi%C4%85%C5%BCki-za-grosze-wszystko-KT-na-Fuksa-do-21.09.-godz.-20/page5[/url]

a przy okazji Henio mi się zapisze :)

Posted

Dobrze ze mamy chociaz troszke wiesci o Heniu . Jak widac na watku ,wszyscy sie martwimy o niego. Tak jak pisalalm wczesniej mam cicha nadzieje ze Henio podbije serce Pani i zostanie zaproszony na salony (przynajmniej od czasu do czasu).

Posted

[quote name='mmd']Przepraszam, że tu, ale masz zawaloną skrzyneczkę. [B]kora78[/B] potrzebuje adresu do wysyłki w związku z tym: :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214557-Zako%C5%84czony-Ksi%C4%85%C5%BCki-za-grosze-wszystko-KT-na-Fuksa-do-21.09.-godz.-20/page5[/url]

a przy okazji Henio mi się zapisze :)[/QUOTE]

U nas jest Kora78, widzą ją na białej boksi, ale tu?

Posted

Ja bym jednak nie chciala, zeby Henio spal w oborze i mial w ds. gorsze warunki niz mial w dt. Przeciez to nie o to chodzi. Henio to nie O.N, podhalan czy kaukaz. Henio to maly delikatny piesek z krotkim futerkiem. Mam nadzieje, ze Funia bedzie mogla pojechac na wizyte z Handzia za jakies 10 dni. Ja oczywiscie sie tez ze swojej deklaracji nie wycofuje. Wiem, ze jest pelno psow w schroniskach, ale nie po to sie je wyciaga, zeby mialy podobne warunki w ds. do warunkow schroniskowych.

Nie bylo mnie w Krakowie, pojechalam do Tarnowa do kolezanki. Skrzynka wyczyszczona.

Posted

To zalezy od budy i warunkow. I wogole jak go ludzie traktuja. Moze sie uda ich przekonac, ze Henio to nie pies strozujacy i bedzie dobrze, w koncu to kazdy jest reformowalny.

Posted

[quote name='funia']Czyli co ,mam go zabrać pomimo ze wiedziałyśmy ze trafi do budy ?Ustalmy to bo kurcze chcę wiedzieć co mam robic .[/QUOTE]
...pewnie myslałysmy że takiego pieska nie da do budy...no miała jechac jeszcze sunia. Razem cieplej w budzie....
Nie masz Funiu jakiegoś futrzaka dla Pani....

Posted

[quote name='andegawenka']...pewnie myslałysmy że takiego pieska nie da do budy...no miała jechac jeszcze sunia. Razem cieplej w budzie....
Nie masz Funiu jakiegoś futrzaka dla Pani....[/QUOTE]

No wlasnie sam Henio w budzie w mrozy ??

Posted

Dla Heniusia wpłynęło [B]166,50 zł[/B] od Reno 2001 - rozliczenie wpłat za wieniec dla Zuzki (*)

[URL="http://www.google.pl/imgres?q=obrazki+animowane+kwiatow&hl=pl&client=firefox-a&hs=6Hr&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=666&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=GBMMNIpN9y9oRM:&imgrefurl=http://www.haszkod.pl/muzyka,va_piosenki_imieninowe_sto_lat_2000_pl,ygoow,28808.html&docid=HM7DKhpr-Xo99M&w=300&h=346&ei=tWKLTsjxIY2N4gTRgtTOAw&zoom=1&iact=hc&vpx=564&vpy=327&dur=6323&hovh=241&hovw=209&tx=1&ty=4&page=1&tbnh=139&tbnw=121&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:16,s:0"][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTY0iVCYfLsL7QJbPY1pFaAsGdw896QKawLhSfu-HYdzNKEMQw-OQ[/IMG][/URL]

[B]Cioteczki wielkie dzięki, Henio na koncie ma 326,50 zł [/B]

Posted

Heniowi kibicuję od niedawna. Od bardzo niedawna.
Nie wiem czy mogę wypowiedziec swoje zdanie...
ale wypowiem:)

Na pewno w DS nie może mieć gorzej niż w DT, bo po co nasza praca cała?
Samej budy bym nie przekreślała, bo czasami psiaki są naprawdę szczęśliwe w cieplutkiej budzie koło człowieka który kocha, głaszcze, da jeść. Nie ograniczone łańcuchem, dziurawą budą itd.
I wybiegane.
Nie zawsze te nasze blokowce są szczęśliwe wychodząc na 7 minutowy spacerek.

Wszystko zależy od warunków i ludzi u których jest.
Ja myślę, że Funia jest tak zżyta z Heniem, że sama oceni czy to dom Heniowy czy nie.
Jak nie to zabierać chłopaka i tyle.