funia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Ingrid44']Czy sa jakies wiadomosci z nowego domku Henia ?[/QUOTE] Dzwoniłam wczoraj i opisałam relacje ,dzis nie zadzwonię.Nie chcę być natrętna .Wyślę jutro smsa. Quote
andegawenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='funia']Dzwoniłam wczoraj i opisałam relacje ,dzis nie zadzwonię.Nie chcę być natrętna .Wyślę jutro smsa.[/QUOTE] ...i dlatego koniecznie Pani musi wejść na watek by udostępniać nam informację i foty...Przez taki brak informacji zaczyna nam pracować wyobraźnia i to w stronę raczej tą "mniej pozytywną"... Quote
funia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 niestety mam inne zdanie .Ja jej na wątek nie zaproszę ,cofnij się wcześniej ....Na pewno nie było by jej miło .... Dajmy już spokój .POjadę zabaczę.Uważam ,.ze info co drugi dzień będzie wystarczająca, Nie kazdy z adoptujacych wchodzi na dogo i wkleja zdjęcia Quote
funia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dostałam własnie smsa od Pani , Wszystko jest w porzadku .Henio chodzi za nią jak przysłowiowy pies ...Jest jej cieniem.Apetyt ma. Quote
grzenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dobrze, że Pani jest w kontakcie.To póki co jest najważniejsze... Quote
mmd Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='funia']Dostałam własnie smsa od Pani , Wszystko jest w porzadku .Henio chodzi za nią jak przysłowiowy pies ...Jest jej cieniem.Apetyt ma.[/QUOTE] Przepraszam, że tu, ale masz zawaloną skrzyneczkę. [B]kora78[/B] potrzebuje adresu do wysyłki w związku z tym: :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/214557-Zako%C5%84czony-Ksi%C4%85%C5%BCki-za-grosze-wszystko-KT-na-Fuksa-do-21.09.-godz.-20/page5[/url] a przy okazji Henio mi się zapisze :) Quote
Ingrid44 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dobrze ze mamy chociaz troszke wiesci o Heniu . Jak widac na watku ,wszyscy sie martwimy o niego. Tak jak pisalalm wczesniej mam cicha nadzieje ze Henio podbije serce Pani i zostanie zaproszony na salony (przynajmniej od czasu do czasu). Quote
andegawenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='mmd']Przepraszam, że tu, ale masz zawaloną skrzyneczkę. [B]kora78[/B] potrzebuje adresu do wysyłki w związku z tym: :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/214557-Zako%C5%84czony-Ksi%C4%85%C5%BCki-za-grosze-wszystko-KT-na-Fuksa-do-21.09.-godz.-20/page5[/url] a przy okazji Henio mi się zapisze :)[/QUOTE] U nas jest Kora78, widzą ją na białej boksi, ale tu? Quote
funia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 To do mnie było .Z tym wpisem andegawenko . Quote
andegawenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='funia']To do mnie było .Z tym wpisem andegawenko .[/QUOTE] aaaa ,przepraszam:oops: Quote
funia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Nie ma za co .Zawsze Heniek na górze będzie;) Quote
Szarotka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Ja bym jednak nie chciala, zeby Henio spal w oborze i mial w ds. gorsze warunki niz mial w dt. Przeciez to nie o to chodzi. Henio to nie O.N, podhalan czy kaukaz. Henio to maly delikatny piesek z krotkim futerkiem. Mam nadzieje, ze Funia bedzie mogla pojechac na wizyte z Handzia za jakies 10 dni. Ja oczywiscie sie tez ze swojej deklaracji nie wycofuje. Wiem, ze jest pelno psow w schroniskach, ale nie po to sie je wyciaga, zeby mialy podobne warunki w ds. do warunkow schroniskowych. Nie bylo mnie w Krakowie, pojechalam do Tarnowa do kolezanki. Skrzynka wyczyszczona. Quote
funia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Czyli co ,mam go zabrać pomimo ze wiedziałyśmy ze trafi do budy ?Ustalmy to bo kurcze chcę wiedzieć co mam robic . Quote
Szarotka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 To zalezy od budy i warunkow. I wogole jak go ludzie traktuja. Moze sie uda ich przekonac, ze Henio to nie pies strozujacy i bedzie dobrze, w koncu to kazdy jest reformowalny. Quote
andegawenka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='funia']Czyli co ,mam go zabrać pomimo ze wiedziałyśmy ze trafi do budy ?Ustalmy to bo kurcze chcę wiedzieć co mam robic .[/QUOTE] ...pewnie myslałysmy że takiego pieska nie da do budy...no miała jechac jeszcze sunia. Razem cieplej w budzie.... Nie masz Funiu jakiegoś futrzaka dla Pani.... Quote
Szarotka Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='andegawenka']...pewnie myslałysmy że takiego pieska nie da do budy...no miała jechac jeszcze sunia. Razem cieplej w budzie.... Nie masz Funiu jakiegoś futrzaka dla Pani....[/QUOTE] No wlasnie sam Henio w budzie w mrozy ?? Quote
Ingrid44 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 On sie na mrozy nie nadaje z takim marnym futerkiem. Po wizycie zobaczymy i zadecydujemy . Quote
Olena84 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Prosze o numer konta Henia, mam do przelania 40zl od Kamy, ktora znalazla dom. Quote
handzia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Olena84']Prosze o numer konta Henia, mam do przelania 40zl od Kamy, ktora znalazla dom.[/QUOTE] Już wysłałam :) Quote
handzia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dla Heniusia wpłynęło [B]166,50 zł[/B] od Reno 2001 - rozliczenie wpłat za wieniec dla Zuzki (*) [URL="http://www.google.pl/imgres?q=obrazki+animowane+kwiatow&hl=pl&client=firefox-a&hs=6Hr&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=666&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=GBMMNIpN9y9oRM:&imgrefurl=http://www.haszkod.pl/muzyka,va_piosenki_imieninowe_sto_lat_2000_pl,ygoow,28808.html&docid=HM7DKhpr-Xo99M&w=300&h=346&ei=tWKLTsjxIY2N4gTRgtTOAw&zoom=1&iact=hc&vpx=564&vpy=327&dur=6323&hovh=241&hovw=209&tx=1&ty=4&page=1&tbnh=139&tbnw=121&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:16,s:0"][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTY0iVCYfLsL7QJbPY1pFaAsGdw896QKawLhSfu-HYdzNKEMQw-OQ[/IMG][/URL] [B]Cioteczki wielkie dzięki, Henio na koncie ma 326,50 zł [/B] Quote
Akrum Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 a ja spokojnie poczekam na wynik niezapowiedzianej wizyty poadopcyjnej. Quote
sybil Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Akrum']a ja spokojnie poczekam na wynik niezapowiedzianej wizyty poadopcyjnej.[/QUOTE] Dokładnie tak! Quote
ocelot Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Heniowi kibicuję od niedawna. Od bardzo niedawna. Nie wiem czy mogę wypowiedziec swoje zdanie... ale wypowiem:) Na pewno w DS nie może mieć gorzej niż w DT, bo po co nasza praca cała? Samej budy bym nie przekreślała, bo czasami psiaki są naprawdę szczęśliwe w cieplutkiej budzie koło człowieka który kocha, głaszcze, da jeść. Nie ograniczone łańcuchem, dziurawą budą itd. I wybiegane. Nie zawsze te nasze blokowce są szczęśliwe wychodząc na 7 minutowy spacerek. Wszystko zależy od warunków i ludzi u których jest. Ja myślę, że Funia jest tak zżyta z Heniem, że sama oceni czy to dom Heniowy czy nie. Jak nie to zabierać chłopaka i tyle. Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Madrze prawisz i ja się zastanawiam czy my nie zaczełysmy matkować Heniusiowi a jesli tak, to wtedy każdy domek bedzie nieodpowiedni... Quote
funia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 dostałąm smsa ,( wysłałam zapytanie)Henio podobno biega i jest zadowolony . Quote
Recommended Posts