funia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [B]Hotelik za wrzesień opłacony jest .[/B] Były wątpliwości Zuzi bo Henio miał isc do domu ,stąd jej pytanie czy przelewac za cały miesiąc .Jak pokazało zycie Henio nadal siedzi . Zuzia zamawiała również karmę i tu już minął termin zakupu bo jak zwykle przespałam . WIęc trzeba już szybko zamawiać ,albo niech zostanie na mojej .Zadecydujcie . Zamawiana była [B]Arion Lamb&Rice .[/B]. U mnie dostawałby[B] Arion Kurczak z ryżem ,[/B].I wtedy opłata za hotelowanie byłaby 300 zł już z karma . Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Trzeba poczekać na Szarotkę... Funiu, może Zuzka nam podeśle jakiś fajny domek dla Henia:roll: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ha, no to teraz trzeba albo 60 zł dopłacić albo kupić tą karmę :) a czy są jeszcze osoby, które nie zapłaciły za wrzesień? bo rozumiem, że to do września trzeba by dopłacić? Czy jak? Na ile ta karma mu starcza? Miesiąc? Może już lepiej nie bawić się w to oddzielne zamawianie karmy, tylko płacić 300 zł Funi i mieć spokój? Bo zawsze a to się pomylili, a to coś tam, a tak byłby porządek, zawsze by się zapłaciło i spokój. Pomyślcie :) Quote
funia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 nie mam już głowy doszukiwać się ...Niech zostanie jak jest .Wejscie na ten wątek powoduje ,ze łzy same płyną i nie chce wracać do wpisów Zuzi bo mi trudno .... Po prostu na Pazdziernik niech bedzie czysta karta ....Czyli 300 zł z moja karmą. Quote
funia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Moze andegawenko ....Moze ....Chciałabym .... Ona otacza z góry już swoje psiaki z domu bo dwa są w drodze do hoteliku ( wystraszona i zdezorientowana Kamusia ) Joni jest na dt i Oczka w drodze doinnego hoteliku .Boze ,zeby miały tam serce i dobrą opiekę.ZUzia bedzie tam w niebie spokojna . Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='funia']nie mam już głowy doszukiwać się ...Niech zostanie jak jest .Wejscie na ten wątek powoduje ,ze łzy same płyną i nie chce wracać do wpisów Zuzi bo mi trudno .... Po prostu na Pazdziernik niech bedzie czysta karta ....Czyli 300 zł z moja karmą.[/QUOTE] Tobie jest trudniej, bo miałaś z nią kontakt....ale chyba wszystkie mamy oczy pełne łez.... Jesli nie znajdze się jakaś zaległość do zapłacenia to ja mogę jedną składkę z góry dopłacić Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Zaraz bede watek uzupelniac. Musze wrocic do tych stron gdzie jeszcze Zuzia byla. Zobaczymy ile zostalo na koncie. Najgorsze to czy bedziemy to w stanie odzyskac, nie mowiac o moich 300 zl. co mialo isc na moje wrzesniowe deklaracje na rozne psy i koty :(:( Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Szarotko ja się dokopałam że Zuzka wpłaciła 5 IX dla Funi 240 zł to może nie bedzie taka duża strata z naszych wpłat bo Twoje 300 zł to być może nie odzyskasz... Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 No wiec po moich obliczeniach na koncie Henia jest 147.20 zl., ale jezeli ich nie odzyskamy to sa to pieniadze teoretyczne .........Szkoda mi moich 300 zl. bo byly dla pieskow i bede musiala stopniowo je psom oddac, bo akutrat musze remontowac piwnice mojej Mamy po zeszlorocznej powodzi, wiec mam wydatki i nie jestem narazie w stanie wplacic nastepnych 300 zl. na wrzesniowe deklaracje........ Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zobaczymy jaki kontakt nawiązały dziewczyny z córką Zuzki, może cos się wyjaśni bo nie tylko nam prowadziła...Szkoda że u nas się nie mówi na w razie co. Temat tabu... Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='Kvik']jest podobny/z pyszczka/ do psiaka mojej ciotki,który za TM wiem,że ona szuka podobnego,jak zdobęde komplet info to jej przekaże i kto wie...ona ma jeszcze jednego psa i kota,który rządzi. Mieszka w domku z ogródkiem.[/QUOTE] Henio to Aniol w psiej skorze. Grzeczny i kochany. Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Z tego co zrozumialam to Handzia bedzie skarbniczka ??? Quote
pawel1w25 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Aż dziwne , że nikt się nim na poważnie nim nie zainteresował. Może dlatego , że czarny . . . Sami mamy m. in. całą czarną suczkę Kawę i uważam , że to najpiękniejszy kolor futerka na świecie . . . Na pewno znajdzie swój kochający i ciepły dom . Wierzę w to głęboko . Quote
funia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Szarotka']Z tego co zrozumialam to Handzia bedzie skarbniczka ???[/QUOTE] Tak Szarotko ,Wczoraj Handzia wysłała pw do wszystkich deklarujących Quote
funia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='andegawenka']Zobaczymy jaki kontakt nawiązały dziewczyny z córką Zuzki, może cos się wyjaśni bo nie tylko nam prowadziła...Szkoda że u nas się nie mówi na w razie co. Temat tabu...[/QUOT Właśnie nie jest to takie proste bo moze w banku bez testamentu nie wypłacą dzieciom czy ogólnie rodzinie ani grosza bo np. zmarły w ostatniej woli mógł to zastrzec i chieć np. przekazać pieniądze z konta cioci z Gdańska itp. WIęc podejrzewam ,ze nie bedzie to takie łątwe . Ciekawi mnie w jakich stosunkach była Zuzia z dziecmi ,czy nie utrudniały jej z powodu zwierzat bo nie jest to niestety rzadka sytuacja . Zuzia ma dwoje dzieci ? Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='funia']Tak Szarotko ,Wczoraj Handzia wysłała pw do wszystkich deklarujących[/QUOTE] Ja jeszcze nr. konta nie dostalam. Wplace cos na Henia, bo w koncu jest moim ulubiencem. Witamy nowego wielbiciela Henia :):) pawla1w25:):) Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 No tak jak chodzi o pieniadze z konta Zuzi moze byc kiepsko, chyba, ze Corka miala karte do konta lub konto bylo wspolne. Moze powinnam sobie zalozyc konto w Polsce. Jestem ciekawa jak sie to robi. Quote
funia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Powiem jej o tym Szarotko i na pewno Ci wyśle ., Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Szarotka']No tak jak chodzi o pieniadze z konta Zuzi moze byc kiepsko, chyba, ze Corka miala karte do konta lub konto bylo wspolne. Moze powinnam sobie zalozyc konto w Polsce. Jestem ciekawa jak sie to robi.[/QUOTE] Ja miałam konto wspólne z mamą i nie było problemu z wypłatą. Zresztą panie w banku mi tak doradziły że gdyby w razie co to nie będę miała problemu z wypłatą i nie miałam. No w łasnie o tym wczoraj myślałam, czemu nie założysz u nas, bo tak jak teraz to trudno Ci odnotowywać wpłaty. Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='funia']Tak Szarotko ,Wczoraj Handzia wysłała pw do wszystkich deklarujących[/QUOTE] oj nie do wszystkich Funiu.... Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Poza tym przez to, ze nie mam konta to musze stale kogos przesladowac, zeby mi te deklaracje wplacal. Czy sa jakies roznice miedzy bankami?? Kochany Heniu:):) jakos to bedzie :):) Teraz ide kosic trawe i zbierac orzechy :):) Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Szarotka']Poza tym przez to, ze nie mam konta to musze stale kogos przesladowac, zeby mi te deklaracje wplacal. Czy sa jakies roznice miedzy bankami??[/QUOTE] Są ale chyba nie tak istotne...kogo się posłucha to narzeka na swój bank. Mój jest chyba droższy ale świetnie dogaduję się z dziewczynami. to nasze stare Pekao SA, ale podobno Pekao BP jest lepszy....trudno powiedzieć. Odradzam Milenium nic nie słyszala o Rajfajzenie (pisownia - nie znam) Quote
pawel1w25 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja mam w PKO BP i bardzo sobie chwalę . Od wielu lat . Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='pawel1w25']Ja mam w PKO BP i bardzo sobie chwalę . Od wielu lat .[/QUOTE] Koleżanka mówi że od wszystkiego pobierają prowizje plus stała miesięczna....ale może coś zmienili? Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 heniu jestem i ja:)wesorzeć Ciebie i szarotkę:)Niestety duchowo, ale.... chyba sie liczy troszkę? Quote
Recommended Posts