mgie Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Szarotka']Heniu witam cie o poranku :):)[/QUOTE] Szarotka przypominam, że masz u mnie wykupiony pakiet ogłoszeń. Quote
zuzka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Wpłyneła wpłata od; [URL="http://www.dogomania.pl/newreply.php?p=17462625&noquote=1"][/URL]Rodzice Maciusia - 20 zł VIII,IX, Bardzo dziękuję [URL="http://www.google.pl/imgres?q=gify+kwiaty&hl=pl&client=firefox-a&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1024&bih=605&tbm=isch&tbnid=YMFt8FFLKMN1uM:&imgrefurl=http://gumi-pl2.bloog.pl/kat,651302,page,4,index.html&docid=wl9mK8IVX9I4sM&w=328&h=400&ei=JxdNTsXLEYWD4gS3hM3xBw&zoom=1&iact=hc&vpx=267&vpy=209&dur=744&hovh=248&hovw=203&tx=99&ty=139&page=10&tbnh=140&tbnw=115&start=140&ndsp=16&ved=1t:429,r:11,s:140"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrqRmJ60SJjWigwdAUa-YqH6xGBmdIb7fdaU2IsZ9IbQ9rx8aZVg[/IMG][/URL] Quote
Szarotka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='mgie']Szarotka przypominam, że masz u mnie wykupiony pakiet ogłoszeń.[/QUOTE] Pamietam, ale Heniu mysle, ze teraz nie potrzebuje. Znajde innego psa i dam znac przez weekend. Quote
Szarotka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Dalej mam nadzieje, ze zobacze Henia osobiscie jak nie u funi to w nowym domu. Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dobranoc [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_11_116.gif[/IMG] Quote
Marycha35 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Hi, hi, ale ktoś chrapulca strzela smacznego;) Quote
Akrum Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Heniuś wstawaj,pora iść na spacerek, bo niedługo może padać (bynajmniej u mnie) buuuu ;( Quote
Becia Lublin Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Akrum']Heniuś wstawaj,pora iść na spacerek, bo niedługo może padać (bynajmniej u mnie) buuuu ;([/QUOTE] u Henia dzisiaj ładna pogoda :) Heniu czas na poranną gimnastykę Quote
andegawenka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Becia Lublin']u Henia dzisiaj ładna pogoda :) Heniu czas na poranną gimnastykę[/QUOTE] Potwierdzam:loveu: Quote
Szarotka Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Jestem ciekawa jaka jest pogoda w Krakowie?? mam nadzieje,ze bedzie ladnie. U nas cale lato byla super pogoda; slonecznie i goraco. Quote
Szarotka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Witaj Heniu. Czy cos juz wiadomo ?? chodzi mi o wizyte itp. Quote
Akrum Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Szarotka']Witaj Heniu. Czy cos juz wiadomo ?? chodzi mi o wizyte itp.[/QUOTE] A więc tak: Pani (koleżanka ketuni) dzwoniła do tego domku by się na wizytę umówić i "przyszła" pańca Henia powiedziała, że się właśnie przeprowadzają i w nowym domku jeszcze nie mają do końca urządzone, są teraz cały czas w rozjazdach, by wszystko do nowego domu kupić, po drugie ich pies, o którym mówiła funi podczas rozmów - póki co się w tym nowym mieszkaniu nie zaaklimatyzował i Pani chciałaby mieć jeszcze troszkę czasu, by piesek się odstresował, bo przeprowadzka - stres - do tego nowy kolega w domu (Heniek) to by mogło nie za dobrze teraz wyjść. Więc Pani prosiła, by jeszcze troszkę cierpliwie poczekać. Ale nadal podtrzymuje chęć adopcji Henia i na 99% go adoptują. Ta Pani ma się odezwać do Pani (koleżanki ketuni) jak już będzie gotowa do adopcji Henia. Więc będę w kontakcie z Panią (koleżanką ketuni). Ale w międzyczasie - może warto jeszcze raz ogłosić Henia (pakiecik ogłoszeń), bo tak jak Pani mówiła nawet funi na 99% chcą Henia adoptować, a wiadomo różnie bywa i może się coś wydarzyć, różne figle płata los... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 well... czyli trochę inna znów wersja.. czyli to na dobrą sprawę może być i październik i listopad..? Ja też jestem za tym, aby miał ciągle ogłoszenia. Quote
Akrum Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Z jednej strony troszkę ludzi rozumiem, bo sama jak się przeprowadzałam to moja sunia nerwowa była przez pierwsze dni, zestresowana - a przecież dom, do którego się wprowadzałam znała już co najmniej rok i bywała tutaj często. A jednak - gdy się wprowadziłyśmy już na stałe - była poddenerwowana nową sytuacją. Tak więc pewnie dlatego Pani wtedy do funi powiedziała,że dopiero we wrześniu będą mogli Henia adoptować i pewnie dlatego dopiero we wrześniu chcieli mieć wizytę itd... A że my tu wszyscy nalegaliśmy na szybką wizytę by wiedzieć na czym stoimy - to wyszło jak wyszło. Jeszcze został przecież ponad tydzień sierpnia, więc może z początkiem września Państwo już będą gotowi, no i psiak się zaaklimatyzuje na tyle, by mieć w domu kolegę :) Quote
Szarotka Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 No tak, troche sie przeciaga ............. Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Akrum ma racje , wrzesien juz niedlugo i wszystko bedzie wiadomo . Quote
Szarotka Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 [quote name='Ingrid44']Akrum ma racje , wrzesien juz niedlugo i wszystko bedzie wiadomo .[/QUOTE] Mam nadzieje, ze we wrzesniu sie wyjasni ........... Quote
Recommended Posts