Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A więc tak:
Pani - koleżanka ketuni, zapozna się z wątkiem - link podesłałam na maila, więc piszcie w razie co na wątku co jeszcze, na co zwrócić szczególną uwagę :)
Pani skontaktuje się z nowym domkiem (numer podałam) i ustali dogodny termin wizyty - może to nie być jednak w tym tygodniu, ponieważ Pani jest zajęta również psimi bezdomniakami.

Posted

Glownie chodzi mi o to, czy warunki beda bardzo dobre, tzn. czy Henio bedzie mial odpowiednia ilosc spacerow, jedzenie i bedzie dobrze traktowany, bo Henio jest delikatny i lagodny.

Posted

No właśnie - tak się zastanawiam - państwo jeszcze przez rok chyba będą w mieszkaniu mieszkać, a nie w domu, tak wnioskuje z tego, co funia napisała:

[QUOTE]Mieszkanie bedzie wynajmowane przez rok potem państwo mogą zmienić lokum ( albo przedłuza umowe najmu ) .[/QUOTE]

Czy ja już coś kręcę... tyle psiaków, że mogłam coś pomylić :)

Posted

a teraz jak to piszesz to rzeczywiście coś mi klika... No bo skoro o tym Felixie mowa, to pewnie dalej u niego będą mieszkać, a to chyba rzeczywiście było mieszkanie. Tym lepiej dla H. :)

z drugiej strony może być też tak, że Felix nie wyraził zgody i dlatego czekają do września gdy się może mają przeprowadzić? Kto wie? Wszystko się okaże :)

Oby tylko osoba odbywająca wizytę nie przesadziła z drążeniem.. Miałam już kilka uwag od różnych osób chcących adoptować, że niektóre wizyty wyglądają gorzej niż krucjaty, łącznie z prawie zaglądaniem do szafek kuchennych i podejrzeniami na najmniejsze słowo nie pasujące koncepcji cudownego domu. A tymczasem różnie oj różnie to bywa. Nikt nie ma rentgena w oczach i czasem idealny dom okazuje się pozbywać psa po roku, a ten nieszczególny kocha go mimo słabych warunków :p

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Andegawenko, masz zapchaną skrzynkę, a ja chciałam do Ciebie wysłać pw, bo mam sprawę :)

Czy znacie jeszcze kogoś z Lublina poza Madi, Marinką, Energy?[/QUOTE]

witaj, znacie :) całuski dla Henia

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Andegawenko, masz zapchaną skrzynkę, a ja chciałam do Ciebie wysłać pw, bo mam sprawę :)

Czy znacie jeszcze kogoś z Lublina poza Madi, Marinką, Energy?[/QUOTE]

Już wyczyszczona:oops: