Szarotka Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Mam nadzieje, ze niedlugo sie dowiemy co z potencjalnym domkiem Henia .......... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ciekawe czy Akrum udało się skontaktować ze sprawdzającą.. I czy dziewczynie uda się odbyć tą wizytę. Widzicie, jak ten czas leci? Już niedługo ostatni tydzień sierpnia, dobrze, że szybko podjęte zostały działania z tą wizytą. Quote
Akrum Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 ciotki, jutro będę wszystko wiedziała i napiszę co i jak z wizytą. Quote
Roszpunka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Kurczę, że też to jutro tak wolno nadchodzi :roll: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 trzymam kciuki za powodzenie sprawy Quote
Akrum Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 A więc tak: Pani - koleżanka ketuni, zapozna się z wątkiem - link podesłałam na maila, więc piszcie w razie co na wątku co jeszcze, na co zwrócić szczególną uwagę :) Pani skontaktuje się z nowym domkiem (numer podałam) i ustali dogodny termin wizyty - może to nie być jednak w tym tygodniu, ponieważ Pani jest zajęta również psimi bezdomniakami. Quote
Ingrid44 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dobrze ze cos sie rusza :) Petycje podpisalam . Quote
Marycha35 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Ingrid44']Dobrze ze cos sie rusza :) Petycje podpisalam .[/QUOTE] Pięknie dziękuję:) Heniutka w nochal buziakiem trącam;) Quote
Szarotka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Glownie chodzi mi o to, czy warunki beda bardzo dobre, tzn. czy Henio bedzie mial odpowiednia ilosc spacerow, jedzenie i bedzie dobrze traktowany, bo Henio jest delikatny i lagodny. Quote
Akrum Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 mam nadzieję, że wizyta wypadnie dobrze, że ludzie okażą się odpowiedzialni i Heniek będzie miał u nich na prawdę dobrze. Quote
funia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Ja to gwarantuje .Moim zdaniem są na 200% odpowiedzialni .Dziewczyna mloda ale bardzo mądra . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 no i znowu trzymam mocno kciuki :) szczególnie za to ogrodzenie :) Quote
Akrum Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 No właśnie - tak się zastanawiam - państwo jeszcze przez rok chyba będą w mieszkaniu mieszkać, a nie w domu, tak wnioskuje z tego, co funia napisała: [QUOTE]Mieszkanie bedzie wynajmowane przez rok potem państwo mogą zmienić lokum ( albo przedłuza umowe najmu ) .[/QUOTE] Czy ja już coś kręcę... tyle psiaków, że mogłam coś pomylić :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 a teraz jak to piszesz to rzeczywiście coś mi klika... No bo skoro o tym Felixie mowa, to pewnie dalej u niego będą mieszkać, a to chyba rzeczywiście było mieszkanie. Tym lepiej dla H. :) z drugiej strony może być też tak, że Felix nie wyraził zgody i dlatego czekają do września gdy się może mają przeprowadzić? Kto wie? Wszystko się okaże :) Oby tylko osoba odbywająca wizytę nie przesadziła z drążeniem.. Miałam już kilka uwag od różnych osób chcących adoptować, że niektóre wizyty wyglądają gorzej niż krucjaty, łącznie z prawie zaglądaniem do szafek kuchennych i podejrzeniami na najmniejsze słowo nie pasujące koncepcji cudownego domu. A tymczasem różnie oj różnie to bywa. Nikt nie ma rentgena w oczach i czasem idealny dom okazuje się pozbywać psa po roku, a ten nieszczególny kocha go mimo słabych warunków :p Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Andegawenko, masz zapchaną skrzynkę, a ja chciałam do Ciebie wysłać pw, bo mam sprawę :) Czy znacie jeszcze kogoś z Lublina poza Madi, Marinką, Energy? Quote
Becia Lublin Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Andegawenko, masz zapchaną skrzynkę, a ja chciałam do Ciebie wysłać pw, bo mam sprawę :) Czy znacie jeszcze kogoś z Lublina poza Madi, Marinką, Energy?[/QUOTE] witaj, znacie :) całuski dla Henia Quote
Akrum Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Witaj Heniek :) Jeszcze trochę i będziemy wiedzieć, czy do domku masz się pakować, czy nie :) Quote
fochu Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 byłoby super gdyby domek okazał się tym właśnie jedynym ,najlepszym domkiem! Quote
Roszpunka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='fochu']byłoby super gdyby domek okazał się tym właśnie jedynym ,najlepszym domkiem![/QUOTE] Heniutek tak długo czeka... Trzymam kciuki :thumbs: Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Andegawenko, masz zapchaną skrzynkę, a ja chciałam do Ciebie wysłać pw, bo mam sprawę :) Czy znacie jeszcze kogoś z Lublina poza Madi, Marinką, Energy?[/QUOTE] Już wyczyszczona:oops: Quote
Recommended Posts