andegawenka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Szarotko my chyba nie szukamy osoby do wizyty jak w tytule watku:niewiem: Quote
Szarotka Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='andegawenka']Szarotko my chyba nie szukamy osoby do wizyty jak w tytule watku:niewiem:[/QUOTE] Moze nie......................... Quote
Marycha35 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Czy są jakieś tajne, dobre info????:):):) Quote
Szarotka Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Marycha35']Czy są jakieś tajne, dobre info????:):):)[/QUOTE] Narazie tez nie wiem. [quote name='fochu']odnowiłam allegro[/QUOTE] Dzieki fochu :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 a ja juz tak znowu do przodu - bédzie kaska na transport Henryka? Czy panstwo sié dolozá do jego przewozu? Moze jeszzce podczas wizyty warto byloby tá kwestié poruszyc?? Quote
Ingrid44 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Moj brat moze wziacHenia (oczywiscie za darmo ) z Katowic do Wroclawia. Moze Panstwo wyjechaliby po Henia do Wroclawia ? Wtedy bylo taniej i szybciej. Quote
Szarotka Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Ingrid44']Moj brat moze wziacHenia (oczywiscie za darmo ) z Katowic do Wroclawia. Moze Panstwo wyjechaliby po Henia do Wroclawia ? Wtedy bylo taniej i szybciej.[/QUOTE] Ingrid a gdzie bylas jak Cie nie bylo?? mysle, ze najpierw trzeba domek sprawdzic. Wyjezdzam 25 sierpnia, wiec jak chcesz zobaczyc moje piekne oczy przed wyjazdem to daj znac :):) Quote
Ingrid44 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Wlasnie rozmawialam z bratem bedzie jeszcze pracowal w Krakowie do konca wrzesnia wiec jesli by pasowalo to wzial by Henia z Krakowa do Wrocka . Szarotka, bardzo bym chciala zobaczyc Twoje piekne oczy przed wyjazdem. Wysle wiadomosc na PW. Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Szarotka'] Wyjezdzam 25 sierpnia, wiec jak chcesz zobaczyc moje piekne oczy przed wyjazdem to daj znac :):)[/QUOTE] Zapowiadają upały :smile: [quote name='Ingrid44']Wlasnie rozmawialam z bratem bedzie jeszcze pracowal w Krakowie do konca wrzesnia wiec jesli by pasowalo to wzial by Henia z Krakowa do Wrocka . [/QUOTE] Suuuper:smile: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 fajnie :) czyli trzeba by szukać z Zamościa do Katowic i ewentualnie z Wrocławia do DS. Quote
sonia71 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 suuuuuuper że Heniowi się w końcu udało!!!!! mojej Patce niestety jeszcze nie :( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 JESZCZE niestety wszystko się może zdarzyć- ludzie mają dzisiaj najróżniejsze pomysły. Ale trzeba być dobrej myśli oczywiście. Quote
Ingrid44 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo i byl to TEN domek dla Henia. Quote
Roszpunka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Również mam nadzieję, że Heniutek po wielu latach czekania wreszcie będzie "skazany na łóżko" :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Pies Wolny Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Roszpunka']Również mam nadzieję, że Heniutek po wielu latach czekania wreszcie będzie "skazany na łóżko" :thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Jakie łóżko ? , jakie łóżko ? w łóżku młodej pary ??? :grins: jak dla mnie może być pod łóżkiem - a niechby :lol: Quote
Roszpunka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 A gdzie Twoim zdaniem porządny pies ma spać?:cool3: W łóżku, choćby to było łózko nowożeńców ;) Quote
Pies Wolny Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Roszpunka']A gdzie Twoim zdaniem porządny pies ma spać?:cool3: W łóżku, choćby to było łózko nowożeńców ;)[/QUOTE] No wiesz :crazyeye:, daj im trochę luzu...... , dobra już nic nie mówię, bo wyjdzie na to, że sklerozę Ci zarzucam :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Pies Wolny']No wiesz :crazyeye:, daj im trochę luzu...... , dobra już nic nie mówię, bo wyjdzie na to, że sklerozę Ci zarzucam :evil_lol:[/QUOTE] No dobra, trochę luzu im dam - na początku niech śpi obok łóżka :p A sklerozę mam, w dodatku ukierunkowaną ;) Quote
Pies Wolny Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Roszpunka']No dobra, trochę luzu im dam - na początku niech śpi obok łóżka :p A sklerozę mam, w dodatku ukierunkowaną ;)[/QUOTE] No dooobra, to Ci powiem, że ze mną śpią cztery kudłate i jedna golaska :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Pies Wolny']No dooobra, to Ci powiem, że ze mną śpią cztery kudłate i jedna golaska :evil_lol:[/QUOTE] Zazdroszczę, ja mam ciut mniejszy tłok w łóżku :lol: Sądzę, że u nowych państwa jeden psiaczek jakoś się zmieści :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ludkowie kochani wielka prośba o podpisy pod petycją dla psiaka potraktowanego SIEKIERĄ przez troglodytę! Psiak przeżył:smile: [URL="http://www.petycje.pl/petycja/7638/petycja_do_ssdu_w_boleslawcu_w_sprawie_surowego_ukarania_sprawcy_usilowania_zgladzenia_siekiers_psa.html"]http://www.petycje.pl/petycja/7638/p...kiers_psa.html[/URL] Quote
Recommended Posts