Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Moj brat moze wziacHenia (oczywiscie za darmo ) z Katowic do Wroclawia. Moze Panstwo wyjechaliby po Henia do Wroclawia ? Wtedy bylo taniej i szybciej.[/QUOTE]
Ingrid a gdzie bylas jak Cie nie bylo?? mysle, ze najpierw trzeba domek sprawdzic.

Wyjezdzam 25 sierpnia, wiec jak chcesz zobaczyc moje piekne oczy przed wyjazdem to daj znac :):)

Posted

Wlasnie rozmawialam z bratem bedzie jeszcze pracowal w Krakowie do konca wrzesnia wiec jesli by pasowalo to wzial by Henia z Krakowa do Wrocka .

Szarotka, bardzo bym chciala zobaczyc Twoje piekne oczy przed wyjazdem. Wysle wiadomosc na PW.

Posted

[quote name='Szarotka']
Wyjezdzam 25 sierpnia, wiec jak chcesz zobaczyc moje piekne oczy przed wyjazdem to daj znac :):)[/QUOTE]

Zapowiadają upały
:smile:

[quote name='Ingrid44']Wlasnie rozmawialam z bratem bedzie jeszcze pracowal w Krakowie do konca wrzesnia wiec jesli by pasowalo to wzial by Henia z Krakowa do Wrocka .

[/QUOTE]

Suuuper:smile:

Posted

[quote name='Roszpunka']Również mam nadzieję, że Heniutek po wielu latach czekania wreszcie będzie "skazany na łóżko" :thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE]

Jakie łóżko ? , jakie łóżko ? w łóżku młodej pary ??? :grins: jak dla mnie może być pod łóżkiem - a niechby :lol:

Posted

[quote name='Roszpunka']A gdzie Twoim zdaniem porządny pies ma spać?:cool3:
W łóżku, choćby to było łózko nowożeńców ;)[/QUOTE]
No wiesz :crazyeye:, daj im trochę luzu...... , dobra już nic nie mówię, bo wyjdzie na to, że sklerozę Ci zarzucam :evil_lol:

Posted

[quote name='Pies Wolny']No wiesz :crazyeye:, daj im trochę luzu...... , dobra już nic nie mówię, bo wyjdzie na to, że sklerozę Ci zarzucam :evil_lol:[/QUOTE]

No dobra, trochę luzu im dam - na początku niech śpi obok łóżka :p

A sklerozę mam, w dodatku ukierunkowaną ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']No dobra, trochę luzu im dam - na początku niech śpi obok łóżka :p

A sklerozę mam, w dodatku ukierunkowaną ;)[/QUOTE]

No dooobra, to Ci powiem, że ze mną śpią cztery kudłate i jedna golaska :evil_lol:

Posted

[quote name='Pies Wolny']No dooobra, to Ci powiem, że ze mną śpią cztery kudłate i jedna golaska :evil_lol:[/QUOTE]

Zazdroszczę, ja mam ciut mniejszy tłok w łóżku :lol:

Sądzę, że u nowych państwa jeden psiaczek jakoś się zmieści :evil_lol:

Posted

Ludkowie kochani wielka prośba o podpisy pod petycją dla psiaka potraktowanego SIEKIERĄ przez troglodytę! Psiak przeżył:smile:
[URL="http://www.petycje.pl/petycja/7638/petycja_do_ssdu_w_boleslawcu_w_sprawie_surowego_ukarania_sprawcy_usilowania_zgladzenia_siekiers_psa.html"]http://www.petycje.pl/petycja/7638/p...kiers_psa.html[/URL]