Szarotka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Wykupcie chociaz cegielke dla Romka i Julki :loveu::loveu::loveu:, takie love story zasluguje na wsparcie 5 zl :loveu::loveu::loveu::loveu: Zaraz Ci wysle, ale przez pw. bo moj email nie chce wyjsc. Zaparl sie i juz. :):) Quote
Ajula Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 mam jeszcze pytanie co z tą łapką, którą na zdjeciach ze schronu trzyma do góry? Quote
Ajula Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 a przy tej historii Romea i Juli się oczywiście zryczałam :placz: czy one moją swój wątek na dogo, gdzie można by czytać o ich dalszych losach? Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 No i niestety ta akcja alegro zakonczona bo chcialysmy z Anawa wykupic cegielke. Mysle, ze tam jest adres i mozna sie do nich odezwac i dowiedziec co sie dalej dzieje. Quote
anawa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nie wiem, czy maja wątek...... Dostałam tylko namiar na Allegro ale, jak mówi Szarotka, można się z nimi skontaktować przez ogłoszenie i wypytać :) Quote
KrystynaS Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='anawa'] [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936060945[/URL][/QUOTE] Rzeczywiście wzruszająca historia. Wielu ludzi mogłoby i powinno uczyć się od zwierząt, choć to podobno my jesteśmy najwyżej rozwiniętym gatunkiem. Pod pewnymi względami na pewno. Heniu wybaczysz tą dygresję. Jak przebiega aklimatyzacja Henryczka w hotelu??? Na pewno śpi spokojnie i je do syta. Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Tez mam taka nadzieje, ze Heniowi jest coraz lepiej ???:):) Quote
anawa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='anawa']Nie wiem, czy maja wątek...... Dostałam tylko namiar na Allegro ale, jak mówi Szarotka, można się z nimi skontaktować przez ogłoszenie i wypytać :)[/QUOTE] Już do nich z Szarotką napisałyśmy. Jak będzie odpowiedź, to damy namiary..... Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='Igiełka']Jak tam Henio się miewa?;)[/QUOTE] To nam funia powie jak sie co nieco ogarnie i dotrze na dogo :):) Quote
anawa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wpłaciłam dla Henia 30 zł jednorazowo a jak dam radę to i w przyszłości pomogę :) Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='anawa']Wpłaciłam dla Henia 30 zł jednorazowo a jak dam radę to i w przyszłości pomogę :)[/QUOTE] Wielkie Dzieki Anawa. W dzieciach Ci wynagrodze :):) a mam ich dwoje :):) Quote
funia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Henio był dzisiaj u weta .Pierwsze stwierdzenie pani doktor było odnośnie duzego wychudzenia ,sierść stan tragiczny . Dostał fiprex od pcheł i kleszczy .Ma tez łupież gigant ,zostały pobrane zeskrobiny i wynik będzie w poniedziałek .Jutro go odrobacze .Henio u weta był bardzo grzeczny ,wszystko dał sobie zrobić .Nawet w dupce pogrzebać i wacka pomacac .Wszystko w tych sprawach gra i buczy:cool3: Potrafi juz pięknie chodzić na smyczy i bardzo nadstawiać sie do głaskania ,aha no i ugryzł Froda (w nocy) podejrzewam ,ze dobierał się do niego zbyt natretnie .Na dzisiejszą noc zostali więc w osobnych boksach ,spróbuję jutro znowu ich połączyć . Dzisiejsza wizyta ,badanie ,zeskrobiny ,tabletki Aniprazol i Fiprex na pchły wyniosła 54 zł ,dojazd 20 km w obydwie strony 10zł . [SIZE=4][COLOR=Black][U]Razem 64 zł koszty dzisiejszej wizyty u weta [/U][/COLOR][/SIZE] Quote
Freya73 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Najwazniejsze, ze Heniek jest juz pod profesjonalna opieka. Teraz moze byc juz tylko lepiej. Wplace jednorazowo na Henka (£5) juz niebawem. Pzdr, Ciotka Freya :loveu: Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 funiu jak bys dala nr. konta to jest szansa:evil_lol::evil_lol:, na wplate za wete i za te 3 dni lutego, no i ogolnie by sie przydalo :):) tak na przyszlosc :):) Freya dziekujemy z gory za 5 funtow i dobre checi :loveu::loveu::loveu: Quote
KrystynaS Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A czy pani wet oglądała jego tylną łapkę, tą co tak trzyma uniesioną do góry??? Z tą łapą nie jest w porządku :shake: Quote
funia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Krysiu teraz to nawet nie wiem ,która to łapa była bo w ogóle jej nie podnosi .Myślę ze ja przemroził i moze dlatego tak w górze trzymał ,nic niepokojącego nie zauważyłam ale będę czujna .Wetka obejrzała kazdą łapkę dokładnie Quote
KrystynaS Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 No to bardzo dobrze :lol:, że dobrze. Mógł rzeczywiście unosić ją z zimna. Na zdjęciu widać jak trzyma podniesioną tylną, swoją prawą. Poobserwuj funiu. Quote
E-S Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='KrystynaS']A czy pani wet oglądała jego tylną łapkę, tą co tak trzyma uniesioną do góry??? Z tą łapą nie jest w porządku :shake:[/QUOTE] Ale jak go zabrałyśmy z tej zaspy śniegu to ani razu tej łapki do góry nie podnosił. I z bagażnika bez problemu wyskakiwał i chodził normalnie i biegał tez normalnie jak uciekał od drzwi do weterynarza ... Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Moze jak uciekal to byla taki przejety, ze sam zapomnial Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [B][SIZE=3][COLOR=Red]Henio prosi Cioteczki i Wujkow jeszcze o troche zlotowek. Heniowi udalo sie ujsc z zyciem z piekla i jego skora wymaga leczenia!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
E-S Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='Szarotka']Moze jak uciekal to byla taki przejety, ze sam zapomnial[/QUOTE] A wiesz, że to całkiem prawdopodobne. Tylko teraz tak - jest oddzielony od Fabiana, niewyżytego seksualnie, a dla dobra Heńka, który naśladuje psy - dobrze byłoby, gdyby jednak był z odważnym, ufnym ludziom pieskiem, ale nie z typem markiza de Sade (oj Fabian, Fabian). Przyśpieszy to jego socjalizację. Ewa Quote
zuzka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Prześlijcie mi na PW dane do przelewu na opłacenie wetka i za te 3 dni lutego. No i napiszcie ile za dobę 8 zł czy 10 zł . Quote
funia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ewuniu od Froda ,od Froda .Fabian jest na przeciwko w boksie .:cool3: Quote
Recommended Posts