Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny to raczej nie on :( dwa razy go wyciągnęłam na spacer, rozmawiając jednocześnie z Panią. Pani piesek miał biały krawat a ten nie ma, a tak poza tym to wszystko było takie podobne, nawet dwie równoległe blizny na jego nosie!!!!....Prześlę mimo wszystko Pani te zdjęcia, może się mylę , chciałabym.... Porobiłam mu dużo zdjęć, wieczorem wkleję.

Pies kontaktowy, pomerdywał ogonem. Są jednak niepokojące rzeczy :
- siadają mu łapy, podnosi do sikania, ale mu nei wychodzi i siusia na stojąco.
-ma lekkie zaburzenia równowagi
-najgorsze: ma bardzo powiększoną mosznę, jakby spuchnięta, wygląda jak wielka bańka,
-koło odbytu ma dziwną narośl, którą liże od czasu do czasu.

Dziewczyny powiem tak , on sobie nie poradzi na boksie, jego trzeba wyciągać na już.

Posted

No ja wiem , ale te zaburzenia równowagi to też... ja się aż tak bardzo nie znam. No i ta narośl jest niepokojąca. Wezmę go w czwartek na spacerek , zobaczymy czy mu lepiej będzie i wypytam dokładniej o niego. Jak się na niego patrzy to obraz nędzy i rozpaczy. Mam tą narośl sfotografowaną, tpo potem wrzucę.

Posted

Rozmawiałam z godzinę temu z Panią, powiedziałam , że niestety to nie on , ale ze i tak jej zdjęcia prześlę. Była przybita , głupio mi tak prosić, sama nie wiem ...

Posted

Napisała do mnie ta Pani. mówi , że on z mordki identyczny, że sama nie jest pewna czy to nie on jednak, tyle lat w końcu minęło. pani zapłakana , ja prawie też... jak tylko dojdą do mnie pozostałe zdjęcia to jej prześlę.

Posted

O kurna.
To sa jądra?
Moszna jest olbrzymia! Chyba, rzeczywiście worek m. jest opuchnięty nie jądro z dwojga złego chyba na +)
Jak ogiera nie u psa.
Nie mam pojęcia jakie sa realia schroniskowe, ale jest możliwość by pan wet to zobaczył?
Za to pies jest piękny, bez dwóch zdań.

Powiem tak, wiem, że granie na uczuciach jest złe.
Ale jak ludzie podchodzą to tego tak z emocjami to powinnyśmy to wykorzystać- mniejsze zło.
Wiem- jestem potworem :P

Posted

Tak to są jego jadra, coś jest ewidentnie na rzeczy, przyjrzyjcie się też tej narośli przy odbycie, tez coś tam jest nie tak . On to często liże. Wet na pewno to obejrzy. Będę w czwartek w schronie to jeszcze dokładnie wypytam. Pani obejrzała zdjęcia i mi napisała, że czeka na kolejne, bo wcale nie jest taka pewna czy to nie on ..... , że oczy pyszczek , wąsy te same. Obiecałam , ze jeszcze porobię mu zdjęcia. Jeśli oni nie są gotowi to nie ma co naciskać, Pani ciągle przeżywa swojego Maxa. Się zdołowałam :(

Posted

ja pierdzielę, to trzeba na już operować.. Yuki ponaciskaj wetów... oni tak podchodzą do tego mechanicznie że aż niedobrze się robi ostatnio przez to..

Boże co dla niego zrobić można? kolejny na hotel? kasy brak, ja nie mogę! :(

Posted

Marta ponaciskam tylko wiesz.... tak jak miały być robione badania krwi dla tego łysego prawie Belga Joysticka :( Pozrzędzę w czwartek. Na cito są dla niego potrzebne ogłoszenia, albo na gwałt DT , hotel cokolwiek. On się kompletnie nie nadaje na boksy .....

Posted

Ula , ja dokładnie nie wiem co to jest. Wygląda to bardzo delikatnie, jak żywe mięso, czerwonawe , wydłużone, raczej nie urazowe ;/ mnie się to z jakimś żylakiem skojarzyło, choć w życiu żylaka nie widziałam. Wygląda jak taki napęczniały cienki woreczek. Nie potrafię tego lepiej opisać.

Posted

trzeba Iwonkę błagać, zeby zglosiła go do Niemców - jesli będzie wiadomo, ze go wezną, wtedy mozna go dać do platnego DT - jednak tak go dać, to płacenie przez dożywocie będzie dotkliwe.

Posted

[quote name='yuki']Ula , ja dokładnie nie wiem co to jest. Wygląda to bardzo delikatnie, jak żywe mięso, czerwonawe , wydłużone, raczej nie urazowe ;/ mnie się to z jakimś żylakiem skojarzyło, choć w życiu żylaka nie widziałam. Wygląda jak taki napęczniały cienki woreczek. Nie potrafię tego lepiej opisać.
Teraz będzie sweet zdjęcie:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/f/f6/Ileostomia.jpg/250px-Ileostomia.jpg
Podobne?

Posted

Nie wiem , chyba nie było aż tak czerwonawe ...to musi wet obejrzeć, tu możemy rozważać, ale diagnozę musi postawić lekarz. Dla mnie wygląda to nie najlepiej , ale ja nie jestem specjalistą