Asior Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 nie ma kurcze chętnych do odwiedzania wątku :( Quote
malibo57 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asior, podaj mi na PW kontakt do osoby, która decyduje o adopcji - proszą mnie zainteresowani z "rozsyłki" poza Dogo. Czy podać do Ciebie? Quote
Asior Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 tak podaj do mnie, bo Pani jest zielona ;) 698-684-638 bardzo Was proszę też o podnoszenie też tego watku: http://www.dogomania.pl/threads/179717-KRAKA-W-2-letni-mix-owczarka-colie-i-podhalana-szuka-domu?p=14160156 Pies jest już u dr Lucy w Gaju pod poznaniem, ale trzeba mu szukać domku Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asior napisał(a): i rodzice: O rany, wiem ze nie planowane ale jakie psie cudenko "wyszlo" piekne..... heheheheh slicznutka taka :loveu: No u nas sprzedaja labradoodle i inne cuda jako "rasowce" ale krzyzowki On-ka z seterem jeszcze nie widzialam... pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
wtatara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 napisałam do teścia Kasi to sie nawet nie odezwali Quote
Asior Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 niech się wypchają.... o!! tylko martwi mnie, ze tyle czasu nikt się nie odzywa chetny :( Quote
Asior Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Hexa będzie miała domek tymczasowy na ok 10-12 m-cy.... przez ten czas będzie szkolona do pracy z osobami niepełnosprawnymi :) Pani pracowała w fundacji szkolącej psy dla takich osób.... Szkolenie trawa ok 12 m-cy potem szukają mu rodziny w której mógłby się spełniać :) Pani zadzwoniła do mnie z ogłoszenia allegro ;) Quote
Asior Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 zobaczcie jak to "maleństwo" 2 i pół miesięczne wygląda :crazyeye: Quote
__Lara Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Asior']Hexa będzie miała domek tymczasowy na ok 10-12 m-cy.... przez ten czas będzie szkolona do pracy z osobami niepełnosprawnymi :) Pani pracowała w fundacji szkolącej psy dla takich osób.... Szkolenie trawa ok 12 m-cy potem szukają mu rodziny w której mógłby się spełniać :) Pani zadzwoniła do mnie z ogłoszenia allegro ;)[/QUOTE] No to super! :) Quote
Ank@ Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Asior']Hexa będzie miała domek tymczasowy na ok 10-12 m-cy.... przez ten czas będzie szkolona do pracy z osobami niepełnosprawnymi :) Pani pracowała w fundacji szkolącej psy dla takich osób.... Szkolenie trawa ok 12 m-cy potem szukają mu rodziny w której mógłby się spełniać :) Pani zadzwoniła do mnie z ogłoszenia allegro ;)[/QUOTE] Pani pracowała czy pracuje nadal ? Z jakiej fundacji jeśli można wiedzieć ? czy psom nie robi się zaraz na początku testu, czy nadają się do takiej pracy i po kilku miesiącach kolejnych ? Hexa może nie nadawać sie do pracy z niepełnosprawnymi i co ? 10 mies. szkolenie zmarnowane ? Pytam z czystej ciekawości :) :) Quote
Asior Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Aniu pracowała, teraz pracuje tu: http://akcent.info.pl/ Praca ze szczeniakiem z adopcji to jej tak jak by prywatny "interes".. Robi to nie na zlecenie firmy, nie zarabia na tym,.... Pierwszy szczeniak, który jest pod jej opieką ma w tej chwili 10 m-cy i za ok miesiąc będzie gotowy do szukania domku... Na razie chodzą na zajęcia do żłobków i przedszkoli :) Tak owszem takie szczeniaki się sprawdza przed szkoleniem, ale tylko w firmach się tym zajmujących.. Ona bierze psiaka, szkoli go (ona akurat dla dorosłych psa szkoli, do pracy z ludźmi na wózku). Dość często ostatnio spotyka się takie oferty adopcyjne.. Misieek sama mi kiedyś podsyłała podobną.... Quote
irenaka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Asiorku, czytam, że mała ma allegro. Miałam za nie zapłacić, więc wrzuć mi na mail kwotkę;). Quote
Ank@ Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Asior']Aniu pracowała, teraz pracuje tu: http://akcent.info.pl/ Praca ze szczeniakiem z adopcji to jej tak jak by prywatny "interes".. Robi to nie na zlecenie firmy, nie zarabia na tym,.... Pierwszy szczeniak, który jest pod jej opieką ma w tej chwili 10 m-cy i za ok miesiąc będzie gotowy do szukania domku... Na razie chodzą na zajęcia do żłobków i przedszkoli :) Tak owszem takie szczeniaki się sprawdza przed szkoleniem, ale tylko w firmach się tym zajmujących.. Ona bierze psiaka, szkoli go (ona akurat dla dorosłych psa szkoli, do pracy z ludźmi na wózku). Dość często ostatnio spotyka się takie oferty adopcyjne.. Misieek sama mi kiedyś podsyłała podobną.... Pierwszy raz o tym słyszę , mimo że przeglądam 'trochę' wątków na dogo o adopcjach. Ale to fajnie, że sunia będzie komuś pomagała :) w takim razie trzymam kciuki, żeby szkolenie przebiegało pomyślnie :) Quote
Asior Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Aniu, ale oni się nie ogłaszają na dogo :) Spytaj misieek.. kiedyś mi podsyłała takie ogłoszenie o takim "innym" tymczasie ;) Quote
Recommended Posts