fizia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='BoUnTy']Dzięki fiziu, jak ktoś ma czas to wrzucajcie je gdzie się da! Dostalam takiego maila w sprawie tej malutkiej suni - przekierowalam na kontakt podany w ogloszeniu [FONT=Courier New]Witam, [/FONT] [FONT=Courier New]Jestem zainteresowana suczka jeżeli jest . [/FONT] [FONT=Courier New]Czy pieski będą duże ? [/FONT] [FONT=Courier New]Gdzie są do odbioru? [/FONT] Quote
fizia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 o i jeszcze jeden [FONT=Courier New]dzien dobry, [/FONT] [FONT=Courier New]chcetnie adoptuje jakiegos niewielkiego psa(im mniejszy tym lepiej-mam w domu juz jednego,ale bardzo lagodnego i akceptuje wszystkie zwierzeta) [/FONT] [FONT=Courier New]prosze o kontakt i jesli to mozliwe zdjecia psow.mieszkam w krakowie, jak wygladalaby sprawa transpoprtu? [/FONT] [FONT=Courier New]ps, prztyznam ,ze interesuje mnie te pies z brazowym nosem, [/FONT] [FONT=Courier New]serdecznie pozdrawiam [/FONT] [FONT=Courier New]maciek [/FONT] Quote
Glutofia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dziewczyny uczulam: żadnego "gdzie są do odbioru" wizyta przedadopcyjna. Z małymi pieskami trzeba uważać zeby nie stały się bawitkiem dla 3-4 latków. Każdemu trzeba powiedziec i wpisac w umowę ze pies stanowi dowód w sprawie. Quote
Glutofia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ............................................ dziewczyny co to są za psy? Tych chyba nie ma na stronie to drugie to nie jest pinokio? Quote
BoUnTy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 oGŁOSZENIA MOICH SZCZYLI DODALAM NA: Ogłoszenia na: 0. www.cafeanimal.pl 1. www.eoferty.com.pl 2. www.adopcje.org 3. www.kokosy.pl 4. www.kupiepsa.pl 5. www.mojpupil.pl 6. www.ogloszenia.adverts.pl 7. www.ofertka.pl 8. www.allezoo.pl 9. www.przygarnijzwierzaka.pl 10. www.spacerek.net Informuje, zeby się nie powielać. PS. Przy okazji ogłosiłam Kazana i Czako. Quote
BoUnTy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gluviu ja uważam, że dla 'dowodów w sprawie domków trzeba szukac jak najblizej - na ślasku. Quote
lika1771 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Co z tymi psiakami o ktore pyta Glutofia Quote
Glutofia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 to pierwsze zdjęcie to suczka taka silnie przestraszona była zaraz ją dodam a to drugie dalej mam wątpliwości pinokio czy coś innego. Brakuje mi jeszcze 2 psów szczylom od Bounty dałam na imię Jaś i Małgosia :evil_lol: tak a propos baby jagi Quote
gość123456 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Myślę, że się znajdą... Merlaczek jest podobno na wpół dziki, ale będziemy ponawiać próby odławiania... Quote
gość123456 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ta suczka liskowata przestraszona pilnie potrzebująca nowego domu na zdjęciu Glutofii przebywa na Maciejkach, nie chodzi o rudą matkę maluchów... Ale zamieszanie, no... Quote
Glutofia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ona albo na maciejkowicach albo w klinice pojechały do kliniki trzy suczki nie wiem już które. Amikat wie ale domu będzie potrzebować tak czy owak. ona strasznie się bała chyba najbardziej ze wszystkich Quote
Daria_13 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tego merlaka widziałam bodajże w piątek niedaleko biblioteki miejskiej w Będzinie. Biegał z innymi psiakami, on nie jest duży i taki lękliwy. Na pewno ma poniżej 40 cm w kłębie, bo jest mniejszy od mojego alana, fajny psiak. Rozmawiałam z koleżanką, która mieszka koło zamku. Mówiła, że ci menele co mieszkają z wróżką to są jeszcze gorsi od niej. Zabierają jej pieniądze, które ona zarabia na tym wróżeniu. Kozy podobno były wypuszczane i dojone, bo ona sama to widziała. A psy latały samopas po całym mieście. Szczury chodziły sobie po ulicy, jak koty, samopas. Smród, brud i ubóstwo tam panuje. Ja mieszkam niedaleko więc Amikat teraz mniej tutaj zaglądam, ale to jest moje gg-9997512. Jak była by potrzebna pomoc, to pisz. Quote
gość123456 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Do kliniki pojechały dwie czarne: ta:http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/czarna-kudlata,278.html i ta: http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/czarna-mloda-suczka,274.html i chyba ruda, ale nie jestem pewna (http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/malutka-ruda-sunia-niebieski-koszyczek-,279.html) być może pojechały tylko dwie suczki i PINOKIO. Ta suczka: http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/kosmata-przerazona-suczka,286.html jest na Maciejkach - bardzo przerażona sama w klatce kenelowej, nie dała się dotknąć... Woleliśmy jej nie stresować... Uwaga, Kropka, też może być w ciąży - trzeba jej zrobić USG, lekarz w S-cu nie był pewny, powiedział, że to może być 3-4tydzień, ale bez USG nie da się potwierdzić. Quote
Glutofia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Na stronie jest 17 sztuk jeszcze jednego brakuje...ciekawe który to nam sie tak schował Quote
klaudiaaa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A Kropa jest już u mnie :loveu: Jest wspaniała, grzeczna. Troszkę wystraszona. Okąpaliśmy ją. Jutro będą zdjęcia :D Quote
__Lara Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 klaudiaaa napisał(a):A Kropa jest już u mnie :loveu: Jest wspaniała, grzeczna. Troszkę wystraszona. Okąpaliśmy ją. Jutro będą zdjęcia :D Może założyć jej nowy wątek? i innym psiakom na dT? bo boję się, że tu się bajzel zrobi. Quote
gość123456 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bajzel już jest. To ta wróżka zaczarowała naszą kartkę i teraz się cieszy! :evil_lol: Klaudia, pamiętaj o USG - mała może być mamuśką... Quote
kuba123 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nie, nie wszystkie przeglądam te zdjęcia i dochodzę do wniosku,że brakuje jednej suni tylko za żadne skarby świata nie przypominam sobie jak wygląda Quote
Agucha Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czy można gdzieś zobaczyć zdjęcia wszystkich psiaków bez musu czytania caluskiego wątku? Pogubiłam się już :) Quote
kuba123 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 tak na stronie fundacji najlepiej wejdź przez baner w podpisie glutofi lub publikacji albo skopiuj adres strony z mojego podpisu Quote
gość123456 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 w zakładce adoptuj zwierzaka/adoptuj psa chcesz dać dom tymczasowy, którejś z bid? Quote
kuba123 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 publikacja czy ty nie pamiętasz jaka sunia nam się ''zapodziała'' nie kojarzę jednej , która siedzi na Maciejach razem z tą czarną podpalaną w boksie obok Milana Quote
Recommended Posts