polubek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 podrzuciłam azorka na ten wątek http://www.dogomania.pl/threads/185986-TORU%C5%83-udana-ewakuacja-schroniska-miejskiego-135-ps%C3%B3w-w-DT!-Dzi%C4%99kujemy-za-pomoc!! może jednak coś się ruszy w jego sprawie Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Doszło moje 20 zł dla Azorkla? Ważne - jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki Mozilla Firefox. Quote
zeberka4 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Ja zawsze uzywam Firefoxa i działa super :D Podrzucamy Azorka :D chciałam porobić ogłoszonka papierowe i drukarka odmawia współpracy! :D Quote
zeberka4 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dzisiaj porozwieszałam Azorka w Poznaniu,zobaczymy moze bedzie miał tyle szczęsci co Boluś :D Bylismy tez na wizycie przedadopcyjnej Kara mam nadzieje ze mu sie uda :D bo to taki duzy Boluś :D Quote
Andzike Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Azorek, Bolusiowi się udalo - czas na Ciebie :D Quote
Monika z Katowic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dobry domku dla Azorka odezwij się szybko! :) Quote
zeberka4 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Hopaj do góry Azorku u Bolka tyle ludzi a u ciebie tak cichuteńko jest,do góry niech cie pan wypatrzy :D Quote
Molli Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 zeberka4 napisał(a):Hopaj do góry Azorku u Bolka tyle ludzi a u ciebie tak cichuteńko jest,do góry niech cie pan wypatrzy :D Albo pani :) Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 i na Azorka przyjdzie kolej :) on jest taki słodki szorściaczek, więc na pewno po tych ogłoszeniach, które rozwiesiłaś zeberka w Poznaniu, ktoś się zgłosi :) Quote
Sankja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Azoek, przepraszam... [FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"]Mam tylko 2 miesiące i jestem TREFNA. Urodziłam się bez łapki i rodzeństwo mnie odrzuciło a inne psiaki nie chcą zaakceptować. Jeszcze mam szansę na adopcję bo jestem malutka i śliczna. POMOCY! Trójłapka BŁAGA O DT/DS! Zanim będzie za późno :(:(:(:([/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/187073-malenka-2-miesieczna-kuleczka-BEZ-%C5%81APKI-PSIE-DZICKO-w-schronie!!!-pilnie-DT Quote
zeberka4 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 podrzucam bo Azorkowaty puchol nadal bez domu Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 no Azorek, spodobało ci się u zaberki i do domku nie chcesz innego iść? ktoś dzwonił z ogłoszeń? Quote
zeberka4 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Dzwoniła pewna Pani widziała Azorka w gazecie, niestety po dokładnym namyśle zrezygnowała, ale lepiej sie dobrze zastanowić niż potem psa wyrzucac bo sie nie spodobał,Pani była z bardzo daleka ponad 300km ale kurde z głowy mi nazwa miasta wypadła :D Miejmy nadzieję że znajdzie się Ktoś inny komu Azor wpadnie w oko :D Quote
Recommended Posts