Beata_Dorobczyńska Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 30 stycznia wracając z Płocka znalazłam w zaspie śniegu na wpół zamarznięta sunie. Sunia dostała kroplówki i leki , jej stan sie polepsza. Jest u mnie w domu , zachowuje idealna czystość mimo iz siedzi w domu prawie 10 godzin , nic nie niszczy , jest bardzo kontaktowa , szybko sie uczy . Poszukuję bardzo dobrego domku dla okruszka o wadze 7 kg - u mnie nie może zostać. Przed oddaniem trzeba bedzie podpisac umowe adopcyjna i zobowiązanie do sterylizacji. tel. 605 234 112 Quote
AnnaA Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Musisz zacząc ją ogłaszac Na dogomanii nie znajdzie domku Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ogłoszenia potrzebne na cito, ale najpierw tekst do ogłoszen....... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Kruszynka w czwartek bedzie sterylizowana i nadal szuka domu. Quote
enia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Chudzielec... na przygarne psa ktoś szukał rudej suni....... Quote
evita. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Oferuje się z allegro dla suni ;) Beatko- udałoby się zrobić jej więcej fotek ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Blue berry zrobila, czekam az mi przesle , dzieki Evita. Enia - tam jest tyle piesków juz wklejonych , ze dam sobie spokoj. Sunia w tej chwili juz nie jest taka chuda - przytyła 1,3 kg i wyglada całkiem przyzwoicie. Jest bardzo grzeczna zostaje w domu po 10 godzin i nie brudzi ani nie niszczy. Potrzebuje swojego czlowieka na cito bo ja nie bardzo mogę ja trzymac z uwagi na pozostałych siersciastych mieszkańców domu powyzej 50 kg. Quote
evita. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Czekam zatem na foty i biorę się za allegro dla cudnej nakolankowo- kanapowej grzecznej ślicznotki :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 zgodnie z obietnicą załaczam fotki zrobione przez Blue Berry. Quote
enia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 łomatko jaka fajna ta panna biała nóżka:loveu: Quote
evita. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Śliczna sunieczka- widać, że bardzo delikatna :) I ta biała skarpetka rewelacyjna :loveu: P.S. Enia- napiszesz w wolnej chwili dla niej tekst do allegro ? Plis plis plis :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dziewczynki weźcie tekst z mojego pierwszego postu . Prawie zamarznieta sunia wyrzucona w pierwszy dzien ferii czeka na nowego ODPOWIEDZIALNEGO własciciela ! Quote
evita. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Allegro suni: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=927838274 P.S. Enia- dzięki za tekst :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Evita, Enia bardzo bardzo Wam dziekuję - po raz kolejny przekonałam się , ze prawdziwych przyjaciół poznaje się w potrzebie . Liczyłam na pomoc kogoś innego a otrzymałam od kogoś całkiem niespodziewanego - mam na mysli Was. Bardzo dziekuje. Aukcja sliczna - tekst wspanialy tylko nie wiem czyj to email - moj : beatadoro(malpka)poczta.onet.pl Quote
evita. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nie ma sprawy :) Mail w allegro podałam "awaryjnie" swój ;). Już zmieniam na prawidłowy. P.S. Postaram się zrobic małej jeszcze kilka ogłoszeń ;) Quote
enia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A jak panienka biała łapka ma na imię tak w ogóle? :) Quote
evita. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 enia napisał(a):A jak panienka biała łapka ma na imię tak w ogóle? :) No "Biała Łapka" ma na imię :eviltong: ;) Dzisiaj zdaje się "Biała Łapka" będzie ciachana. Trzymamy zatem kciuki z całych sił :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Ina czyli Blue Berry nazwała panienkę Klementynka :) Tak, dziś jest ciachana dam znać jak poszlo. Niestety musialam do niej jeszcze klatke nabyc wiec to najdrozszy z moich znalezionych psów :) Quote
enia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a po co jej klatka? może tu ją pokaż: http://www.dogomania.pl/threads/180150-WARSZAWA-szczeniaczek-sunia-niewielkich-gabarytA-w i na miejscu Wawa :) co szkodzi..... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Klatka mi potrzebna bo to pies niczym kot - z uwagi na male gabaryty a wielka ciekawosc aby cos obejrzec nalezy podskoczyc , wskoczyc, zeskoczyc itp a po sterylce wolalabym aby te skoki byly ograniczone do zera . Mnie nie ma w domu po 9 godzin wiec i kontroli brak . W tym watku jest poszukiwana sunia czarna podpalana a przeciez Klementynki nie przemaluje :) Quote
evita. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Czyli Klementysi szykuje się areszt posterylkowy ;) Oby dobrze zniosła zabieg i doszła szybciutko do siebie :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Własnie dzwoniła pani z lecznicy . Klementynka dala radę i juz jest po sterylce. Marwiłam sie bo ma bradykardię czyli wolna akcje serca takze rano jeszcze robiłysmy EKG. Po 18 jade ja odebrac :) Quote
enia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 oooo czyli sunia już w drodze z kliniki...... Quote
Recommended Posts