MARCHEWA Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 WPŁATY NA BOLCIA: Holly101-50zł(za bazarek) Mercy-40zł(za bazarek) Ick-15zł(za bazarek) Ick-10zł Ludwa-30zł(bazarek) Ludwa-20zł(bazarek) Megii1-25zł(bazarek) Gandzia-35 zł(bazarek) RAZEM:225ZŁ 12.04-WYSŁANE NA KONTO FUNDACJI AST Bolo trafił do naszego schroniska w grudniu,był bardzo zmarznięty i błąkał się po mieście.Do tej pory nikt go nie szukał:shake:.Pies jest rewelacyjny,zachowuje się jak szczeniak,kocha wszystkich,ludzi i psy.Siedzi w jednym kojcu z małym psem i dogadują się super,nie warczy nawet gdy jego towarzysz podejdzie mu do michy.A Bolo uwielbia jeść,co widać na fotkach,kruszynka to to nie jest:evil_lol:Bolo jest psem idealnym do adopcji. Nie będę pisać,że w schronisku on cierpi i jest źle traktowany,bo tak nie jest.Pracownicy go lubią,a Bolo na razie sobie radzi z zimnem w ocieplanej budzie ze słomą.Ale jest inny problem-nasze miasto otoczone jest wsiami i niestety Bolem interesują się głównie panowie ze wsi,bo pies jest duży i wygląda groźnie to przy budzie na łańcuchu będzie robił wrażenie:angryy:nikogo z nich nie interesuje fakt,że ten pies nie skrzywdziłby muchy. Poprosiłam o trochę czasu na znalezienie domu dla Bola,ale sytuacja jest tragiczna,bo schronisko jest tak przepełnione,że nie przyjmują już nawet szczeniaków:placz:także jak pojawia się potencjalny dom powinni psa wydać,a dla Bolusia oznaczać to będzie wyrok na metrowym łańcuchu. Błagam,pomóżcie mi go poogłaszać i szukać domku na jaki ten wspaniały pies zasługuje. Kontakt:[email protected] 693960672 A oto Bolo:loveu: Quote
MARCHEWA Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Aż żal było go tak zostawić....te oczyska.... Quote
MARCHEWA Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Czy ktoś zrobi dla słodziaka bannerek? Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Ale tu tłum.... Podniosę Bolcia;) Quote
clockwork Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 melduje się z banerkiem ;) jakby jakieś zmiany pisz..... na gg ;) Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Dzięki,na ciebie zawsze można liczyć;) Quote
clockwork Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 MARCHEWA napisał(a):Dzięki,na ciebie zawsze można liczyć;) ojjj tam ........ :oops: .wiesz że dla mnie to nie problem a póki co to jedyna pomoc jaką mogę zaoferować... a potem nawet nie mam czasu śledzić losów psiaka, albo nawet HOPnąć .... banerek zajmuje mi 5 min, więc jestem do Twoich usług ;) Ja też TU mogłam liczyć na Ciebie ... Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Może kiedyś wpadnę jeszcze do J-bia,to zalecę do ciebie z jakimś ciachem;) za te śliczne,błyskawiczne bannery;) Quote
clockwork Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 wrzuciłam go na NK.... http://nasza-klasa.pl/profile/1778619/gallery/album/5/348 choo z tym ciachem ;) Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 clockwork napisał(a):wrzuciłam go na NK.... http://nasza-klasa.pl/profile/1778619/gallery/album/5/348 Super,może go ktoś tam wypatrzy.Ja zrobię mu ale.gratkę,ale o wypasione Allegro muszę się do kogoś ładnie uśmiechnąć..........hmm......tylko jeszcze nie wiem do kogo...... Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Alicja napisał(a):Ale słodziak :loveu: Witam koleżankę na Bolowym wątku;) Quote
Alicja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 MARCHEWA napisał(a):Witam koleżankę na Bolowym wątku;) zaraz Bolo się pokaże u nas na gliwickim i u suni z Rybnika;) Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Alicjo,chciałam zajrzeć do psa z twojego bannerka,ale nie otwiera mi się....coś mi dogo chyba szwankuje. Quote
clockwork Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 MARCHEWA napisał(a):Alicjo,chciałam zajrzeć do psa z twojego bannerka,ale nie otwiera mi się....coś mi dogo chyba szwankuje. bo Ala ma źle podlinkowany baner- mi tysz nie wchodzi :O Quote
Alicja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 no wspaniałe dogo ...grrrrrr.... już od czasu przemian 2 razy podlinkowywałam ....zaraz po zrobieniu działało ......ide ręcznie szukać Quote
Karinsien Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 MARCHEWA napisał(a):Super,może go ktoś tam wypatrzy.Ja zrobię mu ale.gratkę,ale o wypasione Allegro muszę się do kogoś ładnie uśmiechnąć..........hmm......tylko jeszcze nie wiem do kogo...... MARCHEWA, wyślij mi treść i zdjęcia. Zmajstruję jakieś Allegro. Bolo wygląda prawie tak samo jak mój Pasek. Trzymam kciuki za chłopaka! Quote
MARCHEWA Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Karinsien napisał(a):MARCHEWA, wyślij mi treść i zdjęcia. Zmajstruję jakieś Allegro. Bolo wygląda prawie tak samo jak mój Pasek. Trzymam kciuki za chłopaka! Cioteczko,co ja bym bez ciebie zrobiła..;) Quote
Alicja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ślicznoto , musi sie domek znaleźć dla Ciebie Quote
MARCHEWA Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Karinsien napisał(a):MARCHEWA, wyślij mi treść i zdjęcia. Zmajstruję jakieś Allegro. Bolo wygląda prawie tak samo jak mój Pasek. Trzymam kciuki za chłopaka! Tutaj jest ale.gratka Bola: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3683237_bolo_ast_o_golebim_sercu_szuka_domu.html Twój Pasek to ma szczęście mieć taką fajną pańcię;) Quote
MARCHEWA Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 gazzy napisał(a):Psiak do adopcji w całej Polsce ? Tak,ale tylko do sprawdzonego domu,a masz coś na oku? Quote
gazzy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tak. Znajoma ma amstaffkę i inne zwierzaki - w tym konia. Bolo by mieszkał w domu . Jutro da mi znać co i jak i czy może go wziąć. Quote
Recommended Posts