Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WPŁATY NA BOLCIA:
Holly101-50zł(za bazarek)
Mercy-40zł(za bazarek)
Ick-15zł(za bazarek)
Ick-10zł
Ludwa-30zł(bazarek)
Ludwa-20zł(bazarek)
Megii1-25zł(bazarek)
Gandzia-35 zł(bazarek)
RAZEM:225ZŁ
12.04-WYSŁANE NA KONTO FUNDACJI AST

Bolo trafił do naszego schroniska w grudniu,był bardzo zmarznięty i błąkał się po mieście.Do tej pory nikt go nie szukał:shake:.Pies jest rewelacyjny,zachowuje się jak szczeniak,kocha wszystkich,ludzi i psy.Siedzi w jednym kojcu z małym psem i dogadują się super,nie warczy nawet gdy jego towarzysz podejdzie mu do michy.A Bolo uwielbia jeść,co widać na fotkach,kruszynka to to nie jest:evil_lol:Bolo jest psem idealnym do adopcji.
Nie będę pisać,że w schronisku on cierpi i jest źle traktowany,bo tak nie jest.Pracownicy go lubią,a Bolo na razie sobie radzi z zimnem w ocieplanej budzie ze słomą.Ale jest inny problem-nasze miasto otoczone jest wsiami i niestety Bolem interesują się głównie panowie ze wsi,bo pies jest duży i wygląda groźnie to przy budzie na łańcuchu będzie robił wrażenie:angryy:nikogo z nich nie interesuje fakt,że ten pies nie skrzywdziłby muchy.

Poprosiłam o trochę czasu na znalezienie domu dla Bola,ale sytuacja jest tragiczna,bo schronisko jest tak przepełnione,że nie przyjmują już nawet szczeniaków:placz:także jak pojawia się potencjalny dom powinni psa wydać,a dla Bolusia oznaczać to będzie wyrok na metrowym łańcuchu.

Błagam,pomóżcie mi go poogłaszać i szukać domku na jaki ten wspaniały pies zasługuje.

Kontakt:[email protected]
693960672

A oto Bolo:loveu:

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dzięki,na ciebie zawsze można liczyć;)

ojjj tam ........ :oops: .wiesz że dla mnie to nie problem a póki co to jedyna pomoc jaką mogę zaoferować... a potem nawet nie mam czasu śledzić losów psiaka, albo nawet HOPnąć ....

banerek zajmuje mi 5 min, więc jestem do Twoich usług ;) Ja też TU mogłam liczyć na Ciebie ...

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Super,może go ktoś tam wypatrzy.Ja zrobię mu ale.gratkę,ale o wypasione Allegro muszę się do kogoś ładnie uśmiechnąć..........hmm......tylko jeszcze nie wiem do kogo......

MARCHEWA, wyślij mi treść i zdjęcia. Zmajstruję jakieś Allegro.
Bolo wygląda prawie tak samo jak mój Pasek. Trzymam kciuki za chłopaka!

Posted

Karinsien napisał(a):
MARCHEWA, wyślij mi treść i zdjęcia. Zmajstruję jakieś Allegro.
Bolo wygląda prawie tak samo jak mój Pasek. Trzymam kciuki za chłopaka!

Cioteczko,co ja bym bez ciebie zrobiła..;)