Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wlaśnie dzwonil pan z woj opolskiego - duze gospodarstwo rolne, spore ter do biegania...
Jak powiedzialam o sterylizacji - zapadla cisza i potem pan podziękowal:roll:

Posted

[quote name='Tola']Wlaśnie dzwonil pan z woj opolskiego - duze gospodarstwo rolne, spore ter do biegania...
Jak powiedzialam o sterylizacji - zapadla cisza i potem pan podziękowal:roll:[/QUOTE]
Coż ci ludzie tak by rozmnażali :mad::mad:, ciemnogród powszechny, nikt nie myśli realnie, ze szczeniaki to tylko problem jest, przecież wcale nie tak łatwo o domy, wiadomo, ze nie wszystkie się sprzedadzą, ale kto się tym przejmuje, dla paru złotych :-(. hehh... szkoda gadać, ja to bym była wdzięczna za wysterylizowaną sukę, już gotową....:cool3:

Posted

[quote name='agada']Coż ci ludzie tak by rozmnażali :mad::mad:, ciemnogród powszechny, nikt nie myśli realnie, ze szczeniaki to tylko problem jest, przecież wcale nie tak łatwo o domy, wiadomo, ze nie wszystkie się sprzedadzą, ale kto się tym przejmuje, dla paru złotych :-(. hehh... szkoda gadać, ja to bym była wdzięczna za wysterylizowaną sukę, już gotową....:cool3:[/QUOTE]

Mam podobne podejście jak TY agada....

... a ja coś czułam, że zadzwoni znowu jakiś pseudo... no i proszę....

Posted

Wybaczcie offa ale szukamy wszędzie

Piękny spaniel po przejściach zbiera na utrzymanie w dt, [U]tylko i aż 100zł[/U], które tak ciężko uzbierać, a zadłużenie zaczyna rosnąć, nie możemy tak zostawić dt z problemem

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182368-Spanielek-uratowany-przed-igłą.Zbieramy-na-utrzymanie-w-DT.-Tylko-i-aż...-100-zł-mies[/url]

Posted

Lady dzisiaj zaskoczyła mnie swoim apetytem.Zjadła miskę ryzu z kurczakiem,miskę wolowiny w galarecie i dojadła suchą karmą.Na spacerach prowokuje mnie do biegania.Ja dostaje zadyszki,a ona w świetnej formie.To powarkiwanie na małe psy jest wynikiem zazdrości.Kiedy jest sama przed domem wogóle nie reaguje na inne psiaki,jak pojawiam się na horyzońcie zaczyna warczeć i szczekać.

Posted

[quote name='zadra']Lady dzisiaj zaskoczyła mnie swoim apetytem.Zjadła miskę ryzu z kurczakiem,miskę wolowiny w galarecie i dojadła suchą karmą.Na spacerach prowokuje mnie do biegania.Ja dostaje zadyszki,a ona w świetnej formie.To powarkiwanie na małe psy jest wynikiem zazdrości.Kiedy jest sama przed domem wogóle nie reaguje na inne psiaki,jak pojawiam się na horyzońcie zaczyna warczeć i szczekać.[/QUOTE]
Sama mi mówiłaś, że moja sunia nas pilnuje, bo bezdomniaki tak mają, Ty tez masz swojego stróża, ona odpłaca Ci się za Twoje wielkie serce :p, oby szybko ktoś ją docenił i dał tyle miłości co Ty :cool3:. A dobra kondycja, to świetnie, że ją odzyskuje :loveu:

Posted

[quote name='agada']szkoda gadać, ja to bym była wdzięczna za wysterylizowaną sukę, już gotową....:cool3:[/QUOTE]

popieram. ale psełduchy to chciwe buraki:mad:

ostatnio wszędzie tylko same palanty dzwonią:shake::roll:

Posted

widzałam ze pies na wiele ogłoszeń,możecie spróbować jeszcze na ogólnopolskim forum adopcyjnym,tam miałaby szansę [url]www.adopcje[/url] .fora. pl (skasuj spację w linku)

Posted

Jest juz ogloszenie w zcerwcowym numerze MP, ale nie potrafie wstawic tutaj strony, zeby pokazac wszystkim ogloszenie naszych suniek:oops:

Posted

[quote name='Tola']Jest juz ogloszenie w zcerwcowym numerze MP, ale nie potrafie wstawic tutaj strony, zeby pokazac wszystkim ogloszenie naszych suniek:oops:[/QUOTE]
Czekamy na telefony i maile w sprawie adopcji.

Posted

Kurcze, no ciągle trzymama kciuki za najpiękniejszą sunię na dogomanii, aby znalazła najlepszy pod słońcem dom.
Musi być dobrze ! :)

Posted

Zamojskie dziewczyny w MP:p
[URL="http://www.ostrowschronisko.pl/2.pdf"][COLOR=#4444ff]http://www.ostrowschronisko.pl/2.pdf[/COLOR][/URL]

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v652/malfinaaa/22.jpg[/IMG]