agada Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ciekawe, czy były jeszcze jakieś telefony w sprawie Lady? Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='agada']Ciekawe, czy były jeszcze jakieś telefony w sprawie Lady?[/QUOTE] No właśnie??? Quote
Tola Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Kontakt na allegro jest do mnie - tez nie mialam tel:roll: Quote
Tola Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Wlaśnie dzwonil pan z woj opolskiego - duze gospodarstwo rolne, spore ter do biegania... Jak powiedzialam o sterylizacji - zapadla cisza i potem pan podziękowal:roll: Quote
agada Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Tola']Wlaśnie dzwonil pan z woj opolskiego - duze gospodarstwo rolne, spore ter do biegania... Jak powiedzialam o sterylizacji - zapadla cisza i potem pan podziękowal:roll:[/QUOTE] Coż ci ludzie tak by rozmnażali :mad::mad:, ciemnogród powszechny, nikt nie myśli realnie, ze szczeniaki to tylko problem jest, przecież wcale nie tak łatwo o domy, wiadomo, ze nie wszystkie się sprzedadzą, ale kto się tym przejmuje, dla paru złotych :-(. hehh... szkoda gadać, ja to bym była wdzięczna za wysterylizowaną sukę, już gotową....:cool3: Quote
__Lara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='agada']Coż ci ludzie tak by rozmnażali :mad::mad:, ciemnogród powszechny, nikt nie myśli realnie, ze szczeniaki to tylko problem jest, przecież wcale nie tak łatwo o domy, wiadomo, ze nie wszystkie się sprzedadzą, ale kto się tym przejmuje, dla paru złotych :-(. hehh... szkoda gadać, ja to bym była wdzięczna za wysterylizowaną sukę, już gotową....:cool3:[/QUOTE] Mam podobne podejście jak TY agada.... ... a ja coś czułam, że zadzwoni znowu jakiś pseudo... no i proszę.... Quote
Marlena:) Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 I tutaj poprosimy głosy dla emirowych psiaków: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11086[/url] Quote
marta0731 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wybaczcie offa ale szukamy wszędzie Piękny spaniel po przejściach zbiera na utrzymanie w dt, [U]tylko i aż 100zł[/U], które tak ciężko uzbierać, a zadłużenie zaczyna rosnąć, nie możemy tak zostawić dt z problemem [url]http://www.dogomania.pl/threads/182368-Spanielek-uratowany-przed-igłą.Zbieramy-na-utrzymanie-w-DT.-Tylko-i-aż...-100-zł-mies[/url] Quote
zadra Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Lady dzisiaj zaskoczyła mnie swoim apetytem.Zjadła miskę ryzu z kurczakiem,miskę wolowiny w galarecie i dojadła suchą karmą.Na spacerach prowokuje mnie do biegania.Ja dostaje zadyszki,a ona w świetnej formie.To powarkiwanie na małe psy jest wynikiem zazdrości.Kiedy jest sama przed domem wogóle nie reaguje na inne psiaki,jak pojawiam się na horyzońcie zaczyna warczeć i szczekać. Quote
agada Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='zadra']Lady dzisiaj zaskoczyła mnie swoim apetytem.Zjadła miskę ryzu z kurczakiem,miskę wolowiny w galarecie i dojadła suchą karmą.Na spacerach prowokuje mnie do biegania.Ja dostaje zadyszki,a ona w świetnej formie.To powarkiwanie na małe psy jest wynikiem zazdrości.Kiedy jest sama przed domem wogóle nie reaguje na inne psiaki,jak pojawiam się na horyzońcie zaczyna warczeć i szczekać.[/QUOTE] Sama mi mówiłaś, że moja sunia nas pilnuje, bo bezdomniaki tak mają, Ty tez masz swojego stróża, ona odpłaca Ci się za Twoje wielkie serce :p, oby szybko ktoś ją docenił i dał tyle miłości co Ty :cool3:. A dobra kondycja, to świetnie, że ją odzyskuje :loveu: Quote
bico Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='agada']szkoda gadać, ja to bym była wdzięczna za wysterylizowaną sukę, już gotową....:cool3:[/QUOTE] popieram. ale psełduchy to chciwe buraki:mad: ostatnio wszędzie tylko same palanty dzwonią:shake::roll: Quote
sonia71 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 liniowa Lady zmienia się w bodygarda :) a wiadomo ci maja szerokie bary -to dlatego tak zajada,mądrla jedna -pozdrowionka :) Quote
bico Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Widziałam Lady, Kawę i Almę w gazecie i trzymam kciuki ze sensowne telefony - niech im się wreszcie uda!:happy1::happy1::happy1: Quote
agada Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 O jejku już są w gazecie, a miało być w czerwcu?? Quote
robkowa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 trzymam kciuki by te ogłoszenia przyniosły jakiś efekt! Quote
jacksie Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 widzałam ze pies na wiele ogłoszeń,możecie spróbować jeszcze na ogólnopolskim forum adopcyjnym,tam miałaby szansę [url]www.adopcje[/url] .fora. pl (skasuj spację w linku) Quote
Tola Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Jest juz ogloszenie w zcerwcowym numerze MP, ale nie potrafie wstawic tutaj strony, zeby pokazac wszystkim ogloszenie naszych suniek:oops: Quote
zadra Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Tola']Jest juz ogloszenie w zcerwcowym numerze MP, ale nie potrafie wstawic tutaj strony, zeby pokazac wszystkim ogloszenie naszych suniek:oops:[/QUOTE] Czekamy na telefony i maile w sprawie adopcji. Quote
E-S Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Kurcze, no ciągle trzymama kciuki za najpiękniejszą sunię na dogomanii, aby znalazła najlepszy pod słońcem dom. Musi być dobrze ! :) Quote
Tola Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Zamojskie dziewczyny w MP:p [URL="http://www.ostrowschronisko.pl/2.pdf"][COLOR=#4444ff]http://www.ostrowschronisko.pl/2.pdf[/COLOR][/URL] [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v652/malfinaaa/22.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts