Selenga Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 wznowione allegro: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1003293974[/URL] Quote
agada Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Selengo dziękujemy jak zawsze piękne i profesjonalne :loveu::p Quote
agada Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='magdola']moze ktos, kto byl zainteresowany Lady by sie odezwal???? watekn bedzie bo zdjecia jeszcze "cieple"[/QUOTE] Skontaktuj się z Tolą może poda namiary, to byłych chętnych na Lady, może przesłac im zdjęcia z nowszą wersją...? Quote
Tola Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [quote name='agada']Selengo dziękujemy jak zawsze piękne i profesjonalne :loveu::p[/QUOTE] Potwierdzam:loveu: Pięknie dziekuję po raz kolejny:Rose: Quote
robkowa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']byłam dziś z zamojską Inką na szczepieniu i przypadkiem spotkałam Lady...panny nie przypadły sobie do gustu hihihi sunia wyjątkowo urocza, powiedziałabym że dla konesera...dla kogoś kto chciałby mieć psa wyjątkowego, nietypowego, innego niż wszystkie...nie mam pojęcia dlaczego jest takie małe zainteresowanie...ile ona ma lat? ten wiek aż tak strasznie odstrasza?[/QUOTE] Lady ma koło 10 lat, moim zdaniem ten wiek ma tu duże znaczenie urodę ma nieziemską, taka damulka, wcale po niej nie widać tych lat może nie ma co mówić że ma tyle:evil_lol: zapraszam na wątki zamojskich suczek: Fiszki o nietypowej urodzie:cool3: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183759-Fiszka-ze-schroniska-w-typie-peki%C5%84czyka-szuka-domu-prosz%C4%99-o-banerek-i-Allegro[/url] i Finki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183762-B%C5%82%C4%85ka%C5%82a-si%C4%99-przez-miesi%C4%85c-po-targowisku-bezdomna-ma%C5%82a-roczna-suczka-Finka-czeka-na-DS[/url] Quote
magdola Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='robkowa']Lady ma koło 10 lat, moim zdaniem ten wiek ma tu duże znaczenie urodę ma nieziemską, taka damulka, wcale po niej nie widać tych lat może nie ma co mówić że ma tyle:evil_lol: [/QUOTE]szalona.....:D dzisiaj wyadoptowalysmy 9-latka, wiec na kazdego przyjdzie czas.....:) Quote
IVV Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 podnosimy Lady jest PIEKNA!!!! ma tyle klasy w sobie!!!! Quote
agada Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Robkowa to stwierdzenie dla konesera, to mnie się tak antykowo skojarzyło :cool3:, toż ona piękna i żywotna przecież jest:evil_lol: Quote
zadra Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Wczoraj na spacerku Lady zobaczyła kota i sprint ledwie ja utrzymałam.Gdyby nie to pewnie "popędziłaby kota"zdrowo.Teraz coraz częsciej prowokuje mnie do biegania z nią.Uwielbia przewracać się w trawie.Mała jet cudowna. Quote
Tola Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 No proszę; a wczesniej nasza dama nie zwracała uwagi ani na koty, ani na inne psy. Odzyła, czuje sie pewnie i wydaje jej się, ze jest u siebie:cool3: Quote
robkowa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='agada']Robkowa to stwierdzenie dla konesera, to mnie się tak antykowo skojarzyło :cool3:, toż ona piękna i żywotna przecież jest:evil_lol:[/QUOTE] to nie ja tylko sacred PIRANHA ale w sumie też uważam że dla konesera:smile: kogoś kto ma wyjątkowe zwierzaki u mnie też było czasem "psiowe szaleństwo" jeszcze ślisko było bo zima była ale zęby mam nadal wszystkie;) Quote
agada Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 sacred PIRANHA to tez koneserka :evil_lol:, niech już lepiej nie wymyśla:eviltong: Quote
agada Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Witam piękność naszą, niedocenianą przez innych... Quote
E-S Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='agada']Witam piękność naszą, niedocenianą przez innych...[/QUOTE] A tam niedocenianą ... docenianą, docenianą, ja gdybym miała dom z ogródkiem to bym natychmiast doceniła :) uwierz mi. Tylko ci, co doceniają, nie mają warunków najczęściej ... Zasiaduje się księżniczka w DT, oj zasiaduje. Quote
zadra Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Cieszy mnie fakt,że Lady z dnia na dzień silniejsza i coraz weselsza.Na spacerach zachowuje się czasami jak szceniak.Prawdą jest ,że dośc szybko się męczy szcególnie gdy jest ciepło.Nie wymaga niewiadomo jak długich spacerów.Trochę teraz przytyła.Ma to pewnie związek z dodatkowym jedzeniem suchej karmy. Quote
agada Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Utyje jeszcze i straci figurę :evil_lol:, Zadra nie rozpuszczaj jej tak :mad: Quote
zadra Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='agada']Utyje jeszcze i straci figurę :evil_lol:, Zadra nie rozpuszczaj jej tak :mad:[/QUOTE] Wiele z nas chciałoby mieć taką figurkę jak Lady.Prawdziwa gazela. Quote
robkowa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 mam nadzieję że zgrabny tyłeczek pozostał:cool3: Quote
agada Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Widziałam dziś przejazdem Lady :loveu:, piękna jak zawsze, moja mama aż się zdziwiła, ze to ta sama sucz, ale poprzednim razem troche inne warunki były:roll: Quote
magdola Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='agada']Widziałam dziś przejazdem Lady :loveu:, piękna jak zawsze, moja mama aż się zdziwiła, ze to ta sama sucz, ale poprzednim razem troche inne warunki były:roll:[/QUOTE] Lady to szczęśliwe imię. My szczecińską Lady wyadoptowałysmy w sobote:) Quote
Tola Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='Piromanka']A Lady jeszcze bez domu...???[/QUOTE] Niestety. Brak zainteresowania, brak jakichkolwiek telefonów Nie; mialam wczoraj tel - dzwonil jakis facet - pytał o wymagania co do przyszłego domu; ma sukę doga ze szczeniakami, sukę charta ze szzenaikami i wzystko w budzie. Nie rozumiał o co mi chodzi z tym mieszkaniem w domu. Na koniec powiedział, ze jest zainteresowany adopcją, tylko nie bardzo ma ochotę streylizowac Lady. Jak usłyszał, ze juz po wszystkim - rozłączył się. Takie wlasnie propozycje domów ma Lady:shake: Cos za mało Cioteczki czarują... Quote
zadra Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Lady to cudowne stworzenie.Mam nadzieję,że w końcu znajdzie kochającego przyjaciela. Quote
Piromanka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Takie telefony, jak odebrała Tola to niestety plaga.... Ludzie są bez pojęcia..... Quote
zadra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Lady rozpoczęła wiosenne "linienie" Mamy zabawę z wyczesywaniem,które uwielbia.najbardziej na spacerze. Quote
Recommended Posts