Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']moze ktos, kto byl zainteresowany Lady by sie odezwal???? watekn bedzie bo zdjecia jeszcze "cieple"[/QUOTE]
Skontaktuj się z Tolą może poda namiary, to byłych chętnych na Lady, może przesłac im zdjęcia z nowszą wersją...?

Posted

[quote name='agada']Selengo dziękujemy jak zawsze piękne i profesjonalne :loveu::p[/QUOTE]
Potwierdzam:loveu:
Pięknie dziekuję po raz kolejny:Rose:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']byłam dziś z zamojską Inką na szczepieniu i przypadkiem spotkałam Lady...panny nie przypadły sobie do gustu hihihi
sunia wyjątkowo urocza, powiedziałabym że dla konesera...dla kogoś kto chciałby mieć psa wyjątkowego, nietypowego, innego niż wszystkie...nie mam pojęcia dlaczego jest takie małe zainteresowanie...ile ona ma lat? ten wiek aż tak strasznie odstrasza?[/QUOTE]

Lady ma koło 10 lat, moim zdaniem ten wiek ma tu duże znaczenie
urodę ma nieziemską, taka damulka, wcale po niej nie widać tych lat
może nie ma co mówić że ma tyle:evil_lol:

zapraszam na wątki zamojskich suczek:
Fiszki o nietypowej urodzie:cool3:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183759-Fiszka-ze-schroniska-w-typie-peki%C5%84czyka-szuka-domu-prosz%C4%99-o-banerek-i-Allegro[/url]

i Finki:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183762-B%C5%82%C4%85ka%C5%82a-si%C4%99-przez-miesi%C4%85c-po-targowisku-bezdomna-ma%C5%82a-roczna-suczka-Finka-czeka-na-DS[/url]

Posted

[quote name='robkowa']Lady ma koło 10 lat, moim zdaniem ten wiek ma tu duże znaczenie
urodę ma nieziemską, taka damulka, wcale po niej nie widać tych lat
może nie ma co mówić że ma tyle:evil_lol:

[/QUOTE]szalona.....:D
dzisiaj wyadoptowalysmy 9-latka, wiec na kazdego przyjdzie czas.....:)

Posted

Wczoraj na spacerku Lady zobaczyła kota i sprint ledwie ja utrzymałam.Gdyby nie to pewnie "popędziłaby kota"zdrowo.Teraz coraz częsciej prowokuje mnie do biegania z nią.Uwielbia przewracać się w trawie.Mała jet cudowna.

Posted

No proszę; a wczesniej nasza dama nie zwracała uwagi ani na koty, ani na inne psy.
Odzyła, czuje sie pewnie i wydaje jej się, ze jest u siebie:cool3:

Posted

[quote name='agada']Robkowa to stwierdzenie dla konesera, to mnie się tak antykowo skojarzyło :cool3:, toż ona piękna i żywotna przecież jest:evil_lol:[/QUOTE]

to nie ja tylko sacred PIRANHA
ale w sumie też uważam że dla konesera:smile:
kogoś kto ma wyjątkowe zwierzaki

u mnie też było czasem "psiowe szaleństwo" jeszcze ślisko było bo zima była ale zęby mam nadal wszystkie;)

Posted

[quote name='agada']Witam piękność naszą, niedocenianą przez innych...[/QUOTE]
A tam niedocenianą ... docenianą, docenianą, ja gdybym miała dom z ogródkiem to bym natychmiast doceniła :) uwierz mi. Tylko ci, co doceniają, nie mają warunków najczęściej ...
Zasiaduje się księżniczka w DT, oj zasiaduje.

Posted

Cieszy mnie fakt,że Lady z dnia na dzień silniejsza i coraz weselsza.Na spacerach zachowuje się czasami jak szceniak.Prawdą jest ,że dośc szybko się męczy szcególnie gdy jest ciepło.Nie wymaga niewiadomo jak długich spacerów.Trochę teraz przytyła.Ma to pewnie związek z dodatkowym jedzeniem suchej karmy.

Posted

[quote name='agada']Utyje jeszcze i straci figurę :evil_lol:, Zadra nie rozpuszczaj jej tak :mad:[/QUOTE]

Wiele z nas chciałoby mieć taką figurkę jak Lady.Prawdziwa gazela.

Posted

Widziałam dziś przejazdem Lady :loveu:, piękna jak zawsze, moja mama aż się zdziwiła, ze to ta sama sucz, ale poprzednim razem troche inne warunki były:roll:

Posted

[quote name='agada']Widziałam dziś przejazdem Lady :loveu:, piękna jak zawsze, moja mama aż się zdziwiła, ze to ta sama sucz, ale poprzednim razem troche inne warunki były:roll:[/QUOTE]
Lady to szczęśliwe imię. My szczecińską Lady wyadoptowałysmy w sobote:)

Posted

[quote name='Piromanka']A Lady jeszcze bez domu...???[/QUOTE]
Niestety. Brak zainteresowania, brak jakichkolwiek telefonów
Nie; mialam wczoraj tel - dzwonil jakis facet - pytał o wymagania co do przyszłego domu; ma sukę doga ze szczeniakami, sukę charta ze szzenaikami i wzystko w budzie.
Nie rozumiał o co mi chodzi z tym mieszkaniem w domu.
Na koniec powiedział, ze jest zainteresowany adopcją, tylko nie bardzo ma ochotę streylizowac Lady. Jak usłyszał, ze juz po wszystkim - rozłączył się.
Takie wlasnie propozycje domów ma Lady:shake:
Cos za mało Cioteczki czarują...