Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']OOO! dla Lady? :)[/QUOTE]
Ciotka a coś taka zdziwiona:cool3:, Lady szuka domu u Toli nie koniecznie może zamieszkać, chociaż to towarzystwo wzajemnej adoracji:eviltong:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agada']Ciotka a coś taka zdziwiona:cool3:, Lady szuka domu u Toli nie koniecznie może zamieszkać, chociaż to towarzystwo wzajemnej adoracji:eviltong:[/QUOTE]

Miała już tylu chętnych, oby się wreszcie wykrystalizowało :)

Posted

Lady to prawdziwa "damulka"złamała nawet moje żelazne zasady.Doprowadziła do tego ,ze karmię ją z ręki.No ale najważniejsze,że wszystko z nią w porządku.Uparta z niej sztuka.Musi postawić na swoim.Jutro zrobię jej zdjęcia na spacerku.bardzo śmiesznie wygląda w ubranku pooperacyjnym.Wydaję się jeszcze większa i szczuplejsza.

Posted

To jeszcze szybki spacerek:painting:
A gdzież to wszystkich wywiało? Na wagary się towarzystwo wybrało, zapachy wiosenne w główkach mącą:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Tola']:placz:
Nikt nie dzwoni
Wczoraj ja dzwonilam do Pani z Krakowa; Pani ma do wyboru jeszcze jedną sunię, zastanawia się...[/QUOTE]
Najgorsze takie zastanawiające:razz:!

Posted

[quote name='Tola']:placz:
Nikt nie dzwoni
Wczoraj ja dzwonilam do Pani z Krakowa; Pani ma do wyboru jeszcze jedną sunię, zastanawia się...[/QUOTE]

Nic sie nie martw znajdzie sie domek. Dzisiaj byl pierwszy dzien wiosny :):)
Bedzie super :):)

Posted

nie zaglądałam przez kilka dni z powodu wyjazdu,
bardzo się cieszę że Laduchna dochodzi do siebie po operacji, szaleństwo do starych kosteczek widzę nic się nie zmieniło:evil_lol: skąd ja to znam:lol: spod ziemi by wydarła
na allegro widziałam ponad 300 wejść, sporo, mam nadzieję że w końcu znajdzie się dom

zadra pomiziaj Lady za uszkiem ode mnie:smile:

Posted

[quote name='magdola']No dobra cioteczki...
prosze o krotkie info : konkretnie charakter, jak z czystoscia u niej, ile ma lat (pi razy oko), sterylka, i inne wazne info i kontakt do kogos. Zasponsoruje jej ogloszenie :) Przyda sie?[/QUOTE]
czyli nie trzeba?

Posted

Dzisiaj dostała wielka cielecą koścć.Była przeszczęsliwa.Na spacerku podchodzi do ludzi i prowokuje do pieszczot.Apetyt ma teraz całkiem spory.Zaczyna chrupać sucha karmę.

Posted

cała Laduchna:smile:
ona jest bardzo spragniona kontaktu z ludźmi, jednocześnie nie nachalna tylko bardzo subtelnie podtyka nosek pod rękę żeby ją pomiziać

Posted

Lady jest kochana.
Tylko jak na razie nikt nie chce sie o tym przekonac, z ogloszen cisza:roll:
Jedyną zainteresowana osobą jest p. Krzysztof ze Śląska; dzwoni, pyta, kupil materiał na ogrodzenie i wciaz ma nadzieję,ze zmienię zdanie.

Posted

[quote name='Tola']Lady jest kochana.
Tylko jak na razie nikt nie chce sie o tym przekonac, z ogloszen cisza:roll:
Jedyną zainteresowana osobą jest p. Krzysztof ze Śląska; dzwoni, pyta, kupil materiał na ogrodzenie i wciaz ma nadzieję,ze zmienię zdanie.[/QUOTE]

:o to tych, których skreśliliśmy? pies na łańcuchu jeden?