agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='__Lara']OOO! dla Lady? :)[/QUOTE] Ciotka a coś taka zdziwiona:cool3:, Lady szuka domu u Toli nie koniecznie może zamieszkać, chociaż to towarzystwo wzajemnej adoracji:eviltong: Quote
__Lara Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='agada']Ciotka a coś taka zdziwiona:cool3:, Lady szuka domu u Toli nie koniecznie może zamieszkać, chociaż to towarzystwo wzajemnej adoracji:eviltong:[/QUOTE] Miała już tylu chętnych, oby się wreszcie wykrystalizowało :) Quote
zadra Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Lady to prawdziwa "damulka"złamała nawet moje żelazne zasady.Doprowadziła do tego ,ze karmię ją z ręki.No ale najważniejsze,że wszystko z nią w porządku.Uparta z niej sztuka.Musi postawić na swoim.Jutro zrobię jej zdjęcia na spacerku.bardzo śmiesznie wygląda w ubranku pooperacyjnym.Wydaję się jeszcze większa i szczuplejsza. Quote
zadra Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cioteczki gdzie jesteście.Staruszce trzeba pomóc. Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nikt nie dzwoni...?:shake:, co u licha:cool3: Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 To jeszcze szybki spacerek:painting: A gdzież to wszystkich wywiało? Na wagary się towarzystwo wybrało, zapachy wiosenne w główkach mącą:mad::evil_lol: Quote
Tola Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 :placz: Nikt nie dzwoni Wczoraj ja dzwonilam do Pani z Krakowa; Pani ma do wyboru jeszcze jedną sunię, zastanawia się... Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Tola']:placz: Nikt nie dzwoni Wczoraj ja dzwonilam do Pani z Krakowa; Pani ma do wyboru jeszcze jedną sunię, zastanawia się...[/QUOTE] Najgorsze takie zastanawiające:razz:! Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Tola']:placz: Nikt nie dzwoni Wczoraj ja dzwonilam do Pani z Krakowa; Pani ma do wyboru jeszcze jedną sunię, zastanawia się...[/QUOTE] Nic sie nie martw znajdzie sie domek. Dzisiaj byl pierwszy dzien wiosny :):) Bedzie super :):) Quote
zadra Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No to idę na spacerek z Lady.Porobię jej zdjęcia, Quote
Energy Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='zadra']No to idę na spacerek z Lady.Porobię jej zdjęcia,[/QUOTE] Witaj Lady, musi się w końcu ten domek odezwać:p Quote
agada Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='zadra']No to idę na spacerek z Lady.Porobię jej zdjęcia,[/QUOTE] czekam niecierpliwie.... Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='agada']Szarotka Ty sypiasz:cool3:?[/QUOTE] Nie zapominaj, ze ja zyje w innym wymiarze :):) Quote
robkowa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 nie zaglądałam przez kilka dni z powodu wyjazdu, bardzo się cieszę że Laduchna dochodzi do siebie po operacji, szaleństwo do starych kosteczek widzę nic się nie zmieniło:evil_lol: skąd ja to znam:lol: spod ziemi by wydarła na allegro widziałam ponad 300 wejść, sporo, mam nadzieję że w końcu znajdzie się dom zadra pomiziaj Lady za uszkiem ode mnie:smile: Quote
magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='magdola']No dobra cioteczki... prosze o krotkie info : konkretnie charakter, jak z czystoscia u niej, ile ma lat (pi razy oko), sterylka, i inne wazne info i kontakt do kogos. Zasponsoruje jej ogloszenie :) Przyda sie?[/QUOTE] czyli nie trzeba? Quote
agada Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Oby coś z sensem wreszcie się wykluło:cool3:, może byc jako jajo Wielkanocne:eviltong: Quote
Tola Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='magdola']czyli nie trzeba?[/QUOTE] Trzeba, trzeba - pisalam juz wczesniej:cool3: Wszystkie informacje sa na 1 stronie Quote
zadra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Lady ma coraz większy apetycik.Uwielbia gryżć twarde przysmaki.A jaka z niej pieszczoszka.Stale prowokuje do głaskania. Quote
zadra Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dzisiaj dostała wielka cielecą koścć.Była przeszczęsliwa.Na spacerku podchodzi do ludzi i prowokuje do pieszczot.Apetyt ma teraz całkiem spory.Zaczyna chrupać sucha karmę. Quote
robkowa Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 cała Laduchna:smile: ona jest bardzo spragniona kontaktu z ludźmi, jednocześnie nie nachalna tylko bardzo subtelnie podtyka nosek pod rękę żeby ją pomiziać Quote
Tola Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Lady jest kochana. Tylko jak na razie nikt nie chce sie o tym przekonac, z ogloszen cisza:roll: Jedyną zainteresowana osobą jest p. Krzysztof ze Śląska; dzwoni, pyta, kupil materiał na ogrodzenie i wciaz ma nadzieję,ze zmienię zdanie. Quote
__Lara Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Tola']Lady jest kochana. Tylko jak na razie nikt nie chce sie o tym przekonac, z ogloszen cisza:roll: Jedyną zainteresowana osobą jest p. Krzysztof ze Śląska; dzwoni, pyta, kupil materiał na ogrodzenie i wciaz ma nadzieję,ze zmienię zdanie.[/QUOTE] :o to tych, których skreśliliśmy? pies na łańcuchu jeden? Quote
Recommended Posts