monika55 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cioteczki, wielkie dzieki za domek dla Miki. Quote
shanti Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Wielkie dzięki za Migotkę-Mikusię.:loveu: Oby szczekliwa nie była jak jej imienniczka ;) Quote
agrabcia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Wspaniałe wieści i śliczne zdjęcia Mikusi. Poryczałam się ze szczęścia psinki, tyle czekała i taki super domek się trafił. Cudowne zakończenie bądz szczęśliwa Mikusiu- Migotko Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Bardzo czesto tak bywa ze psy ktore dlugo na domek czekaja, w koncu trafiaja na swojego czlowieka. Quote
wilczek007 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 a ja tępa wariatka rycze na widok tej kolorowej budki w łapki,taka ładna...Cóż,nie kazdy jest normalny...Mikusiu zyj długo iszczęsliwie!:) Quote
laikinia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Mialam kontakt z rodzina Migotki. Mala jest b. wesola, chetnie chodzi na spacerki, a w weekendy szaleje w ogrodzie. Uwielbia jazde samochodem i bawi sie z pieskami w okolicznym parku. Zostaje sama w domu, nic nie niszczy, ale jeszcze troche drapie drzwi i tapete :roll: Uwielbia tez w "wolnych" chwilach, czyli jak nikt nie widzi "uporzadkowac" mieszkanie: kapcie i mala szczotka do zamiatania ida na kanape, a worek z orzechami ze spizarki jest rozciagniety po calym domu...:cool3: . Teraz panstwo wiedza, ze artystka jest b. madra, wiec staraja sie w miare wszystko poza piszczalkami przed wyjsciem pochowac, ale Migotka ma fantazje ;-) Krotko mowiac sa zakochani w suni i miziaja ja na zmiane prawie bez przerwy- tak sobie ksiezniczka zyczy :evil_lol: Dziwia sie juz, ze ona ma jeszcze siersc, bo powinna miec wlasciwie juz wszystko do lysego wyglaskane :) Tak jak myslalam, Migotka owinela sobie panstwa wokol malej lapki :loveu: Quote
laikinia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Jak zrobia zdjecia na spacerze, to obiecali przyslac i wstawie. :) Quote
Ada-jeje Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dzieki Laikinia za kontakt z panstwem i nowe fotki koffanej mordeczki Mikuni, :loveu::loveu::loveu: Quote
laikinia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ada-jeje niunia troche drapie, ale przestaje i zaczyna obszukiwac dom - "ciekawe" rzeczy sa zawsze mile widziane. :cool3: Panstwo widza, ze Migotka robi obchod, pozniej sie bawi i w koncu spi :) Mala nigdy niczego nie niszczy. Quote
laikinia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Migotka tez bardzo szybko sie uczy- sama zatrzymuje sie przy krawezniku i pani mowi kiedy mozna przechodzic przez ulice. Nie udaje sie jeszcze na 100% i trzeba przytrzymac smycza, ale juz prawie, prawie... To ci inteligentna dziewczynka ;-) Quote
Ada-jeje Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 O tak i ja to stwierdzilam, mimo ze bylam z nia krociutko, ale p. kasia u ktorej Mikunia byla na DT ponad dwa tygodnie, powiedziala to samo to bardzo madra i lapiaca wszystko w mig sunia. Trafnie ja zalozycielka watku nazwala Migotka, bo rozumiala wszystko w mig. :loveu: Quote
Recommended Posts